「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام خانمهای مومن و انقلابی✌️🇮🇷صبح آخر هفته تون پر انرژے 🤩
سالها پیش مثل فردایی رادیو خبر تجاوز عراق به کشور را اعلام کرد.
فردای اون روز باغیرتها❤️اینقدر با عجله پرچم 🇮🇷به دوش دویدند که اصلا فرصت نشد خداحافظی کنند و رفتند که رفتند...
🇮🇷یادوخاطره شهدای ۸سال #دفاع_مقدس راگرامی می داریم 🇮🇷
شادی روح مطهر شــــــــــهدا صلوات🌷🕊
توی اون سالها #زنان پشت جبهه و حتی در صحنه جنگ به بهترین شکل حضور داشتند و...
و حالا نوبت من و توست که در این #جنگ_نرم مبارزه کنیم 👊با هرچه در توان داریم
با #فرزندآوری ؛ #تربیت_فرزندان صالح ؛ با #انتشار پیامهای موثر با #قلم_زدن مطالب مفید و ....
و از مهمتر با رعایت #حجاب مون که دشمن از سیاهی چادر منو تو بیشتر از خون شهیدان💔 میترسه ✅
پس از امروز تلاشت 💪 رو مضاعف کن برای زدن سیلی به صورت دشمنان اسلام 👋
به امید ظهور هرچه زودتر منجی عالم بشریت✌️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#دفاع_مقدس
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
حاج مهدی رسولی1_54984493.mp3
زمان:
حجم:
9.58M
#دفاع_مقدس
🎙حاج مهدی رسولی
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم🌸
دلم تنگ شهیدان است.......
مرابیچاره نامیدندو رفتند.....
رفیقان این چه سودابودبامن.....
چرابرداشتنداین نردبان را.....
التماس دعا 🤲
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
🥀حلوا سوهان که همسرجان امروز صبح با نان بربری تازه بردن سر کار برای همکاران❄:
با دو برابر دستور درست کردم🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/55293
پنج شنبه ی دیگری امد
و دلم براے آنهایے که
دیگر ندارمشان تنگ است...
پنج شنبه است
جاے خالے عزیزان
دوباره احساس میشود...
یادشان کنیم با فاتحه و صلواتے
روحشان شاد🙏
🥀🍃
🌸برای شادی روح
✨درگذشتگان هدیه باارزش
🌸فاتحه وصلوات
✨بدرقه راهشان کنیم
🌸خدایادرگذشتگان مارا مورد
✨رحمتت قرار ده
روحشان شادیادشان گرامی💐
@sofrebanovanbeheshti
آبلمیو_خانگی
صباصادقی
یک تجربه
آبلیمو خانگی که مادرم زحمت کشیدن برام تهیه کردن
لیمو۳۲کیلو/نمک۱چایخوری یا مربا خوری
لیموها رو خوب شسته بعد آبکش کرده تا آب اضافیش گرفته شودبعد میبریممغازه با دستگاه آبلیمو ها رو میگیرن
فقط تو دبه ای بریزید که بزرگ باشه وسر ظرف کمی خالی بماند.بعد ت محیط آشپزخانه دو سه ساعت بدون درب گذاشته تا هوا و گاز آبلیمو گرفته شود بعد از آن نمک ریخته خوب مخلوط کرده و دربش را خوب بسته تا هوا نکشد و روی ظرف را با پارچه ای تیره پوشانده و درجای تاریک قرار داده به مدت یک هفته تا ده روز بماند.این نمک زدن باعث میشه که اون پرزهای لیمو یا همون لرد لیمو نرم و له شوند.فقط مدام درب ظرف را باز نکنید چون باعث کپک زدن آبلیمو میشه
بعد توی یه پارچه حریر تمیز ریخته اویزان کرده و زیرش یه ظرف بزرگ گذاشته تا آب لیمو ها وارد ظرف شود بعد به آرامی پارچه حریر را فشار داده تا اون پرزهای هم له و آبشون گرفته شود و توی ظرف ریخته و دریخچال نگهداری کرده تا رنگش تیره نشود
مادرم این روش رو از مغازه دار پرسیدن بهشون گفتن باعث تلخی آبلیمو هم نمیشه و احتیاجی هم به هویج انداختن نداره
چندین ساله با این روش برای من و خواهرم آبلیمو تهیه میکنن
حتما از لیموهای سبز برای آبلیمو استفاده کنید هم ترش و هم آبدار هستن
لیموهای زرد بیشتر برای خشک کردن و لیمو عمانی درست کردن استفاده میشه
@sofrebanovanbeheshti
یخ_در_بهشت_انبه 👇
۳ تا انبه
آب
شکر
یخ
انبه ها رو خرد میکنیم و تا جایی که میخواید رقیق شه آب می ریزید
با گوشت کوب برقی له میکنیم و شکر نصف قاشق غذاخوری اضافه می کنیم ( میتونید شکر نریزید) یخ ها رو خرد می کنیم و اضافه میکنیم.
نوش جان 🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti