صبا صادقی:
#مرغ_سنگی👇
مرغ ۴تکه با پوست/
آبلیمو۳ق سوپخوری/
کره۳ق سوپخوری یا۳۰گرم/
سبزیجات درست خردشده به میزان دلخواه/
سنگ درشت به میزان لازم/
ادویه مخصوص:👇
پاپریکا ۲تا۳ق سوپخوری/
پودرسیر ۱ق سوپخوری/
نمک دریا۱ق چایخوری/
ادویه دود۱/۴ق چایخوری/
رزماری خشک۱/۲ق چایخوری/
فلفل قرمز پرک۱ق چایخوری/
آرومات یا عصاره مرغ پودر شده ۱ق سوپخوری
ابتدا تمام قسمتهای مرغ راباآبلیمو مزه دار کرده وبعد با دست کره را کم کم به تمام قسمتهای مرغ مالیده و مخلوط ادویه ها را رویش مالیده و گذاشته تا۲تا۳ساعت دریخچال بماند
بعد ته ماهیتابه سنگ ریزه ها را ریخته تا کف آن کامل پوشیده شودبعد دربش رابسته با حرارت بالا ۱ساعت گذاشته تا سنگها داغ شود
بعد مرغها را ازقسمتی که پوست داره روی سنگها گذاشته وبادرب بسته هر طرف مرغ را به مدت نیم ساعت گذاشته تا پخته شود،سبزیجات دلخواه را هم میتوان با ادویه هایی که داشتیم مزه دار و روی سنگها گریل کرد
حتما حتما درست کنید چون طعمش خیلی فوق العاده است از دستتون میره😋😋😋😍😍
چون من تجربه اولم بود ترسیدم که مرغ پخته نشود ۲ساعت گذاشتم روی حرارت،فقط کمی بافت سینه خشک میشه ،حتما نکات را رعایت کنید و درست کنید🌺🍟🍟💕
به نظر من ته ظرفتون را فویل بگذارید و بعد سنگها را تو قابلمه بگذارید،چون کمی آب مرغ به ته قابلمه میره کفش کمی میسوزه
@sofrebanovanbeheshti
#کمپوت_سیب_گلاب 👇
سیبها رو درسته پوست کندم ، در قابلمه مقداری آب و شکر (شکر بستگی به ذائقه داره دوست دارید شیرین باشه شکرش رو بیشتر بزنید ) و کمی زعفران ریختم و گذاشتم پخت در آخر هم گلاب اضافه کردم
زعفران بهش زردی سیب رو میده و با لبوی خشک شده و پودر شده هم قسمت قرمزش رو رنگ کردم
میتونید از رنگ قرمز مجاز قنادی هم استفاده کنید
بعد با ریحان یا نعنا هم براش برگ گذاشتم
@sofrebanovanbeheshti
#لواشک_هلو🍑👇
ابتدا هسته ی هلو رو جدا میکنیم، هلو رو به چند قسمت تقسیم میکنیم ومیگذاریم داخل دیگ روی گاز با مقداری آب تا خوب بپزد. وقتی پخت ، از آبکش ردش میکنیم و موادی که زیر آبکش موند رو می گذاریم روی گاز با شعله ی کم، تا غلیظ بشه در حد فرنی ، نباید سفت بشه
بعد سطح سینی رو مقداری روغن می ریزیم و مواد رو داخل سینی خالی میکنیم تا یکدست بشه بعد ۲روز میگذاریم تو آفتاب تا خشک بشه بعد از آماده شدن برش میزنیم.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
🔰 فعالیتهای اجتماعی مادران باید اینجوری باشه!
#استاد_نیلچی_زاده
🔻فعالیت فرهنگی یک خانم باید با حضور فرزندش تعریف شود.
ما به این سطح از فرهنگ اجتماعی نیاز داریم که میزبان جایی بداند چه کسی را دعوت میکند.
🌟 یک «مادر» همراه فرزندش تعریف میشود.
❓ آیا برای مادری که همراه فرزندش به جای میرود تدبیری میشود؟
♨️ ممکن است برنامهریزیها دست مردان یا زنانی که مادر نیستند باشد. اما جریان ناب فرهنگی به این مولفهها توجه میکند. چون گاهی بیان میشود حضور بچه ها در بعضی جلسات مزاحمت ایجاد میکند. البته ممکن است چنین باشد، اما باید تدبیری برای نگهداری بچهها شود.
✴️ مثلاً مادری که به هیئت میرود لازم است در کنار آن حسینیه کودک باشد.
یعنی جایی که نه فقط بچهها نگه داشته میشوند، بلکه به او در قالب بازی، دین آموزش داده میشود که وقتی بچه از مراسم شب عاشورا، شب قدر و اعیاد بیرون میآید، چیزی را یاد گرفته.
✴️ این یعنی هم مادر و فرزند، هر دو در مسیر رشد قرار گرفتهاند.🌱
☑️ پس فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برای زنان امری لازم و ضروری است چرا که موجب رشد مادر و بچه هایشان میشود.
⚡️یادمان باشد در روایات بیان شده، زمانی حضرت حجت (عج) ظهور میکنند که زنهای در خانه بتوانند حکم فقهیِ هوشمندانه، منطبق بر دین بدهند. یعنی اینقدر سطح آگاهی و دانایی بانوان باید بالا برود.
#تربیت_مهدوی
#تربیت_نوجوان
#فعالیت_اجتماعی_زنان
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از حاج مهدی رسولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
دعوت #حاج_مهدی_رسولی از مردم ایران جهت حضور در پویش مردمی «با کدوم نوحه زندگی کردی»
(فارسی)
شما عزیزان میتوانید با شمارهگیری کد دستوری زیر به ده اثر محبوب خود رای دهید.
*999*133#[ @mahdirasuli_ir ]
سفره بانـوان بهشتـی
﷽ دعوت #حاج_مهدی_رسولی از مردم ایران جهت حضور در پویش مردمی «با کدوم نوحه زندگی کردی» (فارسی) شما
دوستان در صفحه اصلی روبیکا تشریف ببرید و به نوحه ی مورد علاقه تون رای بدید☝️❤️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام خانمهای مومن و انقلابی✌️🇮🇷صبح آخر هفته تون پر انرژے 🤩
سالها پیش مثل فردایی رادیو خبر تجاوز عراق به کشور را اعلام کرد.
فردای اون روز باغیرتها❤️اینقدر با عجله پرچم 🇮🇷به دوش دویدند که اصلا فرصت نشد خداحافظی کنند و رفتند که رفتند...
🇮🇷یادوخاطره شهدای ۸سال #دفاع_مقدس راگرامی می داریم 🇮🇷
شادی روح مطهر شــــــــــهدا صلوات🌷🕊
توی اون سالها #زنان پشت جبهه و حتی در صحنه جنگ به بهترین شکل حضور داشتند و...
و حالا نوبت من و توست که در این #جنگ_نرم مبارزه کنیم 👊با هرچه در توان داریم
با #فرزندآوری ؛ #تربیت_فرزندان صالح ؛ با #انتشار پیامهای موثر با #قلم_زدن مطالب مفید و ....
و از مهمتر با رعایت #حجاب مون که دشمن از سیاهی چادر منو تو بیشتر از خون شهیدان💔 میترسه ✅
پس از امروز تلاشت 💪 رو مضاعف کن برای زدن سیلی به صورت دشمنان اسلام 👋
به امید ظهور هرچه زودتر منجی عالم بشریت✌️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#دفاع_مقدس
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
1_54984493.mp3
9.58M
#دفاع_مقدس
🎙حاج مهدی رسولی
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم🌸
دلم تنگ شهیدان است.......
مرابیچاره نامیدندو رفتند.....
رفیقان این چه سودابودبامن.....
چرابرداشتنداین نردبان را.....
التماس دعا 🤲
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
🥀حلوا سوهان که همسرجان امروز صبح با نان بربری تازه بردن سر کار برای همکاران❄:
با دو برابر دستور درست کردم🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/55293
پنج شنبه ی دیگری امد
و دلم براے آنهایے که
دیگر ندارمشان تنگ است...
پنج شنبه است
جاے خالے عزیزان
دوباره احساس میشود...
یادشان کنیم با فاتحه و صلواتے
روحشان شاد🙏
🥀🍃
🌸برای شادی روح
✨درگذشتگان هدیه باارزش
🌸فاتحه وصلوات
✨بدرقه راهشان کنیم
🌸خدایادرگذشتگان مارا مورد
✨رحمتت قرار ده
روحشان شادیادشان گرامی💐
@sofrebanovanbeheshti
#آبلمیو_خانگی
صباصادقی
یک تجربه
آبلیمو خانگی که مادرم زحمت کشیدن برام تهیه کردن
لیمو۳۲کیلو/نمک۱چایخوری یا مربا خوری
لیموها رو خوب شسته بعد آبکش کرده تا آب اضافیش گرفته شودبعد میبریممغازه با دستگاه آبلیمو ها رو میگیرن
فقط تو دبه ای بریزید که بزرگ باشه وسر ظرف کمی خالی بماند.بعد ت محیط آشپزخانه دو سه ساعت بدون درب گذاشته تا هوا و گاز آبلیمو گرفته شود بعد از آن نمک ریخته خوب مخلوط کرده و دربش را خوب بسته تا هوا نکشد و روی ظرف را با پارچه ای تیره پوشانده و درجای تاریک قرار داده به مدت یک هفته تا ده روز بماند.این نمک زدن باعث میشه که اون پرزهای لیمو یا همون لرد لیمو نرم و له شوند.فقط مدام درب ظرف را باز نکنید چون باعث کپک زدن آبلیمو میشه
بعد توی یه پارچه حریر تمیز ریخته اویزان کرده و زیرش یه ظرف بزرگ گذاشته تا آب لیمو ها وارد ظرف شود بعد به آرامی پارچه حریر را فشار داده تا اون پرزهای هم له و آبشون گرفته شود و توی ظرف ریخته و دریخچال نگهداری کرده تا رنگش تیره نشود
مادرم این روش رو از مغازه دار پرسیدن بهشون گفتن باعث تلخی آبلیمو هم نمیشه و احتیاجی هم به هویج انداختن نداره
چندین ساله با این روش برای من و خواهرم آبلیمو تهیه میکنن
حتما از لیموهای سبز برای آبلیمو استفاده کنید هم ترش و هم آبدار هستن
لیموهای زرد بیشتر برای خشک کردن و لیمو عمانی درست کردن استفاده میشه
@sofrebanovanbeheshti
#یخ_در_بهشت_انبه 👇
۳ تا انبه
آب
شکر
یخ
انبه ها رو خرد میکنیم و تا جایی که میخواید رقیق شه آب می ریزید
با گوشت کوب برقی له میکنیم و شکر نصف قاشق غذاخوری اضافه می کنیم ( میتونید شکر نریزید) یخ ها رو خرد می کنیم و اضافه میکنیم.
نوش جان 🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti