eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 ✋ ❤️هرچند که رسم است بگویند 🍃تبریک پسر را به پدرها ❤️میلاد پدر، بر تو مبارک 🍃ای آمدنت رأسِ خبرها ✨مولاجان... 🌱ولادت سراسر نور پدر بزرگوارتان حضرت (علیه السلام) را به شما و تمام عالمیان و عرشیان تبریک میگوئیم... 🤗 ســــــــــلام ســــــــــلام خوشگلاے تو خونه😁✋ حال و احوال چطوره؟ عیدتون مبارک 🎊 پاشوپاشو خانوم خوشگله ..😅 پاشو یه یاعلی بگو... امروز روز عیده ها😁 یه چایی بذار☕️ یه لباس خوشگل بپوش👗 یکم به خودت برس 💅💄 نکنه بگی حوصله ندارما 🥴... 😁امروز رو باید بترکونیم😍💪هم اس هم ولادت پدر آقاجانمونه🤗❤️چی از این بهتر🤩 راستی کلیپ بالا رو حتما ببین ☝️ گفتم هم روز عیده و شادی 🎉 هم بی مناسبت نیست با حال و هوای این روزا ✌️🇵🇸 و هم بگم که در این روز عزیز خیلی دعا کنیم برای پیروزی فلسطین ✌️و پایان اسرائیل🔚 و تعجیل در ظهور آقا مون🤲 🤲 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان_برسن با دستور این لینک🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/57040 .
کلوچه_شوشتری دستور کامل در پست بعدی🔰   @sofrebanovanbeheshti
کلوچه_شوشتری این نوع کلوچه یکی از کلوچه هایِ معروفِ شوشتر در استانِ خوزستانِ که نوع خرمایی هم داره😊 مواد لازم آردِ نانوایی:۵ لیوان(منظور از ذکرِ لیوان،لیوانِ فرانسویِ) زیره ی آسیاب شده: ۳ قاق غذا خوری رازیانه: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع یا جامد:یک لیوان شیرِ پر چرب:۱ لیوان شکر:۱ لیوان خمیرِ مایع :۱/۵ قاشق سوپخوری شکر:۱ قاشق چایخوری آرد:یک قاشق سوپخوری آبِ گرم: نصفِ استکان ابتدا خمیر مایع رو درست کردم به اینصورت که ۱/۵ قاشق خمیر مایع رو با یک قاشق سوپخوری آرد و یک قاشق چایدخوری شکر و نصفِ استکان آبِ گرم مخلوط کردم و گذاشتم برای پنج تا ده دقیقه تا عمل بیاد...برای درست کردن کلوچه آردِ نونوایی رو با زیره و رازیانه مخلوط کردم بعد وسطِ آرد یه گودی ایجاد کردم و روغن رو ریختم وسطِ آرد و با انگشت به آرومی شروع کردم آردهارو از اطراف به وسطِ ظرف اوردم و با روغن مخلوط کردم بعد ازینکه آرد حالتِ گوله گوله پیدا کرد آرد رو کفِ هر دو دست گذاشتم و اونقدر مالش دادم تا آرد کاملا یکدست بشه و گوله ها از هم باز بشه(این مرحله خیلی مهمِ که گلوله هایِ آرد کاملا باز بشه) خمیرِ مایع عمل اومده رو اضافه کردم بعد شیر رو گذاشتم روی اجاق تا یک جووش بخوره بعد شکر رو بهش اضافه کردم و اونقدر هم زدم تا کاملا شکر داخل شیر حل بشه بعد شیر داغ رو به مواد اضافه کردم(شیر باید حتما داغ باشه) و با دست شروع کردم به ورز دادن خمیر باید کمی حالت چسبندگی داشته باشه اگه دیدید که خیلی چسبنده هست یه مقدارِ خیلی کم آرد اضافه کنید در آخر روی خمیر سِلِفون کشیدم و برای مدت دو ساعت گذاشتم تویِ کابینت یه جای تقریبا گرم تا استراحت کنه بعد خمیر رو با وردنه باز کردم و برای اینکه موقعِ پخت پُف نکنه با چنگال تویِ تمامه قسمتهایِ خمیر سوراخ ایجاد کردم و به شکلِ لوزی بُرِش دادم و کفِ قالب کاغذِ روغنی کشیدم و کلوچه هارو چیدم روی کاغذ روغنی و گذاشتم توی فر که با دمای ۱۸۰ درجه از ۲۰ دقیقه ی قبل کاملا گرم شده به مدت یک ساعت تا کلوچه ها کاملا پخته بشه بعد از آماده شدن از توی فر در اوردم و گذاشتم کاملا خنک بشه و توی ظرف سِرو کردم این نوع کلوچه رو برای مدت دو ماه میتونید توی پلاستیک بذارید و فریز کنید و موقعیکه میخواید استفاده کنید گرم کنید دقیقا مثل همون روز اولِ پخت هست و طعم و مزش هیچ تغییری نمیکنه...این نوع کلوچه برایِ تو راهِ سفر عالیه برا جلوگیری از تهوع و دلپیچه به دلیلِ داشتن زیره و رازیونه نکته:برای اینکه حالتِ سنتی داشته باشه من از رومال استفاده نکردم @sofrebanovanbeheshti
طبق دستور کلیپ در پست بعد🔰 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا