「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــــــــــــلام بانوان نمونه 😍صبح زیبای چهارشنبه تون به نیکی و پر نشاط💚🤩صبح دیگه ای شروع شد و امروز اسرائیل یک روز به مرگش نزدیک تر شد💪
بانوجان حالِ خوبت را به هیچکس گره نزن ✋
یاد بگیر بدونِ نیاز به دیگران ؛شاد باشی ،
بخندی ،😁و امیدوار باشی ... تـو باید خودت ؛
دلیلِ اتفاقاتِ خوبِ زندگی ات باشی !
حالِ عشق و معنویت تو زندگیتون خــــــــــــــــــــوب
به برکت دعای ائمه المعصومین ان شاءالله ❤️🤲
『اَللَّهُمَّامْلاَءْقَلْبـےحُبّاًلَڪ ..💜'!
خداياقلبمراازمحبتخودتپُرکن
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#تلخی_گیری_زیتون
تلخی گیری زیتون
الان فصل زیتون تازه ست.
و زیتونها تلخ هستن.
البته بیشتر فروشگاهها اونا رو با ماده ی خطرناک سود سوزآور تلخی گیری میکنن که برای سلامتی مضر هست.
من بعد از جستجو بالاخره زیتون بدون سود پیدا کردم که بسیار تلخ هست.نکته اول اینکه باید زیتونها شکسته شده باشن.اینا که خریدم شکسته بودن.
خودفروشنده گفت باید یه آب نمک غلیظ درست کنم.و تاکید کرد که نمک دریا باشه.
بعد زیتونها رو دراون نگهداری کنم.
۲۴ساعت قبل مصرف به اندازه مصرف روز اونا رو توی یه کاسه بریزم وتوی آب خالی با چند قطره لیمو ترش تازه یا چند پر لیموترش تازه نگهداری کنم و بعد بیارم برای مصرف.
گفت بهتره همین زیتونها شور هم در یخچال باشه.
تاکید داشت این روش که مرتب آب زیتون رو عوض کنیم اشتباهه و زیتون له میشه.
امیدوارم به دردتون بخوره.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_عصرانه😋🥧
برا #تغذیه_مدرسه بچه ها هم گزینه مناسبیه😃
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد درشت
شکر ۳/۴ لیوان
شیر نصف لیوان
روغنمایع نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
ماست ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
خلال بادام برای روی کیک (بدلخواه)
تخم مرغ و وانیل رو کمی با همزن میزنیم تا از لختگی دربیاد و یکم حجم بگیره،شکر رو اضافه می کنیم و با دور تند همزن تقریبا ۵ دقیقه میزنیم تا کشدار و رنگش سفید و حجیم بشه.
حالا شیر و ماست رو اضافه می کنیم و با دور کند همزن کمی میزنیم و بعد روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم.
بعد از اون مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم تو دو مرحله اضافه می کنیم و با لیسک کارمون رو ادامه میدیم و به صورت دورانی و آرام و در یک جهت ،آرد رو مخلوط می کنیم.
ته قالب لوف کاغذ روغنی میزاریم، میتونید از روغن جدا کننده هم استفاده کنید 😍
مایع کیک رو میریزیم داخلش و در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت۴۰ دقیقه میپزیم ☺️
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_کشمشی
با استفاده از دستوری که کاربر مامان عارفه فرستادن؛ بافت نرمی داشت اینم دستورش 🔰🌹https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/57531
#ایده
من توی قابلمه پختم تا تجربه کنم ببینم چجور میشه خوشبختانه راضی بودم🤗
قابلمه رو اول گرم کردم بعد کمی روغن ریختم در حد چند قطره بعد مایه رو با قیف ریختم و دمکنی گذاشتم به مدت ده دقیقه با شعله کم.
عالی شد👏👏
@sofrebanovanbeheshti