#ارسالی_کاربران
#رویشهای_انقلاب
راهپیمایی ۱۳آبان ۱۴۰۲ 🇮🇷🇵🇸✌️
تهران،شهرری
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#سیزده_آبان
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#رویشهای_انقلاب
سلام.
فاطمه زهرا اشراقی از سامان.
استان چهار محال و بختیاری
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#سیزده_آبان
@sofrebanovanbeheshti
33.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارسالی_کاربران
ارسالی خانم شهابی عزیز و معلم دوست داشتنی کانالمون
#رویشهای_انقلاب
امروز قدم به قدم با دانش آموزان عزیز و نازنینم دختران زیبای امام زمانی
در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان بودم😍
ان شاءالله روزی پشت سر امام مهربونمون در راهپیمایی روز ظهور گام برداریم.
دخترای عشق و مهربونم از دبیرستان علوم و معارف صدرا بابل مثل همیشه غوغا کردند💪💪
طیب الله انفاسکم...
به امید آن روز....
#لبیک_یا_حیدر
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#سیزده_آبان
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــــــــــــلام بانوی خوشگل 😁✋
صبح زیبای پاییزے تون پر برکت🤩
روز و روزگارت بخیر و شادی🍁لبات پر از لبخند🍁🥰🍁
🧡امیدوارم با توکل به خدای مهربون روزی پر از اتفاقات خوب داشته باشی 🍁
عکسهای بالا ☝️رو یکی از کاربران گل ِکانال برام فرستادن و نوشتن🔰
از روستای محل زندگی ما و ساحل نوشهر تقدیم به چشمان مهربونت🌹
واقعا به این کاربران و این تصاویر چه میشه گفت جز اینکه بگم
حرف نداری خواهرگلم 🤗 الهی که همیشه چشمات جز زیبایی نبینه و روحت همینطور لطیف و مهربون باشه🤩
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_به
🌸طرز تهیه مربای به، فوت و فن و نکات مهم در تهیه مربای به
مواد لازم:
به ۲ کیلوگرم
گلاب نصف استکان (به مقدار لازم)
شکر ( ۱۶۰۰ گرم ۷ لیوان فرانسوی)
آبلیمو تازه( ۱ قاشق غذاخوری)
وانیل نوک قاشق چایخوری
روش تهیه مربای به:
1- میوه به را به خوبی شسته من پوست به رو نمی گیرم بهتره به با پوست خرد بشه.
2- به را به هر شکل و اندازه ای که خودتان دوست دارید خرد کنید.
3- میوه های به خرد شده را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی آن ها آب بریزید به گونه ای که کاملاً به ها را بپوشاند.
4- در قابلمه را گذاشته و به مدت زمان نیم ساعت صبر کنید تا میوه های به کمی نرم شوند. مواظب باشید که له نشوند فقط کمی نرم شوند
5- پس از آنکه به اندازه دلخواه نرم شدند مقدار شکری را که گفتم رو به قابلمه به اضافه کنید.
6- شعله گاز را در حرارت ملایم قرار دهید، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا به مدت یک ساعت مربای به آماده شود.
7- برای آنکه بدانید مربای به شما آماده است یا خیر باید دقت کنید که حالت غلظت داشته باشد و اگر هنوز رقیق بود باید در قابلمه را برداشته و با شعله حرارت متوسط اجازه دهید تا به غلظت موردنظر برسد.
برای این منظور یک قطره از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، اگر شهد بدون اینکه متلاشی بشه به ته لیوان برسد یعنی مربای ما به قوام مناسب رسیده ، ولی در صورتی که متلاشی شود مربا نیاز به جوشیدن دارد.
8- ده دقیقه مانده شعله رو خاموش کنیدآبلیمو و گلاب و وانیل را اضافه کنید من به این مربا وانیل نوک قاشق چایخوری، نصف استکان گلاب و یک قاشق آبلیمو اضافه کردم .
زعفران و هل هم میتونید اضافه کنید.
9- مربای به شما آماده س کافیه که پس از آنکه خنک شد در ظرف درب دار مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.نوش جان
یا🍃زهـ🌹ــرا🍃 سلام الله علیها
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_دارچینی
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر ۹۰ میل
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
زعفران یک چهارم ق چ
تخم مرغ یک عدد
سیب دو عدد
روغن یک سوم پیمانه
کره پنجاه گرم
اول سیب رو خلال کردم با کره یه مقدار تفت دادم شعله رو خاموش کردم پودر دارچین زدم
بعد با همزن تخم مرغ رو با شکر و وانیل زدم تا غلیظ بشه و کرم رنگ بعد روغن و شیر رو اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم
آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و به تخم مرغ تو سه مرحله اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم
قابلمه رو مقداری گرم کردم بعد سیب ها رو چیدم مایع کیک رو ریختم و دم کنی گذاشتم پنج دقیقه زیر شعله متوسط بود بعدش به مدت نیم ساعت شعله رو کم کردم تا کاملا مغز پخت بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_زعفرانی
شیر:۲ونیم لیوان
شکر:نصف لیوان
پودر ژلاتین:۲ونیم ق غذاخوری
آب:نصف لیوان
زعفران: ب مقدار لازم
گلاب:۱ق غ
ژلاتین رو با اب به صورت بیماری حل میکنیم
شیر و شکر رو روی حرارت کم میگذاریم تا شکر حل بشه، سپس ژلاتین،گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن، زیر گاز رو خاموش میکنیم
کف قالب رو با روغن کم چرب میکنیم، مواد رو داخلش میریزیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره☺️
@sofrebanovanbeheshti