eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعای‌الهی‌عظم‌البلاء 👤باسم الکربلایی 💚اِلـهي‌عَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ‌الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ‌فِي‌الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ‌صَلِّ‌عَلى‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّد،اُولِي‌الاْمْرِ الَّذينَ‌فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ‌عَنابِحَقِّهِمْ‌فَرَجاًعاجِلاً‌قَريباًكَلَمْحِ‌الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ يامُحَمَّدُياعَلِيُّ‌ياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِياني‌فَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُما‌ناصِرانِ يامَوْلاناياصاحِبَ‌الزَّمانِ الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْث َاَدْرِكْني‌اَدْرِكْني‌اَدْرِكْني السّاعَةَ‌السّاعَةَ‌السّاعَة َالْعَجَلَ‌الْعَجَلَ‌الْعَجَل يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ‌بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين   @sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب 👤استاد فرهمند 💚اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى‌نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف‌نَبِيَّكَ‌اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 ســــــــــــــــــــلام گل و گلاب های خونه✋❤️صبح زیبای دی ماهتون☃❄️🌨 پر از انرژے و شادی✨🌟 سعی کن از همه ساعات زندگی ات لذت ببری😌 حتی اگه میتونی برای خودت گل نرگس🌼 بخر و بوی خوشش رو استشمام کن😌 کلیپ بالا👆 رو ببین کلی کیف کن😌 برای آخر هفته کن اگر شرایطش رو دارید به پارکی جایی🌱🌿برید🏃‍♀ که تو این سرما 🌬این خوشمزه ها خیلی می‌چسبه...😋خلاصه نمیدونم فقط حالتو خوب کن 😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام و عرض ادب دارم خدمت همراهان عزیز بانوان بهشتی❤️ اخگری هستم مربی قنادی🧕🏻🎂 خوشحالم ک درخدمت شما دوستان هنرمند و هنردوست هستم مخصوصا نوجونهای شاداب و دوست داشتنی گروه 😘 با یاری خدا آموزش رو شروع میکنیم🌸🌿   @sofrebanovanbeheshti
❣مواد لازم شیرینی سوهانی : آرد قنادی یک لیوان + (1ق غ درصورت نیاز) پودر قند یک سوم لیوان کره 100 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد زعفران دم کرده 2 ق غ پودر هل 1 ق م وانیل 1 ق چ   @sofrebanovanbeheshti
1⃣ کره ی دمای محیط رو با پود قند الک شده، کمی مخلوط میکنیم که موقع هم زدن پودر قند توی هوا پخش نشه.   @sofrebanovanbeheshti
2⃣ بعد همزن رو روشن میکنیم و به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا سبک بشه‌. حین کار همزن و خاموش میکنیم، ظرف رو دورگیری میکنیم و دوباره هم میزنیم تا تمام مواد کاملا همزده بشه‌.   @sofrebanovanbeheshti
3⃣ حالا زرده ی تخم مرغ ، وانیل، زعفران و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.   @sofrebanovanbeheshti
4⃣ بازهم حین کار دورگیری میکنیم   @sofrebanovanbeheshti
5⃣ آرد الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک مواد رو هم میزنیم.   @sofrebanovanbeheshti
6⃣ خمیرمون کمی حالت چسبندگی داره که عادیه، نگران نباشید.   @sofrebanovanbeheshti
7⃣ خمیر رو توی نایلون فریزر میریزیم و به مدت یکساعت توی یخچال بهش استراحت میدیم.   @sofrebanovanbeheshti
8⃣ تو این مرحله قراره که خمیرمون رو با وردنه باز کنیم و کاتر بزنیم، که به این سه روش میشه انجامش داد👇 🔅میتونیم بین دوتا کاغذ روغنی خمیر و باز کنیم 🔅یا بین دوتا نایلون فریزر 🔅یا اینکه روی سطح آرد پاشی شده این کار و انجام بدیم.   @sofrebanovanbeheshti
9⃣ چون خمیرم کمی چسبندگی داشت اون یک قاشق آرد رو بهش اضافه کردم و بعد روی سطح آرد پاشی شده، با وردنه به ضخامت نیم سانت، خمیر رو باز کردم   @sofrebanovanbeheshti
🔟 وقتی خواستید کاتر بزنید بهتره ک کاتر رو داخل آرد بزنید ک به خمیر نچسبه.   @sofrebanovanbeheshti
1⃣1⃣ کف قالب کاغذ روغنی یا ورق نسوز میندازیم و شیرینی ها رو با کمی فاصله روش میچینیم ❌بهتره که از سینی لعابی فر استفاده نشه، چون دما رو سریع منتقل میکنه و شیرینیا میسوزن. اگر استفاده کردید حتماااا از شعله ی فر خیلی فاصله داشته باشه و مدام چک کنید ک نسوزه.   @sofrebanovanbeheshti