فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ
در هر قنوت؛ تا پدرت یاجواد(ع) گفت
سائل رسید و پشتِ درت؛ یاجواد(ع) گفت
«آدم» به پنج تن متوسّل شد و سپس
«آمد» نشست دور و برت یاجواد(ع) گفت
ســـــ✋ـــــلام خوشگلا مهربونا زرنگا ☀️
#میلادامام_جواد(علیه السلام ) و #میلادحضرت_علی_اصغر(علیه السلام )
بر شما دوستان عزیزم مبارکباد✨🎉
صبح نفسش حقه😍
به هر بهانهای بیدارت میکنه🌱
که روز تازه را شروع کنی؛
به نوری🌞؛عطر چای☕️صبحانهای 🥧🍳
و صدای گنجشکی🐤
و چی بهتر از اینکه امروز روزِ عیده و زیبایی...🍁☀️🌈☃❄️🌦
پس پاشــــــــــو پاشـــــو تنبلی ممنوع⛔️
کلیپ بالا رو ببین 👆لذت ببر انرژے بگیر💪🤩
الــــــــــهی که همیشه سراسر خیر و برڪت بپاشید توی خونه☀️
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_نسکافه
شیرسرد 👈 2لیوان دسته دار
شکر 👈 6قاشق غذاخوری
نشاسته 👈 2قاشق غذاخوری
نسکافه 👈 1قاشق غذاخوری
طرزتهیه 🔰
تمام موادراباهم مخلوط کنید تانشاسته حل شود
روی حرارت ملایم قرارداده مدام هم بزنید نزدیک 15دقیقه تابوی خامی نشاسته ازبین برود بعد درظرف سرو ریخته داخل یخچال مدتی قراردهید درآخر تزیین وسرو کنید
نکته ⚠️ من ازپودرنشاسته وبجای نسکافه از قهوه پودری استفاده کردم
چون نسکافه ندارم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی
با تزیین نارنگی
🍊🍊🍊🍊🍊🍊
مواد لازم برای۶ نفر
مواد اصلی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل شکری ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ لیوان
مواد لازم برای سس پرتقال
آب پرتقال طبیعی ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژله ۱/۲ بسته
🍊🍊🍊🍊🍊🍊
اول کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم و یکم روغن مالی کردم و یکم شکر پاشیدم،بعد نارنگی های دونیم شده رو منظم کف قالب چیدم
و بعد کیک پرتقالی با این دستور رو روی نارنگی ها ریختم و صاف کردم و گذاشتم داخل فر، بعد از پخت برگردوندم و کاغذ روغنی رو برداشتم
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
طرز تهیه
۱- تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن برقی با دور تندهم میزنیم تا حجمش دوبرابر شود.
۲- شکر رااضافه کرده وهمچنان با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود.(با همزن دستی هم میشه فقط انقدر هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنه)
۳- روغن مایع وآب پرتقال رابه ترتیب اضافه کرده وبا همزن کمی هم میزنیم
۴- آرد سفید گندم را با بکینگ پودر سه بار الک کرده ودر سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده وبالیسک هم میزنیم.
۵- خمیر اماده را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۴۰دقیقه میپزیم.
من سس پرتقال براش درست نکردم
اما دستورش اینه🔰🔰
۶- سپس سس پرتقالی را آماده میکنیم، شکر ونشاسته را با آب پرتقال مخلوط کرده وروی شعله ملایم قرار میدهیم تا به جوش آید
۷- سپس پودر ژله را اضافه کرده وبعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر میداریم .
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزیین_کیک
کیک شیفون سه تخم مرغی برای سالگرد عقدمون به قمری 😍😍😍
با دستور زیر🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
امروز به روی دستان حسین،(علیهالسلام)
کوچک ترین بزرگمرد عشیره خوابیده
است ❤️ 🍃
#میلادحضرت_علی_اصغر علیه السلام
@sofrebanovanbeheshti