سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
ابتدای کانال ☝️
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی
#_بورک_اسفناج😍🌹👇
مواد لازم:
۳۰۰ گرم اسفناج تازه
۸ ورق خمیر یوفکا مستطیلی
۲ قاشق غذاخوری پر پنیر لبنه یا خامه ای
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۱ قاشق پنیر پارمزان۱/۲
۱/۲ پیمانه شیر
۱/۳ پیمانه روغن مایع
۱ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرزتهیه:🔥
ابتدا باید اسفناجمون رو بپزیم میتونیم قبل از پخت اسفناج اونو به اندازه دلخواهمون خورد کنیم یا اینکه بدون خورد کردن بسته به سلیقه مون داخل قابلمه بریزیمشون. برای پخت اسفناج هم کافیه کف قابلمه فقط کمی حدود ۱/۳ فنجون آب بریزیم (تا از چسبیدن اسفناج به کف قابلمه جلوگیری کنیم) و بعد اسفناج هارو داخل قابلمه بریزیم و در قابلمه هم بذاریم و حرارت رو ملایم کنیم.
خیلی زود و کمتر از ۵ دقیقه اسفناج ها نرم میشن و حجمشون رو از دست میدن و میپزن حالا در قابلمه رو برمیداریم تا آب اضافه اسفناج کشیده بشه.
حالا اسفناج های پخته رو با پیاز داغمون تفت میدیم تا آب اضافی اسفناج ها هم تبخیر بشه و از حالت آبکی بودن در بیاد.
بعد پنیر پارمزان رو اضافه کرده و مخلوط رو هم میزنیم تا پنیر خوب مخلوط شده آب بشه. حالا شعله گاز رو هم خاموش میکنیم. چون پنیر پارمزان نمکیه من دیگه بهشون نمک اضافه نکردم.
اضافه کردن فلفل هم سلیقه ایه که من باز ترجیح دادم فلفل هم نریزیم چون مزه قالب اسفناج و پنیر رو بیشتر میپسندم.
وقتی مخلوطمون کمی سرد شد پنیر خامه ای یا پنیر لبنه رو هم اضافه کرده و مخلوط رو هم میزنیم.
حالا مایه فیلینگ بورک ما حاضره.
در مرحله بعدی باید مخلوطی که باید خمیر های یوفکارو بهش آغشته کنیم آماده کنیم. این مخلوط علاوه بر اینکه از خشک شدن و ترک خوردن خمیر جلوگیری میکنه طعم بورکمون رو هم خیلی بهتر میکنه. پس شیر، تخم مرغ، روغن و کمی نمک رو با هم خوب مخلوط میکنیم
حالا یک لایه ورق خمیر یوفکارو رو یه تخته میذاریم و دو طرفش رو با فرچه به مایه آغشته میکنیم.
از مایه فیلینگ بورک روی خمیر میذاریم.
خمیر رو به صورت لوله ای میبندیم.
حالا برای آخرین مرحله گردش میکنیم. حالا بورکمون حاضره. هر ۸ ورق یوفکارو به همین ترتیب میپیچیم.
حالا با روغن سرخ میکنیم🌹
نوش جان 😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
لازانیا :👇
گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده یا ریز خورد شده قارچ فلفل دلمه ای نخود فرنگی ذرت جعفری رب گوجه ادویه ها:نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و زرد چوبه
مواد سس:
شیر 2لیوان
آرد 2 ق غ
کره 50 گرم
خامه 2 ق.غ
پیاز رو تفت داده تا طلایی و سبک بشه
گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم تا رنگش برگرده
ادویه میزنیم و کمی تفت میدیم تا بوی ادویه بلند شه.
قارچ های ورقه شده رو اضافه میکنیم.
تا آب قارچ کشیده بشه.
2 قاشق رب گوجه میزنیم و تفت میدیم تا رب سرخ شه و خامیش بره.
فلفل دلمه و ذرت و نخود رو اضافه میکنیم. یکم اب توی ظرف میریزیم و در ظرف را میبندیم تا گوشت پخته بشه.
البته تهش نباید آب داشته باشه مواد.
آخر سر هم جعفری رو اضافه میکنیم.
طرز تهیه ی سس:
آرد رو با شیر سرد حل کرده سر گاز میگذاریم.
وقتی غلیظ شد کره رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه میزنیم.
به غلظت مورد نظر که رسید زیرشو خاموش میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم.
فقط دقت کنید نه باید خیلی شل باشه و نه خیلی سفت.
اگر سفت باشه گلوله گلوله میشه تو لازانیا و طعمش یکم ناخوشایند میشه.
در کل تجربه ام میگه که سس اگر زیاد بریزید لای مواد طعمش خیلی خوب نمیشه کلا نباید زیاد زد.
سس به عنوان چسب عمل میکنه.
لازانیا ها رو ابکش کرده و میگذاریم توی ظرفی تو اب باشن تا نچسبن به هم.
کف ظرف مورد نظر رو چرب کرده و یک لایه نازک سس بشامل میریزیم.
یه لایه ورقه لازانیا میگذاریم دقت کنید گوشه های ورقه ها بیاد رو هم.
کمی پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی بعد کمی سس و پنیر.
دوباره ورقه ،پنیر،مواد،سس،پنیر ورقه
همینجور ادامه میدیم تا ظرف پرشه.
لایه ی آخر باید ورقه باشه روی ورقه رو با سس پوشونده.
کلا پوشیده بشه حتی کناره ها.
بعد پنیر پیتزا بریزید روش. روش آویشن بزنید و با سس تزئین کنید و بگذارید توی فر.
اول با گرما که پنیر آب بشه و بعد گریل که طلایی بشه.
البته من توی مایکروویو درست کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_میکری 👇
مواد لازم:آرد 5قاشق غذا خوری
شکر 4قاشق غذا خوری
شیر 3قاشق غذاخوری
روغن 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ1عدد
وانیل کمی
بکينگ پودر1قاشق چای خوری
همه مواد را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم،سپس ساندویچ ساز روشن کرده از مواد یک قاشق می ریزیم بعد سه دقیقه کیک ما آماده ست😋
دقت کنید اگر کیک به صفحه میکرتون میچسبه قبل ازینکه صفحه رو جابزنید چرب وبا الک ارد پاشی کنید بعد صفحه رو وارونه کنید تا ارد اضافه بریزه و سپس صفحه رو جابزنید دستگاهو روشن کنید تا داغ بشه بعداز مواد بریزید.
درجه میکر هم متوسط باشه تا خوب پف کنن و پوک بشن.
در صورت تمایل یه مقدار از مواد رو کاکائو بزنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti