Majid Banifatemeh - Ya Emam Reza Madad.mp3
3.64M
🖤❤️🩹🖤❤️🩹🖤❤️🩹🖤❤️🩹
یا امام رضا (علیهالسّلام) مدد
🎙سید مجید بنیفاطمه
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
میشه لطفا خامه کشی کامل کیک واصطلاحاتی درخامه کشی بکار میره را بگید چیه وتوضیحشون بدید
#پاسخ
اول برش کیک هست که با چاقو ارهای یا نخ دندان انجام میشه
بعد فیلینگ گزاری بین لایه های کیک که یک لایه خامه است و هر چی دوست دارید که بین کیک بزارید مثلا موز و گردو یا کمپوت آناناس یا نوتلا یا....
بعد از فیلینگ گزاری آستر کشی کیک هست یک لایه خامه نازک سطح و دیواره هاای کیک میکشید و کیک و حدااقل یک ساعت استراحت میدین تا موقع خامه کشی اصلی پرزهای کیکوارد خامه نشن
بعد استراحت به کمک قیف و پالت سطح و دیواره ها را به وسیله خامه کاور میکنید
مرحله آخر شارپ کیک هست که به کمک کاردک یا یک تکه مقوا دیواره ها ولبه کیکو کامل صاف میکنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
چطور یک کیک یخچالی منسجم درست کنم؟
#پاسخ
درمورد کیک یخچالی چیزی که باعث انسجام میشه اون موادی هست که لابه لا میریزید نباید زیاد شل باشه که کار و خراب نکنه و باعث چسبگی مواد بیسکویتی بهم بشه میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید دیگه زحمت انتقال هم نداره کافیه کمربندیشو جدا کنید. و یه گاناش روی کل مواد بریزید البته بازم اگر شل باشه قالبم جدا کنید وا میرن از هم. دستور کانال رو امتحان کنید ان شاءالله موفق باشید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
برای پیتزا قارچ سرخ کنم بهتره یا خام بگذارم رو موادش؟
#پاسخ
برای داخل پیتزا سرخش کنید.خوشمزه تر میشه
اما برای تزیین روش تکه نیاز نیست
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
خمیر پیراشکی درست کردم خیلی به دست میچسبد علت چیه؟
#پاسخ
میتونید کمی آرد اضافه کنید
ولی خیلی آرد نزنید که لطافت خمیر رو میگیره
دستتون رو چرب کنید و با ورز دادن چسبندگیش رو بگیرید
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_غافر
☘ #صفحه_468
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــ✋ــــلام موثرترین فرد در خانواده😌
خانم خونه 🤩مامان مهربون 😍
صبح زیباتون پر نشاط🤩
بیاییم آخر ماه صفر ایام عزای آل الله🖤
⚠️چند تا #ایده دارم براتون💯😉😍
چه خوبه امروز سر ظهـــــر که گرمه ☀️👧🧒بچه های محل رو مهمون کنیم
به یه بستنی خنک 🍦😋
و بگیم هزینه اش یه #صلواته
به نیت آقا رسول الله ﷺ یا امام حسن مجتبی علیه السلام و هدیه به امام زمان (عج) ❤️
بعد هم که اومدیم خونه بعدازظهر #حلوا🍪 درست کنیم یا یه کیک خوشمزه🍩🥧 و بعد بدیم به همسایه ها 🥧
یا اینکه واسه #شام یه ساندویچ کوچیک الویه یا #کوکو_سبزی یا ....
بدیم به همسایه یا دوستان یا عابران توی خیابون یا ..... و توی یه #کاغذ کنارش بنویسیم📝 هدیه یک #صلوات به نیت آقا رسول الله ﷺو هدیه به امام زمان (عج) ❤️
خلاصــــــــــــــــــــه اینا همه #ایده بود😍 فقط #هدفم این بود بگم که یه مامان اهل بیتی بی تفاوت نمیشینه🚶♀و حرکتی انجام میده🖤
چون بچه ها میبینن👀 و یاد میگیرند عرض ارادت مارو به اهل بیت
و #تربیت_مهدوی اینجوری شکل میگیره
خب دیگه یه یاعلی بگــــــــــــــــــــو و شروع کن🏃♀
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#نشاسته_سیب_زمینی
#چالش_خودکفایی
سلام دوستان نشاسته درست کردن خیلی لذت داره مخصوصا با بچه ها 😉چون مراحل کار خیلی براشون جذابه
خب حالا طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی های خام رو با رنده ریز رنده میکنید می تونید هروقت که خواستید کتلت درست کنید دست یه کار بشید😉 وقتی سیب زمینی ها رو رنده کردید با یه تنظیف خوب آبش رو می گیرید بعد درون یک ظرف میریزید و اجازه میدید تا کاملا ته نشین بشه بعد آبِ روی سیب زمینی رو می تونید بریزید دور یا به گلدون ها بدید یا به پوست تون بزنید که عالیه 🤗و... تفاله ها هم برای کتلت درست کردن 😉
آب سیب زمینی رو که اول میذارید ته نشین بشه
یه آب زرد رنگ میاد بالا و یه ماده سفید رنگ ته ظرف می شینه
اون آب زرد رنگ رو میریزید بیرون، اون ماده سفید رنگ که ته نشین شده نشاسته اس😉
مجدد روش یه کمی آب میریزید که کاملا آب زرد شسته بشه و دیگه اثری ازش نباشه
بعددوباره اجازه میدید تا نشاسته ته نشین بشه بعد آب رو به آهستگی خالی میکنید
حالا دیگه یه ظرف دارید که نشاسته ته نشین شده 😉
یه گوشه آشپزخانه قرار بدید
اگر ظرفتون کوچک باشه دو روز طول می کشه تا خشک ِخشک بشه ولی اگر ظرف بزرگ باشه یه روزه خشک میشه
بعد میبینید که خودش بعد از خشک شدن تَرَک میخوره و با یه ضربه کوچیک شکل نشاسته میشه 😉
✅حتما بچه ها رو صدا کنید بیان ببینن😁تک خور نباشید مادرِ رسانا باشیم و علم و آگاهی ها رو به بچه ها هم منتقل کنیم 🤗
🔴 حالا داخل چه چیزهایی از نشاسته سیب زمینی استفاده کنیم🤔؟
غذاهایی که نیاز به لعاب دارن مثل خوراک لوبیا،عدسی ،آش یا...
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#شربت_بیدمشک_گلاب🍹
شربت زعفرانی رو آماده کنید بعد بیدمشک و گلاب و مقدار کمی آبلیمو بهش اضافه کنید برای تزیین و زیبایی هم میتونید از تخم شربتی و یخ استفاده کنید ....
@sofrebanovanbeheshti
✅ماه استراتژیک
📌چه ماه عجیبیست این ماه صفر!🥺
در آغازش درد و غم اسلام را به اوج خود، گره خورده ی در عاطفه و ایمان تشریح میکند و تو را حرکت می دهد، همراه میکند و در پایانش گویا تازه می نشاندت پای یک فهم استراتژیک ازنبوت وامامت و ولایت و خلاصه اصول و مبنای اسلام!!؟
این چه آغاز و پایان عجیبیست!؟🧐
خداوندا !
بزرگان به ما آموختند؛هیچ اتفاقی در عالم اتفاقی نیست.
پس
اتفاقی نیست که شهادت ها را مقارن کردی.
اتفاقی نیست که اکنون ایران را حرم یک امامت کرده ای و ما را ایرانی !!!
دلم مشهد میخواهد....😭😭
باید بیایم در حرمت آقا جان، من حرکت استراتژیک نمیفهمم، علمش را ندارم...
علم میخواهم، فهم میخواهم ای عالم آل محمد (ص).
از همین جا...سلام آقای من✋🏻
تمنّا دارم مرا نیز بپذیرید.
✍🏻واله
#سفر_در_ماه_صفر
@sofrebanovanbeheshti
12_2_Mahdi_Rasuli(Jalasate_Haftegi_21_Mordad)_(www.rasekhoon.net).mp3
5.35M
پنجره فولاد رضا برات کربلا میده...
قربون کبوترای حرمت امام رضا😭
#حاج_مهدی_رسولی
@sofrebanovanbeheshti