1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ربیع آمد🍃🌸 ربیع آمد🍃🌸 ربیع بس بدیع آمد🍃🌸
شقایق ها و ریحان ها و لاله خوش عذار آمد 🍃🌸
ســــــــــــــــــــلام دوستان بهشتی و کدبانو 😁✋
حلول ماه #ربیع_الاول رو خدمت شما بانوان بهشتی و کدبانو تبریک عرض میکنم 🌸🍃
💫انشالله شروع این ماه پربرکت برای همه شما عزیزان همراه با موفقیت و شادی باشد💫
از اونجا که ما میخواییم ان شاءالله در شادی اهل بیت شاد باشیم😌 و در غمشان غمگین 😔
چه خوبه😉😍
#امروز برای بچه هامون لباسهای شاد 👕👚بخریم و بگیم عزاداری هاتون قبول 🤲 و با احترام لباس مشکی هامون رو جمع کنیم و پرچم سیاه ها رو باز کنیم
که خاطره خوشی در ذهن بچه ها باقی بمونه🤩
این #دو_هفته هم که ایام شادی هست حلول
ماه ربیع الاول ، روز به امامت رسیدن #حضرت_ولی_عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و ولادت #پیامبر_اکرمﷺ و #امام_جعفر_صادق علیه السلام رو پیش رو داریم
بیاییم همه باهم تصمیم بگیریم این دو هفته تو خونه برنامه های متفاوت داشته باشیم 🎉🎊برگزاری جشن های خانگی و بازی های دسته جمعی و پختن کیک 🎂و شیرینی🍩 و غذاهای جدید و .....شادی رو به خونه ها بیاریم 😁🎉🎉💐
🔸 در ضمن نماز اول ماه به همراه #صدقه اول ماه و #قربانی را فراموش نکنیم
بریــــــــــ🏃♀ــــــــــم برای ساختن ایامی پر انرژے و پر از نــــ✨ــــــور
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
🔸 نماز اول ماه (داخل عکس)به همراه #صدقه اول ماه را فراموش نکنیم
( امروز اول ماه ربیع الاول است )
#اول_ماه
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از جمعیت امام رضاییها
#قربانی_اول_ماه
قربانی اول ماه ربیع الاول
لینک پرداخت مستقیم:
https://boon.emamrezaeeha.ir/payment?id=89
شماره کارت:
💳
5041-7211-1362-7039#جمعیت_بینالمللی_امام_رضاییها @emamrezaeeha_ir
#اسلایس_دبل_چاکلت
برای تولد همسرجان درست کردم به جای کیک خامه ای
با دستور پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#اسلایس_دبل_چاکلت😍😍
با دستور خوب مرضیه جون
مواد لازم برای کیک پایه:
آرد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱۰۵ گرم
روغن ۵۵ گرم
شیر ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر ۳/۴ق چ
جوش شیرین کمتر از۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۲۵ گرم
پودر تارتار نوک ق چ
طرز تهیه👇
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده را با پودر تارتار و مقداری شکرهم میزنیم تا فرم بگیرد. سفیده را در یخچال گذاشته سپس زرده را به همراه وانیل و شکر زده تا کرم رنگ شود سپس شیر و مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه کرده و در حد هم زدن میزنیم و در آخر آرد، بیکینگ پودر ،نمک و جوش شیرین را روی مواد الک کرده و هم میزنیم و سپس سفیده را در سه مرحله به مواد زرده اضافه کرده فولد میکنیم و در قالب سایز ۲۰ در ۲۰ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ فر برقی به مدت۴۰ الی ۴۵ دقیقه گذاشته تا پخته شود ، بعد از پخت از قالب درآورده تا خنک شود.
مواد لازم برای مایه شکلاتی😍:
آب ۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۵ گرم
شکر ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۴۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ق چ
نمک نوک ق چ
شیر ۳۲۰ گرم
خامه ۸۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
وانیل۱/۴ ق چ
طرز تهیه👇
ابتدا آب و نشاسته را در ظرفی حل کرده و کنار میگذاریم. سپس در ظرفی دیگر شکر، پودر کاکائو، پودر ژلاتین ،نمک و شیر و خامه را ریخته و هم میزنیم ظرف را روی حرارت گذاشته تا موقعی که مواد درون ظرف به جوش بیاید، سپس مخلوط نشاسته و آب را اضافه کرده و هم میزنیم بعد از آن از صافی رد کرده و دوباره روی حرارت میگذاریم،مرتب هم میزنیم تا قل بزند و به غلظت برسد.از روی حرارت برداشته میگذاریم تا کمی از دما بیفتد، سپس مایه شکلاتی را روی کیک ریخته سطح آن را صاف کرده و دریخچال به مدت ۵ الی ۶ساعت استراحت داده تا زمانی که روی آن بسته شود.سپس به دلخواه روی آن را تزیین کرده و برش زده و نوش جان کنید🙏😍
❌❌قالب ۲۵ در۳۵، ۵تخم مرغی
قالب ۳۰ در ۴۰، ۸تخم مرغی
قالب گرد ۲۰، ۴تخم مرغی
قالب ۲۳، ۵تخم مرغی
برای تزیین من پودر کاکائو هلندی استفاده کردم🙏😍
@sofrebanovanbeheshti