فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳
ســــــــلام خوشگل خانما✋
آخرین روزهای تابستونتون🌻بخیر و نیکی
امروزم عیده ها🥰 از برپایی جشن 🎉و درست کردن شیرینی🎂 و...جا نمونید🏃♀
🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉
🌱دهم ربیع سالروز ازدواج پیامبر صلی الله علیه و آله و حضرت خدیجه سلام الله علیها
🍃آسمان می خندد این اتفاق زیبا را و زمین کِل می کشد این پیوند آسمانی را.
چه طرب انگیز است مهتاب امشب! چه روح فزاست هلهله ممتد نخلستان های عرب!
چشم های ملائک، با لهجه ای بارانی شادباش می گویند این وصلت خوشایند را.
مقدسترین پیوند هستی بر #امام_زمان ارواحنا فداه و منتظران حضرتش مبارکباد
🎉♥️
@sofrebanovanbeheshti
Aghaz Bahar.mp3
8.99M
"آغاز بهار"
شادمانه ازدواج رسول اكرم ﷺ و حضرت خديجه سلام الله عليها
باصداي: حسين حقيقي
🌷دهم ربیع الاول سالروز ازدواج حضرت محمد (ﷺ) و حضرت خدیجه (سلام الله) مبارک باد.🎉🎉
#سالروز_ازدواج_حضرت_محمد (ص)
@sofrebanovanbeheshti
4_5819010954649667800.mp3
2.19M
#سالروز_ازدواج_حضرت_محمد (ص)
شعف و شادیت مبارک🎉
دامادیت مبارک🎉
عالم ز خوشحالی تو غرق سرور است🎉
روبند روی زوجه ات از جنس نور است🎉
🎤 #امیر_عباسی
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر عاشقانه حضرت خدیجه(سلامالله علیها) در وصف حضرت محمد (ﷺ) ❤️
🎙#دکتر_رفیعی
#سالروز_ازدواج_حضرت_محمد (ص)
#همسرداری
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پنجره_ای
یا
#نون_پنجره_ای
تخم مرغ ۳عدد،
ارد شیرینی پزی ۱ پیمانه
نشاسته گندم نصف پیمانه،
وانیل نوک ق چ،
شیر ۱ پیمانه،
گلاب ۲ ق غ،
پودر هل دلخواه کمی یا ۱ق غ عرق هل،
زعفرون ابکرده کمی
پودر قند به مقدار لازم وپودر پسته به دلخواه
نشاسته با کمی از شیر سرد مخلوط میکنیم تا خوب نشاسته باز بشه بعد بقیه شیر گلاب وعرق هل رو اضاف میکنیم وبعد تخم مرغها و وانیل و اگر از پودر هل استفاده میکنید پودر هل رو اضافه کرده با چنگال یا با سرعت کم همزن میزنیم تا شیر وتخم مرغ مخلوط بشه بعد ارد الک شده رو اضافه کرده باز با چنگال یا درجه کم همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد از صافی رد میکنیم نیم ساعت در دمای محیط میمونه وبعد روغن رو داغ میکنیم چند ثانیه قالب رو توی روغن نگه میداریم بعد برمیداریم قالب رو اروم تکون میدیم تا روغن اضافش گرفته بشه بعد توی مایع زده ودر روغن داغ میزنیم اروم تکون میدیم تا از قالب جدا بشه بعد که شیرینی سرخ شد از روغن در میاریم میگذاریم روی دستمال تا روغن اضافش گرفته بشه وبعد که خوب خنک شد با پودر قند وپودر پسته تزیین میکنیم
یه نکته
نباید قالب خیلی داغ بشه چون اگر خیلی داغ بشه مواد همونجا توی ظرف میبنده واگر خوب گرم نشده باشه هم به قالب نمیچسبه وخورد میشه
نکته بعد اینکه قالب رو لب به لب باید توی مایع زد واگر بیشتر توی مایع بزنید ممکنه مواد بیاد روی قالب وموقعی که توی روغن میزنیم از قالب به سختی جدا بشه وبازم خورد بشه
بعد هم بایه استکان چای کنار عزیزاتون نوش جان کنید😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خرمایی
با
#سس_کارامل
مواد لازم برای۱۲ نفر:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ لیوان سرخالی
شیر ۱ لیوان
خرما ۱۵ عدد
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۳ قاشق مربا خوری
گردو ۷،۸ تا
دارچین و پودر هل به دلخواه کمی
مواد لازم سس کارامل:
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
آب ۱ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه ۱۵۰-۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را کمی زده تا کف کند بعد وانیل و شکر را افزوده با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود بعد روغن را افزوده بعد شیر خرما «یک لیوان شیر را باخرما میکس کرده» را اضافه کرده همزن را کنار گذاشته آرد و بکینگ پودروهل و دارچین را با هم الک کرده و کم کم به مواد قبل اضافه کرده وگردو خورد شده را اضافه کرده و با لیسک در یک جهت مخلوط کرده قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و یا اگر از قالب میان تهی استفاده کردیم با کره چرب کرده و توی قالب ریخته و در فر 170 درجه به مدت یک ساعت قرار داده تا بپزد بعد از سرد شدن روی کیک سس کارامل ریخته .
طرز تهیه سس کارامل:
شکر و آب و عسل را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا زمانی که رنگ کارامل خرمایی تیره شود بعد خامه را افزوده مخلوط کرده تا یکدست شود. نکته ..اول 150 گرم از خامه را اضافه کنید اگر غلظت مواد خوب بود بقیه خامه را استفاده نکنید ولی اگر خیلی سفت بود کم کم بقیه خامه را اضافه کنید بعد سس کارامل را روی کیک ریخته و نوش جان من شکرشو نصف ریختم چون سسش هم شیرین هست وروغن هم ۲/۳لیوان ریختم 😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_شکلاتی_موزی
تخم مرغ:دوعدد
شکر:چهار قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
آرد:دو پیمانه
پودر کاکائو؛دو قاشق غذاخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
موزپوره شده۱عددبه دلخواه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید شیر وارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .
در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه.
نوش جانتون😋😋😋
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
آخ گفتی😜واقعا بساط داریم با نون سنگک🤌🏻😅
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️
🌸امروزم بوی آرامش می دهد،
بوی یک احساس خوب .
یک احساس که قلبم را خیلی روشن کرده.
احساس لبخند همه...
یک امید قشنگ...
☘سپردن همه چیز به دستان گرم خدا،
قدم زدن کنار کسانی که دوستشان داری
و خوردن چای گرم ...
🌸دیدن دنیایی که خورشیدش هر صبح به تو سلام بدهد، ستاره هایش که به تو چشمک بزنند و بگویند.
خودت را برای فردای بهتر آماده کن...
☘و مهم تر از همه، خدایی که هر روز حالت را از او می پرسم.
🌸من امروز زیباتر از هر روز نفس میکشم...
زیباتر از همیشه میبینم...
من امروز بهتر از همیشه زندگی میکنم!
☘من احساسم را،
☘ امروزم و خدایم را
☘بیش از همه دوست دارم
سلام اهالی بهشت🌱
صبح و زندگیتون بخیر ♥️
@sofrebanovanbeheshti