بانوجان
امروز که روز عیده فرصت خوبیه🤗 یه خوشمزه ی جانانه برای اهالی خونه بپز🍲🥘🎂🍪🍩یا به بهانه روز عید🎉🎊 نذری پخش کنی و....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_شجاعی
※ نحوهی ارتباط با امام زمان شما، تعیینکنندهی عظمت ابدی شماست!
همانگونه که زیارت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام، عظمت و قدرت زیارت سیدالشهدا را دارد !
#من_و_خانواده_آسمانی
#حضرت_عبدالعظیم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#سوهان_عسلی
مواد لازم :
شکر ۱ پ
عسل ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۱ ق غ
کنجد ½ پیمانه
کره ۲ ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#سس
#سس_خیارشور
سس خیارشور رستورانی بهترین چاشنی🥒
مواد لازم:
خیارشور ۳۰۰ گرم
سس مایونز
شوید و ریحون و جعفری
سیر و آب لیمو ترش
ادویه فلفل سیاه و پودر زنجبیل و آویشن
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
صحبتهای مهم #حجت_الاسلام_راجی
با عنوان "بر همگان فرض است،" از کانال سعداء
⁉️ یک هفته از حکم جهاد فوری رهبری گذشت، ما چه کردیم و چه باید بکنیم؟
✅ این صحبت از طریق #پخش_زنده در کانال ایتا اندیشکده راهبردی سعداء برگزار میشود
🗓 سهشنبه ۱۷مهرماه، ساعت ۲۰:۴۵
🔻 با همکاری شبکه مبلغان(شمع)
🆔 @shabaketabligh
🔻 و جامعه ایمانی مشعر
🆔 @www1542org
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
سفره بانـوان بهشتـی
صحبتهای مهم #حجت_الاسلام_راجی با عنوان "بر همگان فرض است،" از کانال سعداء ⁉️ یک هفته از حکم جهاد
دوستان عزیز از این لایو غافل نشید ☝️صحبتهای مهمی قراره مطرح بشه
اگه یادتون میره حتما ساعت گوشی تون رو کوک کنید😉
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰
سلام اهالی بهشت 🌱
صبح پاییزتون بخیر باشه🤲
💌قـــــــشنگ ترین
قـــــــرض الحسنـــــــه
واریـــــــز همیشگی لبخـنــــــد😊
بـــــــه حـــــــساب دیگـران است🥰
بـــــــراتــــون شــادی
عـشـق و لحظـههـای شـاد
از خـــــــداوند مهربـــــــان خـــــــواستارم♥️
@sofrebanovanbeheshti
#پسته_شور
پسته تازه رو بعد از پوست گیری گذاشتم ۱ روز کمی خشک شد
بعد توی تابه ریختم با حرارت خیلی کم گذاشتم یه۲ ساعتی موند باید مواظب باشید وهر ۱۰ دقیقه هم بزنید
بعد از اون ۱ لیوان اب با ۱ ق نمک بستگی به ذائقه خودتون داره اندازه نمک ویه ق ابلیمو یا سرکه ویکم زعفرون
البته برای من زعفرونش بیشتر از یکم شد همه رو توی اب حل میکنیم وبه پسته اضافه میکنیم ومیگذاریم تا ابش خشک بشه
تقریبا ۲،۳ ساعت طول میکشه تا کامل خشک بشه بعد هم که خنک شد کنار خانواده نوش جان میکنیم ولذتشو میبریم البته اگر به خودتون برسه😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقال
🍊🍊🍊🍊🍊
عالی با طعمی دلپذیر
حتما یه بار امتحان کنید واقعا عالیه طعمش
کره ۱۵۰ گرم میتونید نصف کره و نصف روغن استفاده کنید
شکر ۱۲۵ گرم یا دوسه قاشق بیشتر از نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۴ ق غذاخوری
اب پرتقال ۳ ق غذاخوری
ارد ۱۵۰ گرم یا یک لیوان
پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری
بهار نارنج ۲ ق غذاخوری
رنده پوست ۱ پرتقال
بکینگ پودر ۱ ق م
برای سس؛
عرق بهار نارنج ۱ ق مرباخوری
رنده پوست پرتقال ۱ ق مرباخوری
اب پ ۲ ق غذاخوری
شکر ۳/۴پیمانه
ابتدا روغن (یا مخلوط روغن و کره) و شکر را خوب زده زده تا مواد کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با اضافه کردن هر تخم مرغ حدود یک دقیقه مواد زده شود. در این مرحله مخلوط ارد و بینگ پودر را اضافه کرده به همراه شیر به مواد اضافه کنید وتا حدی بزنید که مواد یکدست شود .مواد را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت مخلوط اب پرتقال و رنده پوست پرتقال اضافه شود و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کنید(اضافه کردن ۱ قاشق عرق بهارنارنج نیز به این قسمت طعم ان را بهتر میکند) اگر دیدید با اضافه کردن پودر کاکائو مواد کمی سفت شد میتوانید ۱الی ۲ قاشق شیر اضافه کنید.
در قالب چرب شده و کاغذ روغنی گذاشته ابتدا قسمت ساده بعد شکلاتی را ریخته و با سیخ چوبی حالت ماربل را در کیک ایجاد کنید و در فر قرار دهید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه .بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در قالب بماند تا سرد شود بعد از قالب خارج کنید.
من شخصا قسمت پرتقالی را بیشتر دوست دارم بنابراین به دوسوم مواد اب پرتقال را اضافه کرده و از پودر کاکائو کم میکنم برا ی قسمت دیگر به این صورت طعم خوشایند تری دارید.
برای سس
همه مواد رو تو قابلمه میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا غلیظ بشه و بعد به عنوان سس میتونیم روی کیک بریزیم و بعد هم نوش جانتون کنید 😉رماح
هر کدوم از دوستان از این دستور استفاده کردند و راضی بودند فاتحه ای عنایت کنن نثار روح رفتگانم
@sofrebanovanbeheshti