فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁صبح است و
دلم به مهر باور دارد🍂
🍁آبان که گذشت،
دل به آذر دارد 🍂
🍁پاییز برای من
شـدہ این تعبیر 🍂
🍁فصلی که فقط
خاطرہ در سر دارد🍂
🍁امیدوارم آذر ماه،
آغاز برآورده شدن آرزوهاتون باشه❤️
سلاااام اهالی بهشت 🌱
صبح پاییزیتون زیبا🍁☕️🍁
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_بریوچ_خوشمزه
#فینگرفود
صبا صادقی
آب۱پ/شکر۱/۲پ/مایه خمیر۱غ/ماست۳غ/روغن مایع۸۰میلی لیتر/کره ذوب شده۱غ/آرد لازم/وانیل۱چ/سرکه سفید۱غ/نمک۱غ
موادمیانی:فرنی غلیظ یا کاستارد /چیپس شکلاتی
رومال:تخم مرغ ۱عدد
مواد کاستارد:شیر۲ل/شکر۴غ/پودرکاستارد۲غ پر/گلاب۱تا۲غ=همه مواد به جز گلاب را مخلوط کرده روی حرارت ملایم همزده تا غلیظ شود از فرنی غلیظ تر، بعد گلاب را ریخته همزده و حرارت را خاموش کرده
آب.مایه خمیر .شکر را مخلوط کرده ۱۰دقیقه استراحت داده تا عمل بیادبعد ماست.روغن.کره.وانیل.سرکه.نمک را اضافه همزده آرد را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبدخوب ورز داده خمیر صاف و یکدست شود۲ساعت در محیط استراحت داده وپف آن را گرفته به دوقسمت مساوی تقسیم کرده به شکل مستطیل بزرگ پهن کرده و روی کل سطح خمیر را کاستارد ریختم و پهن کردم و بعد شکلات چیپسی رویش پاشیدم و به ۱۲قسمت نواری برش زدم و بعد نوارهای خمیری را به آرامی رول کردم ویه گوشه گذاشتم
نیمی دیگر از خمیر را هم برداشته به۱۲قسمت چونه گرفته و هر چونه را با وردنه به شکل گرد پهن کرده و با چاقو چند تا چاک نامنظم زده تا حالت توری شود بعد روی هر کدام از رولها انداخته تا کل رول را بپوشاند بعد در قالب مافین چرب شده گذاشته دوباره نیم ساعت استراحت کند و رومال زده در فری که از قبل یک ربع با درجه۱۸۰گرم کردیم گذاشته به مدت۳۰دقیقه تا طلایی شود چند دقیقه آخر هم گریل را روشن کرده
تو دستور اصلی خمیر را به ۸قسمت کرده بود ولی من ۱۲قسمت کردم
به نظر من طعم شیرینی گل محمدی میداد🙊🙊🙊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی
#سس_شکلاتی
صبا صادقی
کیک شکلاتی با سس شکلاتی
آرد ۱+۱/۲پ/شیر۱/۲پ/شکر۱/۲پ/تخم مرغ۲عدد/روغن مایع۱/۳پ/پودر کاکائو۲غ/بیکینگ پودر۲چ/وانیل۱/۴چ
سس شکلاتی:شیر۱پ سر خالی/شکر۱/۴پ/روغن مایع۱/۴پ/شکلات تخته ای۵۰گ/پودر کاکائو۱غ=همه مواد را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کرده روی حرارت کم گداشته تا فقط شکر و شکلات ذوب شوند نباید بجوشد بعد حرارت را خاموش کرده گذاشته ولرم یا کامل سرد شود
کیک:تخم مرغ.شکر.وانیل را با همزن برقی زده به مدت۱۰دقیقه تا کرم رنگ و کشدار شودبعد شیر و روغن را همزمان ریخته فقط در حد مخلوط شدن کمی همزده بعد مخلوط آرد.بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در دو یا سه مرحله اضافه کرده دورانی همزده در حد مخلوط شدن
بعد قالب را چرب و آرد پاشی کرده مواد را ریخته ودر فری که یک ربع قبل با درجه۱۸۰گرم کردیم گذاشته تا زمانی که کیک پخته شود
چون درجه فرها متفاوت هست باید حتما بعد از ۴۵ دقیقه چک شود
بعد کیک داغ را از فر در آوردیم بلافاصله سطحش را سوراخ سوراخ کرده و برش زده و سس شکلاتی ولرم یا سرد را رویش ریخته و گذاشته تا به خورد کیک برود و خوب جذب کیک شودبعد با ترافل یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین کرده
توجه توجه📢📢📢📣📣📣
کسانی که فر و همزن برقی ندارند میتوان این کیک را روی اجاق گاز و بدون همزن برقی در قابلمه هم درست کرد طبق همین دستور
عکس از بافت پنبه ای و مرطوب کیکم رو گذاشتم
جای همگیتون سبز سبز😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti