🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمستون جان🌨❄️
سلام..⛄️
ما آمده ایم سه ماه
مهمان روزهای سردت شویم🌨
لباس گرم پوشیده ایم 🧥
تا از سردی دستانت یخ نزنیم🖐
وجود گرممان را آورده ایم♨️
تا از سردی روزهایت🌨
دلمان گرم بماند❤
آمده ایم🚶♂
با دفتر مشقمان✍
تا☝
سفیدی دلت...❄️
امیدواری چشمانت...❄️
تحمل و صبوری روزهای سختت...❄️
و جوانه زدن در بهار را
سرمشق کنی برایمان...✍
سلااام اهالی بهشت 🌱
زمستان تون زیبا❄️🌨
دلتــون گــرم❤
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی
#سس_پرتقالی
مواد لازم :
۴ عدد تخم مرغ(اگه ریز بودن ۴ تا اگه درشت هستن ۳ تا اکثرا تخم مرغ ها ریزن من ۴ تا زدم)
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
وانیل نمیخواد به جاش ۱ ق غ خوری رنده پوست پرتقال قسمت نارنجی فقط
ب پودر ۱ ق مربا خوری
۱/۲ یک دوم لیوان آب پرتقال حتما از صافی رد کنید
۱/۲ لیوان هم روغن
طرز تهیه :
ابتدا شکر و تخم مرغ ها را خوب هم میزنیم
بعد هم آب پرتقال و روغن افزوده همراه با پوست پرتقال
در آخر هم آرد را در ۲مرحله اضافه کرده .
در قالب ک با ارده چرب کردیم میریزیم و میزاریم فر
من تو فر دست ساز پختم 😅
همزنمم خراب شده بود بی همزن بود
اما خیلی عالی شد
سس پرتقالی:
۱ ق نشاسته ذرت همراه با ۳ ق شکر و ۱ لیوان آب پرتقال از صافی رد شده رو شعله بزارید قوام آمد خاموش کنید هر وقت کیک و سس سرد شدن بریزید رو کیک
نوش جان.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی
#شیرینی_فسایی_شکلاتی
آردسفید:150g
آرد نخود :5og
پودرقند :100g
روغن قنادی : 100g
پودرهل : نصف قاشق چایخوری
پودرکاکائومرغوب : 1قاشق مرباخوری پر
ابتداروغن وپودرقند راکاملا هم زده تا کرم رنگ شود.آردهای ازقبل الک شده بهمراه پودرهل وکاکائو کم کم اضافه نمایید، تاخمیری منسجم حاصل شود.
خمیرراقالب بزنید(میتوانیداستراحت هم بدین روزبعدقالب بزنید) .
درسینی بچینید.باکنجد تزیین نمایید. بمدت15دقیقه درفرازقبل گرم شده بادمای160درجه سینی رابگذارید.پس ازاتمام پخت وخنک شدن به ظرف سرو انتقال دهید.
نکته :
1: این خمیررادرفریزر میتوانید ماهها نگهداری کنید وبعدبپزید.
2: شیرینیهای خشک رابراحتی میتوانید درفردست ساز توی قابلمه درست کنید.(👆)فقط مدت پخت کمی بیشتره.
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
واای یکی بیاد کمکککککککککک😵😵💫
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
#زمستانه
اولین روز زمستان تون پر برکت ❤️❄️🌨
امام جعفر صادق (ع) فرمودند: روزها و شب های #زمستان بهترین فرصت برای راز و نیاز و مناجات با خداوند است و استفاده از این فرصت یعنی برخاستن از خواب شیرین در دل شب و اندیشیدن در قدرت خدا که طبق فرمایش امام جعفر صادق (علیه السلام)
«افضل العباده إدمان التفکر فی الله و فی قدرته»
« #برترین_عبادات مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت او است.»
(جهاد النفس، ج 53)
🔹نیز #روزه_گرفتن در روزهای #کوتاه زمستانی، بهترین و خالص ترین عبادت خداوند است و شاید به همین دلیل پیامبر اسلام فرمودند که #روزه_زمستان، غنیمتی فرح بخش است.🤩
«الصوم فی الشتاء الغنیمه البارده»
(الفقیه، ج4، ص 356)
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حال_خوب
#حس_خوب
اولین روز زمستون و اول هفته ؛ حیفه این کلیپ قشنگ و حال خوب کن رو نبینیم 😌🥰
برفشم قشنگه🌨❄️
@sofrebanovanbeheshti
Sotode - Ba Eshghet Delam Sar Mikone.mp3
2.83M
حرفشم قشنگه..
حرم امام رضا برفشم قشنگه (:🥲❤️🩹
#هندزفرییادتنره
@sofrebanovanbeheshti