eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
5.8هزار دنبال‌کننده
21.5هزار عکس
5.5هزار ویدیو
217 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💢#قرار_شبانه💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1505592815.mp3
زمان: حجم: 5.76M
صوت 🎵💚 🎤استاد فرهمند به امید ظهور هر چه سریعتر آقامون و ثوابش رو هدیه میکنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️ باشد که در رکاب مولا باشیم 💚🤲   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♥️ صبور باشیم گــــــاهــــی باید از میـان ِ بدترین روزهای زندگی عبور کنیم تا به بهترین‌ هایش برسیم💚 سلااااام اهالی بهشت 🌱 صبح روز پنجشنبه تون بخیر باشه 😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هویج یک عدد متوسط رنده شده بادمجون کبابی حدود3کیلوو 500گرم،گوجه فرنگی کبابی دوعددمتوسط،فلفل دلمه قرمز کبابی دوعددمتوسط،فلفل سبز تند کبابی سه عددبزرگ فلفل سیاه یک ق م،سیر 4تا بوته (قپّه) بزرگ،گشنیزوجعفری دوتادسته متوسط که هرکدوم 100گرم میشد،پونه خشک،سوسن عنبرخشک،مرزه خشک،ترخون خشک ازهرکدام یک ق غ،نمک دو ق غ،آبغوره حدود نیم لیتر، سرکه سیب طبیعی خونگی حدود نیم لیتر،همه موادرو درمخلوط کن،میکس کردم،آبغوره وسرکه سیب رو اضافه کردم،دوسه ساعت موند بیرون یخچال،تا سرکه و آبغوره به خوردش رفت، بعدگذاشتمش یخچال،بعددوروز قابل خوردن هستش،البته یه شیشه1کیلویی ودوتاشیشه 700 گرمی شد،که مقداریش رو مصرف کردم،از همین شیشه هافقط عکس گذاشتم،طعم ومزه اش خیلی عالی وخوب شده،البته اگه خواستین کمی رقیق تر باشه، میتونین سرکه یا آبغوره بهش اضافه کنین،ریحان نداشتم، نریختم   @sofrebanovanbeheshti
😍😍😍 مامان علی وفاطمه و زینب دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با یک ونیم لیوان آب جوش یعنی به ازای هر بسته ۱/۵ لیوان در ظروف جداگانه کاملا حل کرده وبن ماری کنید و در ظرف بریزید تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده(من همه رومکعبی بریدم) و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما ۵ لیوان ژله آلوورا درست میکنیم. در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم می ریزد.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا