زمان:
حجم:
4.11M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء نهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #یک_نکته_از_یک_جزء
🔻 #جزء_نه
💢 غفلت
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در حرم مطهر رضوی
@sofrebanovanbeheshti
✨درود یاران همدل پگاهتان
خجسته عزتتان پاینده♥️
سپاس پروردگاری که منت گذاشت و در بامدادی دیگر بیدارمان کرد جانمان داد تا ببینیم،، بشنویم،، بگوییم وبدانیم
بار خدایا یاریمان کن تا بر زبان بیاوریم آنچه که ترا خشنود میسازد
خوب میدانیم هرجا مِـهرومحبت باشد
جور و ستم نیست آنجاکه دل باصفا باشد انسان بی وفا وجود نخواهد داشت
معبودا یاریمان کن تا همانی باشیم که ازخلقتمان برخودببالی🌱
سلام اهالی بهشت
بندگان خوب خدا 😍
روز و روزگارتون خوش ♥️
طاعات و عبادات قبول 🤲🏻
@sofrebanovanbeheshti
#نان_بربری
آرد سبوسدار و سفید: 380g
آب وشیر: 250g
خمیر مایه فوری: 5g
شکر: 7g
نمک: 7g
روغن جامد یا کره: 30g
ابتدا مواد خشک رامخلوط نموده در کاسه میکسر بریزید.سپس دستگاه را روشن نموده مخلوط شیر و آب رااضافه نمائید. وقتی خمیر نرم شد کره را هم بیفزایید . (اگر بادست ورز میدهید شاید 20 دقیقه طول بکشه.و ضمنا خمیر شُل هست ،به هیچ عنوان آرد اضافه نکنید و فقط با دست چربشده خمیر را ورز دهید.)تست کشش بگیرید .
حالا خمیر راچونه کرده به ظرف چربشده انتقال دهید. روی آنرا باسلفون بپوشانید . بعداز یک ساعت که خمیر حجیم شد ، آنرا بعداز گرفتن پف خمیر، روی سطح کار که آرد پاشی شده بگذارید .
آنرا به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید . دوباره چونه گیری کنید.رویش رابپوشانید، بعداز 10دقیقه استراحت چونه ها را با وردنه به شکل بیضی در آورید. آرام با سینه ی دست برداشته در سینی فر که کاغذ نسوز داره بگذارید. یا با شانه نانوایی و یا با نوک انگشتان دست ، خمیر را خط بیندازید (مثل نانهای بربری ).
دوباره روی آنها رابپوشانید ونیم تا 45دقیقه استراحت کند.
فررا روشن کنید تا کاملا داغ شود (دما 220 درجه ثابت شود )
حالا روی نانها را رومال کنید (کمی آرد و آب رامخلوط کنید تا مایع شلی شود ) با برس روی نانها را رومال نموده و کنجد و سیاهدانه بپاشید .سینی راداخل فرداغ گذاشته. بعد ازمدت 25دقیقه (بستگی به حرارت فر خودتون داره )نانها پخته شده و برای اینکه روی نانها هم رنگ بگیره ، گریل کنید .
اینک نانهای خوشرنگ ما آماده است و زینت بخش سفره ی افطار خواهد شد. مخصوصا در کنار پنیر و سبزی و خرما و.. نوش جان 😋
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا با آرد سنگک
یه لیوان استاندارد پر آرد
شکر یک لیوان سرخالی یعنی تا سر دسته شکر باشه حدود یه بند انگشت سر لیوان خالی هست.
روغن بهتره مخلوط روغن مایع سرخ کردنی و جامد و کمی کره باشه به مقدار نصف وزن آرد
آب یه لیوان سر خالی
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران آب زده ۲قاشق غذاخوری
هل نصف قاشق چای خوری
برای تهیه شهد شکر و آب و گلاب را مخلوط کرده،روی شعله هم میزنیم همین که شکر کامل آب شد حرارت را خاموش کرده ،لازم نیست جوش بزند. هل را داخل آن ریخته کنارمیگذاریم تا خنک شود.
آرد را الک کرده روی حرارت ملایم یک ربع تا ۲۰دقیقه تفت میدهیم. باز الک کرده به تابه بر میگردانیم و بقیه مدت با روغن تفت میدهیم حدود ۲۰ دقیقه تا رنگ آن نسکافه ای شود .
بعد شعله را خاموش کرده یک ساعت یا ببشتر میگذاریم تا کامل آرد و روغن سرد شود.
بعد شهد خنک شده را کم کم به آرد و روغن اضافه میکنیم با همزن مفتولی دستی مخلوط میکنیم تا کامل یکدست شود اگر گلوله داشت از صافی رد میکنیم
بعد زعفران را اضافه کرده روی حرارت ملایم میبریم تا کمی گرم شود.
اگر بخواهیم حلوا را بشقابی سرو کنیم غلظت باید در .حد فرنی شود تا بخوبی در ظرف پهن شود
اگر بخواهیم قیف بزنیم باید به اندازه ماست چکیده شود و تا گرم است در قیف بریزیم
اگر بخواهیم در بشقاب یا سینی پهن کنیم و با قاشق یا ابزار فرم بدهیم باید حلوا را گهواره کنیم یعنی خوب حرارت بدهیم و با حرکت قابلمه به چپ و راست شبیه توپ از ظرف جدا شود و به روغن بیفتد تا گرم هست به ظرف منتقل کنیم با دست در حالی که یک پلاستیک فریزر روی حلوا گذاشتیم کف ظرف پهن کنیم و ابزار بزنیم.
@sofrebanovanbeheshti
@ostad_shojaeماه عسل1 01.mp3
زمان:
حجم:
7.49M
#ماه_عسل ۱
#استاد_شجاعی
مولانا
یکی تیشه بگیرید پیِ حفره و زندان
چو زندان بشکستید؛همه شاه و امیرید!
🌸داره میاد؛ مجال پرکشیدن
زمان زندان شکستن
راستی
روزه چجوری میتونه آزادمون کنه؟
@sofrebanovanbeheshti
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طب_اسلامی
#تدابیر_ماه_رمضان
❤️ تقدیم به روزهاولیها
🎁با رعایت تدابیری ساده، ماه رمضان روزهاولیها با خاطرههای به یادماندی از دوران کودکی باقی میماند...
💌اگر فرزند شما بیماری زمینهای و مشکل گوارشی، ضعف و کمخونی شدید ندارد، نگران روزهگرفتن آن نباشید
💌در این سن که فرزند شما به رطوبت و حرارت کافی نیازمند است، غذاهای با طبع گرم و تر لازم است
🏵غذاهای رطوبتزا مانند:
*شیربرنج/فرنی/شلهزرد/شیربادام
*سوپجو به همراه آلوبخارا
*انواع گوشتها و کمیحبوبات
*انواع خورشهای(بِه، هویج، کدو و..)
🏵و میوههایی مانند:
*هندوانه(در صورت عدم حساسیت فصلی)
*انگور/انجیر/موز/سیب/پرتقال
🏵و شربتهایی مانند:
*شربت خاکشیر/تخم شربتی/تخم بالنگو(که مقوی معده و ضد سرماخوردگی نیز میباشد)/و *شربت سکنجبین
⬅️و موادی مانند تنقلات شور و صنعتی، سرخکردنیها، و سسها را به حداقل برسانید
(گاها جهت تنوع 😊)
⬅️توجه داشته باشید که شربتهای خنک جهت رفع عطش خوب هستند اما، زیادهروی در مصرف آنها سبب کاهش حرارت غریزی بدن و مشکلات گوارشی میشود
⬅️همچنین صرف میوه دو ساعت بعد از افطاری باشد
@sofrebanovanbeheshti