#کیک_پرتقال_پذیرایی🍊🍊🍊
موادلازم:
آرد ۳۲۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
شکر ۲۰۰گرم (یک لیوان)
تخم مرغ ۴ عدد درشت
آب پرتقال یا سن ایچ پرتقال یا رانی ۱۴۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق غ سر پر (۷گرم)
وانیل ۱/۴ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
مواد لازم سس پرتقال:
آب پرتقال دو سوم لیوان
شکر ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
وانیل ۱/۸ق چ ( یا اسانس پرتقال ۱_۲قطره)
طرز تهیه:
اگر اب پرتقال طبیعی نداشتین از ترکیب سن ایچ و آب استفاده کنید.
(نصف پیمانه اب +نصف پیمانه سن ایچ =یک پیمانه اب پرتقال )
ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل و رنده پوست پرتقال کمی زده و کم کم شکر را به ان اضافه کرده و با دور تند همزن حدود ۷_۸دقیقه خوب بزنید تا مواد کرم رنگ و کشدار شود و شکر در مواد حل شود .
سپس روغن مایع و اب پرتقال را اضافه و یکی دو دور با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید .
آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی و با لیسک با مواد یکدست کنید.
من در قالب شارلوت که با روغن صاف قنادی حسابی چرب شد ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت حدود ۴۰_۵۰دقیقه گذاشتم.
حتما بعد از ۴۰ دقیقه تست کنید و اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبیده بود از فر خارج و بعد از خنک شدن از قالب خارج و بزارید خوب سرد شود و بعد از سس که اماده کرده اید روی کیک به دلخواه بریزید.
طرز تهیه سس :
آب پرتقال و شکر و نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و با یک مفتول دستی مرتب هم بزنید.
نیاز نیست مثل فرنی سفت شود حواستون باشه که بعد سرد شدن غلظتش بیشتر میشه پس همینکه از حالت آبکی بودن خارج شد و کمی خودشو گرفت از روی حرارت بردارید
این سس ولرم رو به سرد باشه و بعد از خنک شدن کامل برای روی کیک از ان استفاده کنید .
اگه سس کاملا سرد باشه دیگه حالت روان نداره و برای ریختن روی کیک مشکل ایجاد میشه پس بزارید فقط ولرم رو به سرد باشه
نگران اینکه سس جذب کیک بشه نباشید چون سس وقتی ولرم رو به سرد هست کمی حالت ژله ای داره و مثل عکس بالا قشنگ روی کیک میمونه و بسته میشه
روی آنرا میتونید به دلخواه تزیین کنید .با پودر نارگیل یا شکلات سفید آب شده و..
و نوش جااان🥰
نکته اش اینکه سس پرتقالی همه پسند نیست ...تو خانه ی ما همه نپسندیدند .
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هل_و_گلاب
آرد ۲ لیوان
شكر ۱ ليوان
تخم مرغ ۳ عدد
شير ۱ ليوان
روغن مایع نصف ليوان
بكينگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
اسانس هل ۳قطره
گلاب ۵ قاشق غذاخوری
شكر و تخم مرغها رو ده دقيقه با همزن برقي زدم
هل و گلاب رو اضافه کردم کمی زدم بعد شير و روغن رو به ترتیب اضافه کردم و خوب مخلوط کردم
حالا بكينگ پودر رو به ارد الک شده اضافه كردم و با ليسك يا قاشق به صورت دوراني و در يك جهت مخلوط کردم.
کف و دیواره قالب رو خوب چرب کردم و آرد پاشی کردم
و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه
به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ساعت بستگی به دمای فر داره
با سيخ چوبي چك كنيد اگه مواد كيك به سيخ يا خلال دندون نچسبيد
@sofrebanovanbeheshti
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تدابیر_اربعین 5⃣1⃣
🎥دکتر حسن اکبری :
حتما نمک طبیعی کوه یا دریا به همراه خود داشته باشید...
#زائر_کربلا_التماس_دعا...
ادامه دارد ....
@sofrebanovanbeheshti
نواهنگ | دل مجنون ۲رُقَیـ♡ـہخاتـون ̶³¹⁵_۲۰۲۵_۰۷_۱۷_۱۹_۱۷_۳۸_۱۹۹.mp3
زمان:
حجم:
7.86M
#دل_مجنون_۲
🪔جنته کربلا، دیدنیه شلوغی و خلوت کربلا
پیر میکنه جوونو هم غربت کربلا
#کربلایی_حسین_ستوده
#اربعین
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب🌱⃢📖
📚 کتاب عمود هفتاد و دوم
🔺️عمود هفتاد و دوم روایت زائران اربعین است از زیارتشان.
حمید وحیدیان برای به تصویر کشیدن یک رویداد غیرعادی و مافوق بشری به سراغ زائران این مسیر رفته و راوی روایت های آنها شده.
همین روایت های متکثر که در قالب این کتاب به وحدت رسیدند این کتاب را جذاب و خواندنی کرده.
این کتاب رو به همه زائران اربعین و البته کسانی که امسال توفیق زیارت را ندارند پیشنهاد می کنیم.
♨️جهت خرید مستقیم از سایت
روی لینک زیر کلیک کنید🔰🔰
https://ketabresan.net/w/7Q24p
مامان کتابخون بچه های کتابخون تربیت میکنه 📚
@sofrebanovanbeheshti
::
بـــــــح بـــــــح
عجــــــب رنـــگی 👌
عـــــجــــــب بویـــــی😋
اگـــه گـــفتید اسم این خورش چـــیه؟
بله 🤗درسته
قیمه نجفی 👏👏👏
@sofrebanovanbeheshti
::
قیمه نجـــفی تا حــالا خـــوردید؟
بـــعد خـــوردنش حال خوبی داشتید؟
بیاید تا یه کم پشت سر قیمه نجفی
غیـــبت کنیم😋😜.
::