eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#کاپ_کیک_پرتقالی🍊🍊🍊 #کرمفیل مامان علی وفاطمه😍😍😍 تخم مرغ3عدد شکریک ونیم لیوان آب پرتقال یک لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل کمی یارنده پوست پرتقال نصف ق چایخوری(من کمی مارمالادپوست پرتقال داشتم ریختم) بیکینگ پودر1ق غذاخوری آردسه بارالک شده ۳پیمانه کرمفیل به دلخواه ومیزان لازم 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم بعدشکرووانیل یارنده پوست پرتقال رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود بعدآب پرتقال راریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم داخل قالب مافین کپسول گذاشته وموادکیک رو تانصف کپسول میریزیم کرمفیل روداخل قیف یکبار مصرف ریخته وبه شکل دلخواه روی مایه کیک میریزیم درفر175درجه بمدت ۲۰تا ۳۰دقیقه میپزیم. نوش جان😉 🔵توهمه کیک ها میتونین یه پینچ(مقداری که بین نوک انگشت شست واشاره جامیشه) نمک هم به آرداضافه کنید 🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود. مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
#خورش_ماست_اصفهان👇 گوشت گردن گوسفند بدون استخوان 200 گرم ماست چکیده 2 کیلو و 300 گرم شکر 400 گرم پیاز 1 عدد نمک کمی گلاب یک تا دو قاشق غذاخوری زعفران هرچی بیشتربهتر 😉 پسته و بادام و گردو و زرشک برای تزئین(دلخواه ) 👇👇👇👇 گوشت را با نمک و پیاز میگذاریم بپزه به طوریکه در پایان پخت مقدار کمی آب داشته باشه. پس از پخت پیاز را دور انداخته، آب گوشت را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب دستی میکوبیم در حین کوبیدن آب گوشت را کم کم اضافه میکنیم. وقتی گوشت حالت کشدار پیدا کرد کم کم ماست و شکر را هم اضافه کرده و به کوبیدن ادامه میدیم تا جائیکه گوشت و ماست و شکر خوب به خورد هم بروند گلاب و زعفران را هم اضافه کرده و هم میزنیم. روی ظرف سلفون کشیده و یکی دو روز داخل یخچال قرار میدیم تا جا بیفته. سپس تزئین کرده و نوش جان کنید😋 بسته به غلظت ماست ممکنه کمی کمتر یا بیشتر از مقدار گفته شده نیاز باشه... شکر هم بسته به ذائقتون هر مرحله که اضافه و مخلوط میکنید خورش را بچشید تا کمتر یا بیشترش دستتون بیاد... طی یکی دو روز که خورش در یخچال هست چندبار هم بزنید.... اسمش خورش ماست هست ولی سرد سرو میشه و در واقع نوعی دسر سنتی خوشمزه اصفهان هست که معمولا در مجالس عروسی و مهمانیها سرو میشه... البته هم خالی خورده میشه هم با نون... ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨🌸✨🌸﷽🌸✨ 🌸✨🌸✨ ✨🌸✨ 🌸✨ ✨ ✍اهل بیت علیهم السلام توصیه کرده اند به استفاده از شکر سرخ، عسل(طبیعی)، خرما، انجیر، کشمش، مویز، و شیره این‌ها. 🌹امام کاظم علیه السلام فرمودند: شکر (شکر سرخ)، انسدادها را می گشاید و هیچ بیماری و عارضه ای در آن نیست 🌹 امیر المؤمنین علی علیه السلام فرمودند:‌ عسل، شفای هر مرضی است، و بیماری ای در آن نیست، بلغم را کم می‌کند و قلب را جلا می‌دهد. و فرمودند: خرما بخورید، چرا که شفای دردها در آن است. وفرمودند: به زنان خود در دوران زایمان خرما بدهید تا فرزندانتان پاک و بردبار شوند. 🌹پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله فرمودند: انجیر تازه و خشک بخورید چرا که بر قدرت همبستری می‌افزاید، بواسیر را ریشه کن می‌کند، و برای درمان نقرس و درمان سردمزاجی، مفید است.و فرمودند: بر شما باد مویز (کشمش سیاه) چرا که تلخه را می زداید، بلغم را می‌برد، پی را استحکام می‌بخشد، خستگی را از میان برمی‌دارد، خلق را خوش می‌سازد، دل را پاک می‌دارد و اندوه را می‌برد.و فرمودند: هر کس به خوردن مویز در حالت ناشتا عادت کند، فهم و حافظه و ذهن، روزی او می‌شود و از بلغم او کاسته می‌شود. 📚 دانشنامه احادیث پزشکی ج۲ ص۲۴۶ تا ۳۹۸ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ #سویق_عدس 🔹دستور تهیه: عدس را آسیاب کنید. بدون روغن تفت دهید تا پخته شود و از حالت خامی خارج شود. 🔹مقدار و زمان مصرف : صبح ناشتا ۲ قاشق غذا خوری. 🔹موارد مصرف : هیجان خون جوش خارش سرگیجه گر گرفتگی وگرمی درون غلبه صفرا عصبانیت بیخوابی دلشوره استرس تشنگی غلظت خون فشار خون خون ریزی زنانه و خونریزی روده و کولیت روده 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#قنبر_پلو👇 غذاي شيرازي ‌برنج ۴ پیمانه ‌گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم ‌مغز گردو ۱۰۰ گرم ‌کشمش پلویی ۲۰۰ گرم ‌رب انار٢ قاشق سوپخوری ‌شیره انگور ١قاشق سوپخوری ‌پیاز ۱ عدد درشت ‌‌ نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان . ‌پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده ريز می كنيد, به اون نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های خيلي کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. ‌پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن! ‌برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بگذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید. .✅نكته: من مواد گوشتي و مخلوط رب انار و كشمش را لاي به لاي پلو توي ظرف چيدم و من اين روش را بيشتر ميپسندم چون احساس ميكنم مواد گوشتي ازاول با برنج توي قابلمه دم بكشه گوشت نرم ميشه بخاطر همين كارو نكردم سليقه ایه . مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش اضافه کنید @sofrebanovanbeheshti
#مارمالاد_کیوی👇 یک کیلو کیوی رسیده پوره شده بین یک تا یک ونیم کیلو شکر(بستگی به ذایقه داره) اینارو با حدود یه لیوان آب یکی دوساعت باهم میذاریم بمونن، بعد روی اجاق میگذاریم، بعد حدود یه ساعت یه ق مرباخوری پودر ژلاتین حلال بریزید،بعد ده دقیقه که ژلاتینها خوب حل شد، زیرشو خاموش کنید. درصورت تمایل از گلاب یا وانیل هم میتونید استفاده کنید. @sofrebanovanbeheshti