eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👨 مردهای آرام خانه‌ی ما 🙇 آیا می‌دانید تا چه اندازه برای شوهر شما فشار روانی تولید می‌کند؟ 💸 مردهای خانه این روزها حسابی زیربار هستند و استرس مخارج بالای شب‌های عید آن‌ها را مضطرب می‌کند. ضمن اینکه باید برای خرج و هم برنامه ریزی کنند. آیا می‌دانید چگونه باید در این روزها به آرامش روانی شوهرتان کمک کنید؟ ✂️ آستین‌ها را بالا بزنید هنر خودتان را به کار بگیرید. بسیاری از لباس‌ها و وسایل در کمدها و کشوهای خانه شما هستند که می‌توانید با کمی تغییر آن ها را دوباره وارد چرخه استفاده کنید. به عنوان مثال می‌توانید مانتوهای ساده قدیمی‌تان را با دوختن چند عدد مروارید، گیپور و یا چند دانه سنگ تزیینی دوباره احیا کنید و در عید امسال این لباس‌های بازیابی شده را بپوشید. همین کار را می‌توانید برای لباس‌های بچه‌ها انجام دهید. مثلا می‌توانید برای بعضی از شلوارها پاکتیِ دم پا بدوزید و ظاهر آن را عوض کنید. http://khl.ink/f/mswx91214.jpg 🍩🍪 فر را روشن کنید بخش خوبی از هزینه های ایام عید مربوط به شیرینی و شکلات‌ و انواع تنقلات است. به راحتی دستور تعداد زیادی را پیدا کنید و با کمی صرف وقت در خانه می‌توانید قناد خوبی باشید و شیرینی های عیدتان را آماده کنید. اگر از این روزها برای تهیه شیرینی‌ها دست به کار می‌شوید، حواس‌تان به نگهداری آن‌ها در ظرف‌های در دار باشد. 💡 آجیل نخرید وجود در میان پذیرایی‌های ایام عید الزامی نیست. شما می‌توانید به سلیقه خودتان هر جایگزین دیگری برای آجیل در نظر بگیرید. به عنوان مثال می‌توانید بعضی از میوه‌ها را با حرارت کم درون فر خشک کنید و در کنار چای و شیرینی پذیرایی عید، از این معجزه رنگارنگ استفاده کنید. نوش جااان 🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_ملکه_بادام👇 ارد ۲ پیمانه، تخم مرغ ۱ عدد، کره ۱۰۰ گرم، پودر هل۱/۲ ق چایخوری، شکر ۲ق سوپخوری، خامه ۱ ق غذاخوری ، بکینگ ۱/۸ ق چایخوری مواد روی شیرینی عسل ۱/۲ پیمانه، خلال بادام ۱ پیمانه، خامه ۱/۸ پیمانه، کره ۴۰ گرم، زعفرون دم کرده ۲ ق سوپخوری کره نرم شده وشکر رو خوب با همزن میزنیم تا مخلوط بشن وبعدتخم مرغ رو اضافه میکنیم ودوباره میزنیم وبعد خامه را اضافه کرده ودوباره میزنیم درحدی که مخلوط بشن بعد آرد و بکینگ وهل رو که الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم میتونیم با دور کند همزن مخلوط کنیم یا با قاشق تا خمیر نرمی بدست بیاد توی نایلون میگذاریم ونیم ساعت استراحت میدیم در جای خنک وبعد خمیر رو توی سینی مورد نظر پهن میکنیم با چنگال سوراخ میکنیم چند جای خمیر رو تا پف نکنه ودر فر از قبل گرم شده در فر ۱۷۰ درجه ۱۰ دقیقه میپزیم طوری که اگه به روی خمیر دست زدیم نچسبه اگر میچسبید ۵ دقیقه دیگه میگذاریم تا بپزه حالا مواد رویه تمام مواد رویه رو باهم مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشه تقریبا ۵ دقیقه بعد مواد که کمی ازداغی افتاد روی خمیر میریزیم مواظب باشید به کنارهای سینی نخوره مواد ودوباره در فر ۱۵۰ درجه طبقه بالا میگذاریم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا روش طلایی بشه وبعد از سرد شدن برش میدیم اگر خواستید روی شیرینی کمی تیره تر بشه روشو کمی گریل کنید @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_توت(بدون فر)👇 پودربادام:100گرم🌱 شکردانه ریز:100گرم🌱 پودرهل وتخم خرفه وخلال پسته وگلاب به مقدارلازم...🌱 مقداری شکردانه درشت برای غلطاندن توتها درآن... پودربادام وشکردانه ریز(پودقندهم میشه)و گلاب رااضافه کنید.. خیلی گلاب اضافه نکنید باقاشق مرباخوری کم کم بریزید بعدباپشت قاشق خوب مخلوط کنید... تاحدی که خمیرمنسجمی ایجادبشه... حالابه اندازه فندق کمی ازخمیررابردارید.. داخل دست آنرابه شکل,,توت,,درآورید.... سپس درشکردرشت ودرقسمت بالایه خلال بادام فروکنیدبعنوان,,دم,,توت... وآنهارادرظرف سروبچینید... میشه کمی پودرپسته به مواداضافه کنید که بشه,,,سبزه توت,, واگربجای گلاب پودرلبو اضافه کنید میشه,,,توت قرمز,,,😋 واگر زعفران حل شده اضافه بشه توت زرد 😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_پیچ_انگشتی:👇 زرده تخم مرغ ۲عدد پودر قند ۱پیمانه گردو خورد شده نصف پیمانه پودر پسته اختیاری وانیل نصف قاشق چایخوری زرده تخم مرغ و پودر قند و گردو را هم زده تا کرمی و کشدار شود تقریبا باید پنج دقیقه هم بزنیم بعد داخل سینی کاغذ روغنی میندازیم و با قاشق چایخوری با فاصله میریزیم و روش رو با پودر پسته تزئین میکنیم. میتونیم توی فر به مدت پنج دقیقه بگذاریم یا روی گاز توی تابه بگذاریم. من توی سینی گذاشتم رو بخاری. فقط تا کاملا سرد نشه دست به شیرینیها نمیزنیم. @sofrebanovanbeheshti
#تزئین_کیک👇 بعدازفیلینگ موزوگردووآسترکشی باخامه فرم داده شده.... لبه هاروباگاناش شکلاتی (باقیف)شره ریختم.... بعدبرای تزیین روی کیک ازپودرنارگیل رنگ شده وترایفل لوله ای استفاده کردم... (روی کاغذ,,یازهرا,,نوشتم مثل شابلون خالی کردم گذاشتم روی کیک وپودرنارگیل ریختم).. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍