درقابلمه ای کوچکتر ازقابلمه یاکاسه قبلی کمی آب ریخته وروی حرارت قرارمیدهیم
@sofrebanovanbeheshti
کاسه یاقابلمه مواد را روی قابلمه روی حرارت قرارمیدهیم(بن ماری)
میتوان این مرحله را روی بخاری هم انجام داد البته درفصول سردسال
@sofrebanovanbeheshti
2.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به محض اینکه شکر حل شد حرارت را خاموش میکنیم(اگرزیاد روی حرارت بماند شیرینی سفت میشود)
@sofrebanovanbeheshti
مواد رادرقیف پارچه ای یایکبارمصرف بدون ماسوره میریزیم
@sofrebanovanbeheshti
درسینی که کاغذروغنی انداخته ایم بصورت ساده به اندازه دلخواه بافاصله قیف میزنیم
@sofrebanovanbeheshti
باپودرپسته یاکنجد یاخلال بادام روی شیرینی ها راتزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
سینی را در فرازقبل گرم شده باحرارت ۱۵۰تا ۱۷۰درجه(بسته به حرارت فر) به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه میپزیم تاروی شیرینی ها طلایی شود
@sofrebanovanbeheshti