درقابلمه ای کوچکتر ازقابلمه یاکاسه قبلی کمی آب ریخته وروی حرارت قرارمیدهیم
@sofrebanovanbeheshti
کاسه یاقابلمه مواد را روی قابلمه روی حرارت قرارمیدهیم(بن ماری)
میتوان این مرحله را روی بخاری هم انجام داد البته درفصول سردسال
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به محض اینکه شکر حل شد حرارت را خاموش میکنیم(اگرزیاد روی حرارت بماند شیرینی سفت میشود)
@sofrebanovanbeheshti
مواد رادرقیف پارچه ای یایکبارمصرف بدون ماسوره میریزیم
@sofrebanovanbeheshti
درسینی که کاغذروغنی انداخته ایم بصورت ساده به اندازه دلخواه بافاصله قیف میزنیم
@sofrebanovanbeheshti
باپودرپسته یاکنجد یاخلال بادام روی شیرینی ها راتزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
سینی را در فرازقبل گرم شده باحرارت ۱۵۰تا ۱۷۰درجه(بسته به حرارت فر) به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه میپزیم تاروی شیرینی ها طلایی شود
@sofrebanovanbeheshti
May 11
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
یه نکته در مورد خمیر مایه :خمیر مایه برای حفظ کیفیتش باید توی یخچال نگهداری بشه.
من خودم همیشه آب یا شیری که برای به عمل آوردن خمیر مایه استفاده میکنم را ولرم بر نمیدارم وکمی گرمتر استفاده میکنم .
وشکری که باید استفاده بشه را هم با شیر مخلوط میکنم وروی گاز گرمش میکنم تا ذراتش حل بشه وبهتر عمل کنه.
در ظرف را هم با بشقاب میپوشونم وروش یه پارچه هم قرارمیدم ومیگذارم روی میز آشپزخونه ودیگه تکونش نمیدم.
امیدوارم مفید باشه.
نشانه خوب به عمل اومدن خمیر مایه اینه که پف میکنه وروش حبابهایی تشکیل میشه .حدودا 5تا 10دقیقه طول میکشه.
@sofrebanovanbeheshti
🍃🌸🍃🌸﷽🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
#تغذیه_اسلامی
✅ یکی از آداب مهـم سفـره
✍️ امام صادق عليه السلام فرمودند:
«کُلُوا ما یَقَعُ مِنَ الْمائِدَةِ فِى الْحَضَرِ، فَإ نَّ فیهِ شِفا مِنْ کُلِّ دا، وَلا تَاکُلُوا مایَقَعُ مِنْها فِى الصَّحارى »
🔺هنگام خوردن غذا در منزل، آنچه که در سفره و اطراف ظرف مى ریزد جمع کنید و میل نمائید که در آن ها شفاى دردهاى درونى است ، ولى چنانچه در بیابان سفره انداختید؛ اضافه هاى آن را رها کنید براى جانوران .
💥 توجه داشته باشید که با رعایت همین نکات ساده از بسیاری از بیماری ها در امان خواهیم ماند...
📚مستدرک الوسائل : ج۱۶ ص۲۸۸ ح۱.
🍃🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✍غذا جز با نمک اصلاح نمیپذیرد .
❇️⇦ چرا در احادیث آمده ابتدا و انتهای غذا باید نمک خورده شود؟! چون:
🔶 نمک برای فشـارخـون هم مفیـد است .
🔶 نمک ضدعفونی کننده است
🔶 بزاغ را تحریک میکند
🔶 از پوکی استخوان جلوگیری می کند
🔶 باعث تقویت قلـب و عضلات میشود
🔶 کمبود ویتامین D را جبران میکند
🔶 در رفع کک و مک موثر است
🔶 سرشار از ید ، پتاسیم ، کلسیم ، سدیم ، منیزیم ، آهن و فلوراید
👌و نمک شفای ۷۰ بیماری است
👈ولی کدام نمک فقط نمک دریا و سنگ نمک
✅به امید روزی که نمک طبیعی دریا سر سفره تمام ایرانیها باشه.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
#شيرينى_قارچى👇
◀️به نظر من شيرينى خونگى بايدشكلش متفاوت ازشيرينى قنادى باشه تا خود شيرينى به مهمونا بگه هنر خانووم خونه است😉
اين شيرينى رنگى سفيد و نازى داره و وقتى كنار شيرينى هاى ديگه در ظرف چيده بشه خيلى خودنمايى مى كنه.
آردسفيد،چهار ليوان يا نيم كيلو
نشاسته ذرت،چهار ق غذاخوری پر،يا ٥٠گرم
پودر شكر يا پودرقند،يك ونيم ليوان يا ١٦٠گرم
كره يا مارگارين ١٢٠گرم
روغن مايع ١٢ق غذاخوری
وانيل يا يه اسانس بى رنگ ديگه مثل اسانس بادام
بيكينگ پودر ٢ق چایخوری معمولى
سفيده تخم مرغ دو عدد
پودر كاكائو براى تزيين
ابتدا كره را با همزن همزده تا بافتش باز بشه،سپس پودر قند را به آن اضافه وبا دور متوسط خوب همزده تا رنگ مخلوط كاملا روشن وبافتش خامه اى بشه وبعد روغن مايع را اضافه وكمى همزده ،سفيده تخم مرغ ووانيل را اضافه وبه همزدن ادامه مى دهيم
سپس ونشاسته وبيكينگ پودر را باهم ويسك مى كنيم وبه مخلوط اضافه وسپس آرد الك شده را كم كم اضافه وخمير را كمى ورز مى دهيم ،بايد خميرى كاملا نرم كه به راحتى بشه ازش يه گلوله درست كرد به دست بياد،ممكنه همه آرد زياد باشه پس تا جايى كه خمير جمع ونرم بشه كافيه.
◀️سپس خمير را به گلوله هاى كوچك تقسيم كرده وبا يه شى گرد مثل سر ماسوره كه در پودر كاكائو فرو كرده ايم حالت مى اندازيم(طبق عكس)
◀️سپس شيرينيها را به مدت ده دقیقه در فر برقى صد وچهل يا گازى صد وشصت مى پزيم،خيلى مواظب باشين كه يه دقیقه هم دير نرين اگرنه شيرينى رنگ مى گيره
◀️اين شيرينى نخودچى يا برنجى نيست كه خود آردش طعم داشته باشه،پس حتما از وانيل يا يه اسانس استفاده كنيد
◀️دقت كردين حرف گوش دادم مواد را به پيمانه هم گذاشتم براتون،
وبراى بدون فر هم من خودم تجربه ندارم ولى تمام پيجاى بزرگ مى فرماين كه همه شيرينيها را در فر دست ساز هم ميشه تهيه كرد.
◀️اين مقدار مواد حدود هفتصد گرم شيرينى ميده ولى هميشه گفتم مواد را در مقياس كم درست كنيد اگه مورد پسندتون بود دفعه بعد بيشتر تهيه كنين.
@sofrebanovanbeheshti