#گوشفیل👇
تخم مرغ۲عدد(۱ عدد سفیده ۲ زرده)
ماست یک دوم پیمانه
روغن جامد ۲ ق غذاخوری
آرد حدودا ۱ الی ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ونیم قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت گوش فیل:
شکر دولیوان
زعفران ۲ ق چایخوری
آب ۱ ونیم لیوان
آبلیمو ۱ ق چایخوری
گلوگز در صورت دلخواه ۱ ق چایخوری
(برای شفاف شدن شربت)
تخم مرغ وماست وبکینگ پودر را باهم مخلوط کرده وروغن را اضافه وبا همزن میزنیم
سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم وخوب ورز داده تا خمیر صاف ویکدستی شود
خمیر رو به مدت نیم ساعت استراحت داده بعد نیم ساعت ورز وبا وردنه باز میکنیم وبه شکل مربع های هم اندازه برش میزنیم روغن فراوان داغ وسرخشان میکنیم
بعددر شربت خنک وملایم به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم
اگر شربت داغ باشد گوش فیل ها به صورت خمیر میشود.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#کرم_وانیلی👇
(لایه زیرین دسر در عکس)
شیر: 1 پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
وانیل
ژلاتین 1 ق غذاخوری
خامه 2 ق غذاخوری
گلاب در صورت تمایل
شیر و شکر و وانیل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم رو گاز میگذاریم تا شکر حل بشه بعد شعله رو خاموش میکنیم ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه میکنیم
وقتی هم که سرد شد خامه رو اضافه میکنیم بعد میگذاریم تو یخچال تا سفت بشه
این کرم وانیلی پایه هست میتونید بهش زعفران یا کاکائو یا هر چیزی اضافه کنید میشه مثلا کرم زعفرانی
یا میتونید با میوه های میکس شده مخلوط کنید میشه کرم همون میوه
خیلی اسونه و خوشمزه
من دستورهای مختلف رو امتحان کردم برای کرم وانیلی با تخم مرغ یا خامه فراوان اما به نظرم این کم کالری تر و بهتره
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#پودینگ👇
شیر: 1 لیتر
نشاسته :3 قاشق پر
شکر: 1 تا 2 ملاقه
وانیل
زرده تخم مرغ :1 عدد
گلاب
1. نشاسته و شیر سرد رو باهم مخلوط میکنیم
2. زرده و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه
1 و 2 رو مخلوط میکنیم روی گاز میگذاریم وقتی جوش امد با شعله خیلی میگذاریم تا به قوام بیاد نباید خیلی جوش بخوره
به قوام که بیاد اماده هست میگذاریم تو یخچال
این پودینگ وانیلی بود میتونید زعفران بزنید یا کاکائو و....
@sofrebanovanbeheshti
#مهدی_جان
🔺 #جمعــه است و
من پای قرارت بیقــرار💔
🔻ماندهام پای قرارت، چشمِ من
در #انتظــار😔
🔺ای جهاندارو جهانـ🌏 بخشِ زمان
#مولای_من
🔻بی تو💕 دل دارد به لب
سازِ پرستوی #بهار🕊
مهدی جانم
فروردین دارد تمام می شود🌸🍃
اولین باران بهار را که نبوده ای🌸
خودت را
به اولین شکوفه اردیبهشت برسان
میدانی که ، اردیبهشت بی تو
بهشت نمی شود
یامهدی ادرکنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @sofrebanovanbeheshti
بسم الله الرحمن الرحیم
🌺🌺🌺🌺🌺
سرآشپزهای آن شب آشپزخانه ی ما بچه ها بودند، با پیشنهاد غذای مورد نظرشان که در یک برنامه ی تلویزیونی دیده بودند!!
با استقبال من و پدر جان، بچه ها دست به کار شدند، مهربان و صمیمی در کنار هم!! بدون کوچکترین دغدغه ای در رعایت مسئله اول آشپزی یک مادر که نهایت هنرمندی و مهارت آشپزی با "ظرفِ کثیفِ کمتر" تعریف میشود!
بچه ها با خیال راحت سه تا رنده، سه تا کاسه ی بزرگ، پوست کن آورده بودند و ریختند و پاشیدند و مراحل اولیه را با یک تلفات جزئی به پایان رساندند!!
نوبت به شروع مراحل پخت که شد، صدای "مااااماااان"بود که از آشپز خانه به گوش می رسید:
"مااامااان کدوم روغن رو بریزم؟؟؟
ماااماان تو کدوم ظرف درست کنم؟؟؟؟
ماااماان میشه گاز رو روشن کنید؟؟؟؟!!!"
من و پدر جان هم از فرصت دو نفره ای که دست داده بود، در کمال آرامش استفاده کردیم و مشغول خوردن میوه شدیم! و در کنارش هدایت گروه تهیه و تدارک را انجام میدادیم از راه دور!!
غذا که آماده و سفره با دقت چیده شد، هیچ چیز مثل عکس العمل برایشان مهم نبود!!
حسین در نقش سرآشپز اصلی دست پیش گرفت و شروع کرد قبل از انتقادات احتمالی بقیه، نحوه ی کار و کم و زیادش را توضیح دادن!!
درست مثل یک آشپز تازه کار!!
"خودم گذاشتم برشته تر بشه ها!!! آخه اینجوری خوشمزه تر میشه!! ببینید!! چه قدر ترد شده!! "
با هر لقمه تشکر جانانه ای کردیم و بالاتر از مزه ی غذا، مدیریت حسین در درست کردن غذا در کنار دو دستیار دیگر، در کمال آرامش و بدون اعتراض و بگو و مگو را تحسین کردیم!
برای اینکه رسم تشکر را تمام و کمال اجرا کرده باشم، گفتم: "چون امشب شما زحمت شام رو کشیدید دست به چیزی نزنیدا!!! جمع کردن سفره با من!!"
با این پیشنهاد شگفت انگیز، نهایت لذت آشپزی را تجربه کردند!
و...
من ماندم و کف آشپزخانه ای پر از مواد اولیه!! و ظرفهای کثیف قطار شده
و صد البته یک تجربه ی ارزشمند گروهی که بعدها مطمئنا خیلی به کارم خواهد آمد!!
@madaranehayman
#آشپزی_بچه_ها
#همکاری_در_کارهای_خانه
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_فانتزی👇
آرد سفید(آرد نان فانتزی)6تا7لیوان
آب ولرم 2لیوان
شکر 4ق غذاخوری
خمیر مایه فوری2ق غذاخوری
نمک 1ق چایخوری
کره نرم شده یاروغن زیتون 5تا6ق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد
شیر خشک قنادی4ق غذاخوری
شیر،کنجد ،سیاه دونه برای روی رومال نان
مواد خشک(آرد، خمیر مایه فوری، نمک، شیر خشک) رو توی یه کاسه و مایعات(آب و کره آب شده و تخم مرغ) رو توی یه کاسه ریخته و هر کدوم جداگانه مخلوط میکنیم.
حالا مواد خشک و مایعات رو باهم ترکیب کنید و حدود ده دقیقه ورز بدید. خمیر رو به مدت یکساعت استراحت بدید
بعد به دوازده قسمت تقسیم کنید و به چانه ها فرم بدید و دوباره روی چانه ها رو با دستمال بپوشانید و حدود یکساعت دیگه استراحت بدید(جای کافی برای پف کردن و بزرگ شدن در نظر بگیرید)
قبل از اینکه تو فر بگذارید کمی شیر روی نان ها بمالید و کمی کنجد یا سیاه دونه بپاشید روش.
فر رو باید یکساعت قبل با دمای 180 درجه گرم کنید، نون ها رو به مدت 25دقیقه یا تا زمان که طلایی بشن تو فر بپزید.
نکته ها:
✅بهتره شیر خشک رواول باآب قاطی کنید.(من اینکاررو انجام ندادم چیزیم نشد🙈😂)
✅پنج و نیم پیمانه آرد بردارید مخلوط کنید اگه نیاز بود کم کم آرد را اضافه کنید، خمیر نباید از آرد اشباع بشه، باید خمیر سبک و کمی چسبنده باشد.
✅من از روغن زیتون استفاده کردم.
✅من از هیچ رومالی استفاده نکردم این رنگ طبیعی و برشته شده نان هست، پیشنهاد میکنم اگه قصد استفاده از کنجد و سیاه دانه ندارید همین طور بدون رومال بپزید.
ولی اگه خواستید رومال کنید فقط با آب یا شیر استفاده کنید.
به هیچ عنوان از تخم مرغ یا و ... برای نون ساندویچی یا باگت استفاده نکنید(البته بازم هرجور میتونه😉😉 )
✅درمورد دمای فر هم که باهم متفاوتی باید ببینید دمای فر شما چطوره...
✅بهتره یه کاسه آب تو فرتون موقع پخت نون باشه البته من یادم رفت بگذارم.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#برشتوک👇
آرد نخودچی:1پیمانه
پودر قند :یک دوم پیمانه
روغن جامد :یک دوم پیمانه
زعفران و پودر هل و پودر دارچین
شکلات تخته ای و خلال پسته و خلال بادام و مغز گردو برا تزیین
ابتدا آرد نخود را با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم سپس روغن جامد آب شده و زعفران رو میریزیم و یه تفتی میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم
تا داغه پودر قند و دارچین و هل کوبیده رو اضافه میکنیم و درون ظرفی که کاغذ روغنی گذاشتیم پخشش میکنیم سپس روش رو با شکلات تخته ای و مغزی جات یا ترافل تزیین میکنیم کمی خنک که شد برش میزنیم. نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#بستنی_سنتی 👇
شیر :4لیوان
شکر :2 لیوان
ثعلب :2 ق چایخوری
خامه 100 گرم
گلاب
شکر و ثعلب رو با هم مخلوط میکنیم به شیر گرم کم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا شکر حل بشه
سپس وانیل و گلاب رو اضافه کرده
بعد از سرد شدن کامل خامه رو اضافه کرده و هم میزنیم تو فریزر میگذاریم
هر چند وقتی یکبار درش میاریم و هم میزنیم تا یخ نزنه ولی ببنده
دقیقا مثل بستنی بیرونی میشه این بستنی وانیلی ساده میشه
میتونید کاکائو یا زعفران اضافه کنید میشه بستنی زعفرانی یا....
یا میتونید این مواد پایه رو با میوه میکس شده مخلوط کنید میشه بستنی همون میوه
اگه میوه تون ترشه کمی شکر بیشتر بریزید
مثلا من بستنی موزی،اناناسی،توت فرنگی و هلو و .... باهاش درست کردم عالی شده
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
از نظر مادرا
هیچی مثل اون غذایی که ازش بدت میاد، خاصیت نداره !😂
با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید👩🍳
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دسر_یخچالی👇
شیر / یک لیتر
شکر / نیم لیوان
نشاسته / ۲ ق غذاخوری
آرد / ۲ ق غذاخوری
پودر کاکائو / ۳ ق غذاخوری
وانیل / یک سوم قاشق چایخوری
بیسکوییت پتی بور ( دو رنگ ساده و کاکائویی ) از هر کدام ۲/۵ بسته
کره / ۵۰ گرم
★★★★★★★★★★★★★
ابتدا نشاسته را در شیر جوشیده سرد شده حل کرده سپس آرد را اضافه و هم میزنیم ، شکر و سپس پودر کاکائو را اضافه کرده به هم میزنیم تا کاملا حل شود
مواد حاصل را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم ، کره و وانیل را اضافه کرده و مداوم با قاشق هم میزنیم تا موقعیکه مواد مانند فرنی یا حریره شد
شعله را خاموش و منتظر میمانیم تا مواد سرد شود
مرحله آماده سازی:
ظرف مورد نظر برای دسر را آماده کرده
یک قاشق از مواد سرد شده را روی بیسکوییت زده و بیسکوییتها را داخل ظرف کنار هم قرار میدهیم
لازم به ذکر است که یکی در میان یک بیسکوییت ساده و یک بیسکوییت کاکائویی قرار میدهیم ( البته بین هر دو بیسکوییت مواد قرار میگیرد) و الی آخر...
وقتی چیدمان کامل شد از مواد اطراف بیسکوییت ها را میپوشانیم و ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم
بعد از ساعت فوق دسر را از یخچال بیرون ، تزئین و برش اریب میزنیم و دو مرتبه در یخچال قرار میدهیم تا زمان استفاده کردن
البته برای تزئین از پودر نارگیل رنگ شده استفاده کردم
رنگ زرد : زعفران
رنگ قرمز : لبو
رنگ بنفش : کلم قرمز
رنگ سبز : آب اسفناج
و آبی هم رنگ مجاز خوراکی هست
مواد دسر فوق برای ۲۰ نفر میباشد
خدا یعنی آرامش🌹
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_بادمجان_شکم_پر👇
بادمجونهای ریزوباکمی آب ونمک نیم پزکردم وداخل یه پارچه توری ریختم وشب تاصبح روش یه ظرف سنگین قراردادم تاآبش ازش خارج بشه.
در یک ظرفی سبزی اوجی وسیروکمی نعناراخوب خوردش کردم
بعدهم کمی فلفل قرمزتازه وتخم گشنیزوگلپرسابیده مخلوط کردم وموادراداخل شکم بادمجانهاریختم وداخل ظرف چیدم وروش سرکه ریختم اگه ترشی زیادسرکه اذیتتون میکنه میتونیدکمی شکرهم بریزید این ترشی سه چهارروزه آماده هست 😋
@sofrebanovanbeheshti