#آموزش_مراحل_شیرینی_گردویی👇
#از_سری_آموزشهای_آنلاین
مامان فاطمه حسنا و علی از اعضای نازنین گروه😘
#شیرینی_گردویی
#قرابیه👇
سفیده تخم مرغ 90گرم
گردو100گرم
کیک اسفنجی100گرم
پودرشکر200گرم
پودرکاکائو 1ق چایخوری
پودر دارچین1/4ق چایخوری به دلخواه
روغن مایع 2ق سوپخوری
سرکه سفید1ق سوپخوری
همه مواد رو غیر از روغن و سرکه باهم مخلوط میکنیم سه بار از چرخ گوشت رد میکنیم.
داخل قابلمه ریخته روی حرارت مرتب هم میزنیم من روی بخار کتری هم زدم چون داغ زدنش خیلی مهمه، اگه دما زیاد باشه موادمون خراب میشه، ابتدا در اثر حرارت شکر کمی روی شده و مواد شل میشه ولی کم کم دوباره کمی خودش رو میگیرد و زمانیکه مواد هم میزنیم کف ظرف یک لایه سفید رنگ دیده میشود. مدت داغ زدن بستگی به جنس قابلمه شدن شعله و حجم مواد دارد بنابراین زمانی که نشانه های گفته شده را دیدید داغ زدن کافی است. دقت کنید داغ زدن بیش از حد باعث میشود مواد سفت شده از قیف خارج نشود. اگر هم کم داغ بزنید روی شیرینی ترک نمی خورد و حالت کویری ایجاد نمیشود، بنابراین با دقت و حوصله مواد را هم بزنید تا مغز پخت شود(حدود ده تا دوازده دقیقه)
بعد از روی حرارت برداشته، سرکه و روغن رو اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشه، یکساعت صبر کنید تا مواد خنک شود، کف سینی کاغذ روغنی پهن کرده سطحش رو چرب میکنیم و مواد رو با فاصله از هم قیف بزنید.
غلظت مواد موقع قیف زدن بطوری است که با فشار دست از قیف خارج میشود اگه موادمون بیش از حد سفت بود که به سختی از قیف خارج میشود کمی سفیده تخم مرغ و اگر بیش از حد شل بود مقداری کیک پودر شده بعلاوه گردوی پودر شده اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
فر را با دمای 200درجه گرم میکنیم و زمانیکه سینی شیرینی را داخل فر قرار داده دما را به 175کاهش میدهیم، شیرینی را مدت 10تا15دقیقه می پزیم.
حتما از کیک اسفنجی استفاده کنید.
#کیک_اسفنجی_دوتخم_مرغی👇
تخم مرغ4عدد
آرد 120گرم
وانیل1/4ق چایخوری
بکینگ پودر1ق چایخوری
شکر120گرم
آب جوش2ق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را 10دقیقه هم بزنید تا خوب کرمی رنگ شود، درحین هم زدن آب جوش را اضافه کرده و30ثانیه هم بزنید سپس بکینگ پودر و آرد که قبلا سه بار الک شده طی سه مرحله اضافه میکنیم با دور کند هم زن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
کف قالب20سانتی کاغذ روغنی بیندازید مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 30تا40دقیقه در فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد داخل فر بپزید.
فقط تا خنک نشدن شیرینی به شیرینی دست نزنید چون خراب میشه، پفش میخوابه😐😐
این سایز این مقدار مواد32تا شیرینی به من داد.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍😊
@sofrebanovanbeheshti
May 11
۱. مواد اولیه:
کیک اسفنجی ،شکر، سفیده تخم مرغ ، گردو، سرکه، روغن مایع ،دارچین، کاکائو
@sofrebanovanbeheshti
۲. اول کیک رو پودر میکنیم بعد بقیه مواد رو به غیر از سرکه و روغن رو اضافه میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
۳. کیک اسفنجی دو تخم مرغی درست کردم من،صدگرمشو وزن کردم برای شیرینی☺️
@sofrebanovanbeheshti
💥💥💥از زرده های اضافی شیرینی گردویی هم میتونید شیرینی پفکی گردویی آماده کنید👌👌👌👌👇
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پفکی_گردویی👇
زرده تخم مرغ3عدد
پودر قند 75گرم
هل1/8 ق چ
آب لیمو 1/8ق چایخوری
وانیل 1پسته
گردو80 گرم
زرده و پودر قند و وانیل را آنقدر بزنید تا کشدار شود یعنی وقتی همزن رو از ظرف برمیدارید کش بیاید و روی مواد بریزید.
پودر هل و آبلیمو رو اضافه کنید.
گردویی خرد شده را اضافه کنید مخلوط کنید
بعد با قاشق چایخوری یا مربا خوری روی سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید.
با فاصله بریزید و اینکه زیاد نریزید تا مغز پخت شود.
دمای فر 150درجه 15دقیقه.
@sofrebanovanbeheshti