eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از پر استرس ترین کارها . . . . . . . . باز کردن در ظرف زعفرونه😐 از بس گرونه آدم فکر میکنه اگه یه دونش هم بریزه تمام سرمایه زندگی آدم به فنا رفته 😱😂😂 نامردا ظرفشو یه جوری طراحی میکنن که باز کردنش از خنثی کردن بمب هم بدتره😂😂😂 با لبخند 😁و عشق ❤️ آشپزی کنید 👌 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاناکوتا برای رنگ سفید: یک لیوان شیر یک ق غ پودر ژلاتین ۲ ق غ خامه صبحانه ۳ ق غ شکر وانیل کمی همه مواد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم این دستور پاناکوتا پایه هست با توجه به حجم قالبتون مقدارش کم و زیاد کنین پاناکوتا آماده میکنیم و میذاریم کنار تا کاملاً سرد بشه اگر هم خواستین برای لایه سفید از ژله آلوئه ورا استفاده کنین هر بسته ۱۰۰ گرمی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم، بعد وقتی کاملاً سرد شد وبه دمای محیط رسید، یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم کف و دیواره های قالب یکم چرب میکنیم یک لایه از پاناکوتا کف ظرف میریزیم👆 @sofrebanovanbeheshti
#دسر_ژله_سورپرایز مواد لازم : 🌺پودر ژله توت فرنگی ۲ بسته برای قلبها 🌺پودر ژله آلوئه ورا به میزان لازم قبل از شروع به کار قالبتون با لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه کنین تا متوجه بشین حجمش چقدره، تا به همون مقدار ژله تهیه کنین 🌺قالب ژله مستطیل 🌺کاتر قلب ترجیحاً اندازه کاتر قلب با قالبتون هماهنگ باشه، بهتره @sofrebanovanbeheshti
#قلبهای_ژله_ای👇 برای قلبها چون میخوایم کاتر بزنیم باید ژله رو غلیظتر از همیشه درست کنیم پس هربسته ۱۰۰ گرمی ژله رو با یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش روی بخار آب بن ماری میکنیم و میگذاریم کنار تا سرد بشه و بعد داخل ظرف صافی که داخلش پلاستیک فریزر چرب شده پهن کردیم میریزیم (من کف ظرفم سلفون کشیدم و چربش کردم راحت تر بود) میگذاریم داخل یخچال تا کاملاً سفت بشه وآماده کاتر زدن @sofrebanovanbeheshti
قلبهایی که کاتر زدیم روی لایه پاناکوتا میچینیم همینطور که در تصویر مشاهده میکنین روی لایه پاناکوتا یک شیار ایجاد شده برای اینکه فضای خالی برای قلبها ایجاد بشه اما بنده این کار نکردم ، اتفاقی هم نیفتاد😅 @sofrebanovanbeheshti
بعد هم همه پاناکوتا رو روی قلبها میریزیم و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده @sofrebanovanbeheshti
فقط دقت کنین که سر و ته قالب رو قلب نگذارین بعد کمی پاناکوتا اطراف قلبها میریزیم که قلبها به لایه پاناکوتا زیری بچسبه و میگذاریم یخچال که بسته بشه @sofrebanovanbeheshti
وقتی دسر کاملاً بست دور تا دور دسر خیلی آروم با دست از قالب جدا میکنیم وقتی مطمئن شدیم که کاملاً جدا شده داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم من برای تزیین پاناکوتا وانیلی رنگ قرمز زدم‌ و داخل قالب سیلیکونی قلبی ریختم، برای تزیین روی کار از قلبهای کاتر زده هم اضافه اومد ، برای تزیین دور کار ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین نوش جان🌺 @sofrebanovanbeheshti