چالش #آشپزی_با_کودک بدون عکس😉
#پیتزا
اینم پیتزاهای دیشب.
بچه های من همیشه توی چالش شرکت دارن😃😃😃
برای خمیرهم هرسه تاشون تبرک کردن خمیررو ولی عکس نگرفتم.
دیگه بچه هاخییییلی گرسنه بودن عکس بهترین ازاین نمیشدگرفت😃😃
باخمیرجادویی.
موادشم گوشت چرخ کرده کمی😃😃بقیشم سوسیس خودم پزوسس قرمزم ریختم توموادش
به نظرمن اونچیزی که توذهن بچه هاتابزرگسالی موندگارمیشه همین مهربانی کردن های مادرحین اشپزی هست وگرنه ازدیدبچه هاغذادرست کردن مامانهایجوروظیفه ست 😉😉😃
برای همین همیشه موقع اشپزی دستیارمن هستن.
البته گاهی که خیلی کاردارم ومهمان دارم نه
@sofrebanovanbeheshti
#دلمه_برگ_مو
#دلمه👇
مواد مورد نیاز(نسبت به تعداد نفرات واندازه پیمانه فرق میکنه من برا هشت نفر درست کردم با پیمانه سطل برنج)
برنج :سه پیمانه
عدس:یک پیمانه
نخود ولوبیا: یک ونیم پیمانه
سبزیجات معطر(ترخون ونعناع وتره وجعفری):سه پیمانه خرد شده
گوشت چرخ کرده به میزان لازم
ادویه وروغن به میزان لازم
شیره انگور یا خرما یا توت ویا سه شیره با هم
برگ مو به اندازه لازم
از قبل گوشت وپیاز رو با نمک و ادویه وروغن فراوون تفت میدیم.
برنج رو با نمک میجوشونیم وآبکش میکنیم.
نخودو لوبیا وعدس رو پخته وسبزیجات رو تفت میدیم .
تمام مواد رو مخلوط میکنیم شیره انگور رو با مواد مخلوط میکنیم
اگه کم بود میتونید آب شکر هم مقداری بجوشونید و داخل مواد بریزید به میزانی که شیره تمام مواد رو دربربگیره وتا نصف ظرف مورد نظرتون پر بشه یه مقدار آب هم توش بریزید.
خوب که مخلوط شد از مواد داخل برگ مو بریزید وبپیچید وداخل قابلمه بگذارید.
قبل از اینکه دلمه ها رو داخل قابلمه بگذارید یکی دو ردیف برگ ته قابلمه بگذارید که دلمه هاتون نسوزه.
در آخر آب شیره هایی که ته ظرف مونده روی دلمه ها بریزید ویه بشقاب روی دلمه ها بگذارید وبگذارید دم بکشه(رو شعله متوسط حدود سه چهار ساعت بگذارید فرصت بدید تا برگها هم پخته بشند)
نوش جان
دستور این دلمه مال شهرمون رضوانشهر از توابع اصفهان هست.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_آلبالو
مواد لازم
آرد ۲پیمانه
شکر ۱ونصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل ۱قاشق چ
بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳عدد
آلبالو ۱پیمانه
طرز تهیه
ابتدا وضو میگیریم و با نام خدا کار خود را شروع میکنیم.⚘
ذکر گفتن در حین کار فراموش نشود☺
اول فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
حالا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی شود.
حدود ۵ دقیقه بزنید تا کشدار شود.
ظرف مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید.
سپس روغن و ماست را اضافه کرده وبا همزن خوب هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را که مخلوط والک کردید اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خوبی در مواد حل شود.
نصف مواد را در قالب بریزید و نصف آلبالو هارا روی مواد بچینید.
سپس بقیه مواد را بریزید و آلبالو های باقی مانده را روی آن بچینید.
و در فر ۲۰۰یا۱۸۰درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید کیک را با خلال تست کنید و اگر پخته بود گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
در دقایق اولیه ای که کیک را درون فر گذاشتید درب فر را باز نکنید.
وبعد از زمان پخت درب فر را باز کنید اما کیک را خارج نکنید واجازه دهید کیک خنک شود سپس آن را خارج کنید وهنگامی که دمای کیک پایین آمد برش بزنید.
با خامه تزئین کنید ومیل کنید.
(اگر خامه نداشتید کمی پنیر را با ماست مخلوط کنید وبا قیف به آن شکل بدهید.)
نوش جان⚘
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏