#ترشی_لبو_انار👇
این دیگه الان فصلشه به نظرم دست به کار بشید و از این ترشی خوشمزه لذت ببرید!!😋😋
دستور:
به ازای هر ۵ لبو ۲ دونه سیب پوست گرفته و انار دون شده به دلخواه
گلپر و سیاه دونه(نداشتم نزدم😁) و نمک و شکر و سرکه
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید(پیشنهاد من اینه که کمتر بریزید)با شعله ملایم میگذارید جوش بخوره تا کمی نرم بشه
بعد سیبها رو میریزید میگذارید اونم یه جوش بخوره و نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بگذارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بگذارید جا بیوفته بعد نوش جان کنید😊😋😋
البته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید😊❤
من با این دستور درست کردم همه دوست داشتن 😍
مامان علی وفاطمه و زینب هم دوستتون داره😉❤️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
از کاپ کیک ؛ کیک تولد درست کنید😉
#سوال👇
سویق چاق کننده وسویق سنجد رو چجوری مصرفش کنیم
#پاسخ👇
۱.با نبات کوبیده مخلوط کرده و بخورید مثل قوتو
۲. یک قاشق غذاخوری داخل یک لیوان شیر ریخته با یک قاشق غذاخوری عسل.....
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
مهندسی معکوس !
سر سفره دیدم غذا خیلی شور شده به مامان گفتم چرا اینقد غذا بی نمکه ؟😖😕
گفت اتفاقا من کلی نمک خالی کردم تو غذا😉
گفتم هاااااا !😳
اگه الان میگفتم غذات شوره میگفتی ما اصلا یه ماهه نمک نداریم تو خونه !😂
خواستم خودت اعتراف کنی!😍😁
با لبخند 😁 و عشق 😍 آشپزی کنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کشمش_خانگی👇
حدود ۸ کیلو انگور بی دانه رو بدون اینکه بشورم آویزش کردم به واکر بابای مهربونم ؛ چون یکی جدیدش رو خریده بود 😊😉این یکی رو قرض گرفتم و بهش نخ بستم و انگورها رو روش مثل لباس اویزان کردم و تقریبا یک ماه طول کشید تا خشک بشه چون هوا سرد بود توی راه پله طبقه ی بالا که رفت و امد کم بود گذاشته بودم وبعد خشک شدن توی ابکش ریختم و شستم و دو روز جلوی شوفاژ گذاشتم تا کاملا خشک شد و نتیجه کار هم خدا رو شکر عالی و خوشمزه بود
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_تبریزی👇
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
لپه پخته دوسوم پیمانه
رب3قاشق
برنج ابکش شدنصف پیمانه
تخم مرغ2 عددکه نیازبه توضیح داره
پیاز نده شده دوعدد متوسط آب گرفته
تره مرزه ترخون باهم ساطوری یک سوم پیمانه
نمک فلفل زردچوبه
موادمیانی👇
پیازداغ
تخم مرغ ابپز یاالو
مغز گردو
زرشک
خلال بادام
همه مواد بجز موادمیانی داخل ظرف بزرگی بریزین وحسابی ورزبدین وبرای اطمینان بهتره باگوشت کوب حسابی بکوبیدتامخلوط وچسب ناک بشن موادتقسیم برسه بشه دردست بازکنید وموادمیانی داخل اون قراربدین وخوب ببندین درفریزرمدت 15 بگذارین تاخودشو بگیره یانیم ساعت دریخچال قراربدین
پیازداغ درست کنید ورب وبه دلخواه الو تفت بدین به اندازه دوالی 3پیمانه آب بریزیدتااندازه بالاترازنصف کوفته سس کوفته حسابی که جوش اومدوقل میزد کوفته ها داخل اون به آرامی بگذارید ده دقیقه درش نگذارین تاخودش بگیره بعد مشکلی نداره که درظرف ببندید
میشه یک تخم مرغ خام بزنیدویک قاشق پراردنخودچی
اگردرسس کوفته کمی مرزه خشک بزنید خوشمزه ترهم میشه
کوفته ها فقط وفقط ورز لازم دارن وبعدازگلوله کردن استراحت دریخچال
@sofrebanovanbeheshti
دوستان عزیزم اگر برای دهه فجر دنبال سرود و نمایش و کاریکاتور و برنامه خاصی هستید به کانال دوم ما #فرشته_های_بهشتی سر بزنید
اینم لینک کانالمون 👇
🇮🇷 @fereshtehayebeheshti
آیا میدانید که تفاوت روغن کنجد با روغن ارده کنجد در چیست؟
حکما برای روغن کنجدی که بدون تفت داده شدن و تبدیل به ارده شدن تهیه میشده است، ارزش غذایی قائل نبودند.
مگر آن که آن را برای مصارف دارویی به شکل ضماد استعمال می نمودند.
روغن مورد پسند حکما👈 روغن خوراکی تهیه شده از کنجد پس از تبدیل کردن کنجد به ارده و سپس روغن گیری از ارده بدست میآید.
🔺لذا روغن کنجد هرگز خاصیت روغن ارده کنجد را ندارد و طبق آن چه در اسناد کهن و کتب مربوط مشاهده میگردد غذاییت چندانی ندارند و خوراکی نیست.
🔴در پست بعدی متنی از کتاب مفاتیح الارزاق ص۷۹۳ ج ۱ آمده است که دقیقاً گویای همین مطلب است:
در کتاب مذکور آمده است؛ اگر روغن آن را از کنجد پوست نکنده بگیرند آن را روغن حل نامند.
و اگر از کنجد پوست کنده و بریان که همان ارده است اخذ نمایند لزوجت آن کمتر است.
👈حتماً میدانید که هر غذای لزجی به کبد آسیبهای جدی میرساند که کمترین آن داشتن کبد چرب است و اگر آن را نرم بکوبند و با آب آنقدر به هم بزنند تا گرم شود و روغن آن جدا گردد و سپس بردارند رطوبت آن بیشتر میشود.
پس طبیعت آن به تری میرود و گرم و تر و بهاری معتدل میگردد.
البته بعد آن را در آب جوش میسایند تا روغن به دست آید و دست آخر آن را در حالت پخته شده ساییده و کوبیده و این روغن مناسب خوردن است که روغن ارده نام گرفته است.
♦️طبیعت روغن ارده کنجد آن در دوم گرم و تر و تا هفت سال قوت آن باقی می ماند و قابل مصرف است.
🔴تذکر مهم:
در روغن گیری باید توجه داشت؛
که به ازای ۱۰۰ کیلو ارده کنجد مقدار ۲۰ لیتر آب سالم را آرام آرام و به دفعات به آن اضافه کنند تا روغن آن زلال و شفاف گردد و آب را یک باره بر روی آن نریزند.
♦️روغن ارده کبد را از آلودگیها و چربیها پاک میکند چون گرم و تر است و لزوجت هم ندارد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
کارگاه عزت نفس_۱۷.mp3
10.18M
#کارگاه_عزت_نفس
#قسمت_هفدهم
#استاد_شجاعی
❤️مرکزِ عزت و محبوبیتِ شما؛ قلبِ آدماست!
با تندی، اظهار هیبت، فریاد و تهدید و تَحکُّم...
همه ازَت بدشون میاد!
👈 تمرین کن، پادشاهِ قلبِ بقیه باشی؛
نه فرمانده ی جسم شون!
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#کارگاه_عزت_نفس #قسمت_شانزدهم #استاد_شجاعی ❌ بحث و جدل و قیل و قال، عزت نفس تو را نابود میکند.
قسمت شانزدهم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #عزت_نفس رو ان شاءالله قرار میدیم