eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
تقدیم به تمامی معلمان عزیز کانال و استادان هنرآشپزیمون سرکارخانمهابانی ،رنجبر،رفیعی رحیمی ،رماح و صدیق ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️چکار کنیم تا روزه، سیستم ایمنی بدنمان را تقویت کند؟ برنامه هر شب ساعت ۲۰ به صورت زنده از شبکه افق پخش می‌شود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان 🌙 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716327.mp3
4.12M
💠 (تندخوانی) جزء هشتم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : فقط۳۰دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5_6332214084292837401.mp3
508K
باز اومدم‌بین خوبا آشتی کنم باهات خدا الهی العفو😔 🎤🎤 حاج سعید حدادیان 🌙 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 با فاطمه🌹🌹🌹🌹 یک لیوان آرد گندم یا سفید / یک سوم لیوان آرد نخود چی/ شکر 1لیوان/یا 200گرم آب دولیوان / گلاب و زعفران کمی / کره 50گرم + روغن جامد نصف لیوان یا 100گرم🌹 ابتدا آردها رو با هم مخلوط کرده تفت داده تا قهوه ای رنگ شود آرد گندم کمتر تفت میخواهد چون زودتر تغییر رنگ میدهد آرد سفید کمی دیرتر حالا کره یا روغن جامد را کم کم به آرد اضافه کرده تا مایع مثل ماست آب رفته شود (ماست چکیده) در یک قابلمه جدا شکر و آب و زعفران و گلاب را مخلوط کرده روی شعله گذاشته شکر که حل شد خاموش کنید البته این شکر آب رو قبل از تفت دادن آرد درست کنید تا وقتی آرد و روغن مخلوط شد به مواد اضافه کنید روی شعله متوسط تند تند هم بزنید حلوا از ظرف که جدا شد آماده است البته من نصف کره میریزم نصف روغن و موقع اضافه کردن شکر آب مواظب باشید دستتون نسوزه چون اگر شکر و آب داغ باشه پرش داره و دست میسوزه حالا به مدت یک ساعت اجازه بدهید حلوا خنک شود بعد با قالب دلخواه قالب بزنید اگر حلوا داغ باشد قالب نمیخورد و چسبنده است اینم دستور حلوای من😉 البته بعضی مواقع به جای شکر عسل یا نبات آب شده میریزم عالی میشه اگه عسل ریختین صد گرم کافیه به جای شکر نصف لیوان عسل و اگر نبات آب کردین یک کف دست نبات یا دویست گرم میتونین کامل روغن جامد بریزین که میشه 150 گرم یا کامل کره بریزین اگر بخوایین شکوفه بزنین باید 50گرم از مقدار روغن رو روغن مایع بریزین به نظر من اگر خواستین حلواتون خیلی خوش عطر بشه از 50 گرم کره یا روغن زعفرانی استفاده کنین عالی میشه👌👌 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شیرینی تر کیک شیفون ۶ تخم مرغی رو تو قالب مستطیل(۲۵×۳۵)درست کردم.بعد از وسط برش دادم، خامه کشی کردم..شب تا صبح تو یخچال گذاشتم و بعد به اندازه های دلخواه برش داده.تزئین کردم و داخل کپسول کاغذی گذاشتم. تزئین:پودر نارگیل،پودر نارگیل رنگی(زعفران)،پودر کاکائو،شکلات آب شده و ترافل و چند تا هم با خامه ماسوره زدم. @sofrebanovanbeheshti
👇 روغن پالم مورداستفاده در شیرینیها چه ضرری داره؟ 👇 چون صد درصد چربی هست و توش از روغن پالم استفاده شده، مصرف بیش از حدش باعث سکته قلبی و بالا رفتن چربی خون میشه و... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانمی توی ماه رمضان دو دقیقه قبل از افطار وارد منزل مادرشوهرش شد! رفت توی آشپز خانه به مادر شوهرش گفت میخواید کمکتون کنم؟☺️☺️ مادرشوهرش گفت آره دیگه فقط الان اذان بگو😑😒😂😂😂 قابل توجه عروس خانوما 👸ماه رمضانه، زودتر برسین افطاری رو!🍱البته با رعایت کلیه نکات بهداشتی😁😷😷 یه کمکی بکنید 💪متلکم نشنوید 😂 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تخم مرغ یک عدد شکر ۳/۴ پیمانه کره ۱۷۰ گرم آرد دو ونیم الی سه پیمانه رنده پوست پرتقال یک قاشق غذا خوری آب پرتقال نصف استکان وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری ماست‏ دو قاشق غذا خوری زمان تهیه ۲۰ دقیقه زمان پخت ۱۲ دقیقه ۱ تخم مرغ+ وانیل+ شکر+ کره رو با هم زن برقی مخلوط میکنیم سپس ماست رو اضافه میکنیم ودر آخر آب پرتقال رو اضافه میکنیم وهم میزنیم (از این به بعد نیازی به هم زن برقی نیست) حالا پوست پرتقال رنده شده رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم ودر آخر آرد و پیکینگ پودر که از قبل سه بار الک شده به مواد اضافه میکنیم آرد باید کم کم اضافه بشه تا مایع به خمیر نرمی که کمی به دست میچسبه برسه برای من همون سه پیمانه استفاده شد شاید برای شما کمتر باشه. حالا خمیر رو به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا حالت چسبندگیش از بین بره بعد از نیم ساعت استراحت در فریزر به اندازه یه گردو از خمیر بردارید و در شکر غلت بدید ودر سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید وبه مدت ۱۲دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه بپزید سایر نکات کلوچه پرتقالی👇 1)بیش از اندازه به خمیر آرد نزنید خمیر خودش حالت چسبندگی داره که در یخچال استراحت کنه برطرف میشه 2)برای اینکه کلوچه ها خوشرنگتر بشن به جای یک تخم مرغ از دوتا سفیده استفاده کرد 3) زمان پخت کلوچه به فرتون بستگی داره @sofrebanovanbeheshti