مداحی_آنلاین_هر_زمان_دلتنگ_زهرا_میشوم_قم_میروم_نریمانی.mp3
6.57M
🖤 #وفات_حضرت_معصومه(س)
هر زمان دلتنگ زهرا میشوم قم میروم
میل مشهد میکنم پا میشوم قم میروم
🎤 #سید_رضا_نریمانی
⏯ #روضه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا فاطمه المعصومه بنت موسی بن جعفر( علیه السلام)
#امام_خامنهای
@sofrebanovanbeheshti
2_5413400771565719082.mp3
14.71M
#سه_شنبه_های_مهدوی
⁉️ چطور از امام زمان ( عج )
محروم شدیم و احساس آرامش می کنیم؟!⁉️
❓❓اضطرار نداریم؟؟😩😢
🎙حامد کاشانی
#اللهمعجللولیکالفرج
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
میخوام تخمه برشته کنم هرسری برشته میکنم نمک ته ماهیتابه میچسبه،چیکار کنم که این اتفاق نیفته؟
#پاسخ👇
یه قاشق نشاسته به آب نمک اضافه کنید، بعد بریزید روی تخمه ها😊
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
یه جگر سفید یا همون شش گوسفند گرفتم ولی نمیدونم چه جوری باید بپزم
#پاسخ👇
اول با چاقو شش گوسفند یا پوف تون رو به قطعات و تیکه های دلخواه تون خورد کنید و بعد بشورین و بگذارین توی قابلمه و نصف بیشتر قابلمه رو آب بریزین که اگه آب ولرم یا جوش باشه بهتره و وقت کمتری برای پختش صرف میشه و بعد که آب توی قابلمه که دانه ها یا قطعه های پوف یا گوشت ششی گوسفند توش شناور هستن به جوش اومد و شروع به قُل قُل زدن کرد حرارت گاز و زیر قابلمه تون رو تا آخر کم کنید و اجازه بدین با حرارت ملایم و کم کم پخته بشه که تا چند ساعت و حداقل دو ساعت وقت میبره تا پوف نرم بشه اونم اگه جوون و کوچیک و تَرچِک باشه اگه بزرگ و پیر و دیرپَز باشه که خب مدت زمان بیشتری برای پخت و نرم شدنش لازمه...بعدش یکم که از جوشیدن پوف هاتون گذشت یک یا چند تا پیاز رو خورد کنید و توش بریزین و یکم باهاش هم بزنین و بگذارین خوب با پیاز بپزه و طعم بگیره بعدش که آب غذا تقریبا کم شد ادویه جات مورد نظرتون مثل زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم به غذا بزنید و صبر کنید تا غذاتون با اون مقدار آب باقیمانده توی قابلمه و ادویه جات طعم دار بشه و در این حین میتونین به دلخواه انواع سبزی معطر خورد شده یا خشک رو البته نه خیلی زیاد و در حد اندازه و کم به عنوان چاشنی برای خوشمزه تر و خوش عطر شدن غذا توش بریزین و حدود پنج یا ده دقیقه آخر قبل از اینکه گاز رو خاموش کنین و پخت غذاتون تموم بشه به مقدار لازم بهش نمک بزنید و یکم که نمک هم به خوردش رفت دیگه غذای ششی یا پوفی گوسفندی تون آماده است که هم میتونین با نان گرم و یا با برنج پلویی یا کته تازه دَم سرو و میل کنید
یا اینکه
بشورید و بگذارید با پیاز و ادویه بپزه یکم گوشت هم بپزید بعد باهم با دنبه چرخ کنید و نمک و ادویه و نعنا خشک بزنید مثل کباب شامی تو دنبه سرخ کنید و بخورید خیلی خوشمزه میشه
بریانی اصفهان
@sofrebanovanbeheshti