eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
مداحی_آنلاین_هر_زمان_دلتنگ_زهرا_میشوم_قم_میروم_نریمانی.mp3
6.57M
🖤 (س) هر زمان دلتنگ زهرا میشوم قم میروم میل مشهد میکنم پا میشوم قم میروم 🎤   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2_5413400771565719082.mp3
14.71M
⁉️ چطور از امام زمان ( عج ) محروم شدیم و احساس آرامش می کنیم؟!⁉️ ❓❓اضطرار نداریم؟؟😩😢 🎙حامد کاشانی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 میخوام تخمه برشته کنم هرسری برشته میکنم نمک ته ماهیتابه میچسبه،چیکار کنم که این اتفاق نیفته؟ 👇 یه قاشق نشاسته به آب نمک اضافه کنید، بعد بریزید روی تخمه ها😊 @sofrebanovanbeheshti
👇 یه جگر سفید یا همون شش گوسفند گرفتم ولی نمی‌دونم چه جوری باید بپزم 👇 اول با چاقو شش گوسفند یا پوف تون رو به قطعات و تیکه های دلخواه تون خورد کنید و بعد بشورین و بگذارین توی قابلمه و نصف بیشتر قابلمه رو آب بریزین که اگه آب ولرم یا جوش باشه بهتره و وقت کمتری برای پختش صرف میشه و بعد که آب توی قابلمه که دانه ها یا قطعه های پوف یا گوشت ششی گوسفند توش شناور هستن به جوش اومد و شروع به قُل قُل زدن کرد حرارت گاز و زیر قابلمه تون رو تا آخر کم کنید و اجازه بدین با حرارت ملایم و کم کم پخته بشه که تا چند ساعت و حداقل دو ساعت وقت میبره تا پوف نرم بشه اونم اگه جوون و کوچیک و تَرچِک باشه اگه بزرگ و پیر و دیرپَز باشه که خب مدت زمان بیشتری برای پخت و نرم شدنش لازمه...بعدش یکم که از جوشیدن پوف هاتون گذشت یک یا چند تا پیاز رو خورد کنید و توش بریزین و یکم باهاش هم بزنین و بگذارین خوب با پیاز بپزه و طعم بگیره بعدش که آب غذا تقریبا کم شد ادویه جات مورد نظرتون مثل زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم به غذا بزنید و صبر کنید تا غذاتون با اون مقدار آب باقیمانده توی قابلمه و ادویه جات طعم دار بشه و در این حین میتونین به دلخواه انواع سبزی معطر خورد شده یا خشک رو البته نه خیلی زیاد و در حد اندازه و کم به عنوان چاشنی برای خوشمزه تر و خوش عطر شدن غذا توش بریزین و حدود پنج یا ده دقیقه آخر قبل از اینکه گاز رو خاموش کنین و پخت غذاتون تموم بشه به مقدار لازم بهش نمک بزنید و یکم که نمک هم به خوردش رفت دیگه غذای ششی یا پوفی گوسفندی تون آماده است که هم میتونین با نان گرم و یا با برنج پلویی یا کته تازه دَم سرو و میل کنید یا اینکه بشورید و بگذارید با پیاز و ادویه بپزه یکم گوشت هم بپزید بعد باهم با دنبه چرخ کنید و نمک و ادویه و نعنا خشک بزنید مثل کباب شامی تو دنبه سرخ کنید و بخورید خیلی خوشمزه میشه بریانی اصفهان @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا