『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش [و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی]،به تعداد آنچه دانش توبرآن احاطه دارد
به رسم ادب،
هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤
#منبر_مجازی
🍃از شهدا
به جامانده ها؛
هنوز هم شهادت میدهند
اما به "اهل درد"
نه به بیخیال ها
فقط دم زدن ازشهدا
افتخار نیست...
باید...
زندگیمان،
حرفمان، نگاهمان،
لقمه هایمان، رفاقتمان
هم شهدایی باشد...
دلمان را شهدایی کنیم
ســـــلام علیکم نفساے اهل خونه😍👋
حالتون چطوࢪه ...؟
الهی که امـــــروزتون از دیروزتون بهتر و پرانرژے تر و معنوے تر باشید...😎💪
مطمئنم امروز هدیه ات رو فرستادے به محضر مادرمون حضرت زهرا(س)🌱
چون مومن زرنگه😌🌱
بزن بریم امروز یه پنجشنبه عالی رو تجربه کنیم 🏃♀🏃♀🏃♀
راستےپنجشنبه است یادےکنیم از اموات و شهدا 🌷
براےشادی روحشون صـــــ❤️ـــــــــــلوات
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR - shoor - fatemie avval 1400 - banifatemeh.mp3
5.88M
🔳 #ایام_فاطمیه
کشون کشون بردن علی رو از خونه
تو کوچه ها چی شد کسی نمیدونه
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #شور
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
رب انارم رنگش خیلی تیره شده
مزشم تغییر کرده
چند ماهی هست مونده تو یخچال به نظرتون خراب شده؟
#پاسخ👇
من یه کم امتحان میکنم چون مقدار ترشی زیاد نیست
فقط احتمالا جای گرم مونده حالت اسیدی گرفته.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
#غلیظ_شدن_خورش
استفاده از قسمتهایی مانند پشت و گردن مرغ در خورش، به دلیل داشتن استخوانهای شکسته زیاد میتواند لعاب خوبی به خورش مرغ دهد. اگر خورش مرغ مجلسی تهیه میکنید، پشت مرغ و گردن آن را سرو نکنید و آن را ریشریش کرده و به سوپ اضافه کنید.
استفاده از رب گوجه و گوجه فرنگی رنده شده و تفت داده شده در خورش مرغ هم میتواند غلیظ کننده خوبی باشد.
استفاده از روش آرد تنها در خورشهای گوشت قرمز توصیه میشود و برای خورش مرغ مناسب نیست. البته اگر سس مرغ را جداگانه سرو میکنید و مرغ مجلسی تهیه میکنید، میتوانید از روش آرد برای غلیظ کردن سس استفاده کنید.
ترفند غلیظ شدن خورش کرفس
استفاده از کرفسهای تازه، کرفسهایی که توپر بوده و حالت فیبری ندارند.
استفاده از سبزی خورشتی تازه و خوب سرخ شده با کره در غلیظ شدن خورش کرفس بسیار مؤثر است.
برای لعاب انداختن خورش کرفس استفاده از سبزیجاتی مانند اسفناج و برگ چغندر در سبزی خورشتی توصیه میشود.
استفاده کم از برگهای ریز خرد شده کرفس در سبزی خورشتی آن هم از راهکارهای آشپزی در تهیه خورش کرفس لعابدار است.
استفاده از گوشت خورشتی گوسفندی که چربی زیادی دارد برای لعابدار کردن هر خورشتی مفید است.
استفاده از گوشت خورشتی استخواندار مانند گوشت راسته و گردن گوسفندی هم به دلیل داشتن محتوای استخوانی زیاد باعث غلیظ شدن خورش میشود
لعاب انداختن و غلیظ شدن خورش قیمه
استفاده از لپه خوب و درجه یک در خوشمزه شدن و لعاب انداختن خورش قیمه تأثیر زیادی دارد.
استفاده از رب گوجه و گوجه فرنگی تفت داده شده با روغن و پیاز ریز نگینی در خورش قیمه باعث لعابدار شدن آن میشود.
یک عدد سیب زمین کوچک را درون خورش انداخته تا با آن بپزد، سپس در انتهای آماده شدن خورش، سیب زمین را با چنگال پوره کرده و به خورش اضافه کنید تا قیمه غلیظ داشته باشید.
لیمو عمانی را مدت کمی درون خورش بپزید تا باعث تلخ شدن خورش قیمه نشود.
از رب انار استفاده نکنید زیرا باعث تیره شدن خورش قیمه میشود. رب گوجه و رب آلو از بهترین گزینههای خورش قیمه هستند. البته اگر از رب آلو استفاده میکنید، دیگر از برگه قیسی و لیمو عمانی استفاده نکنید زیرا خورش بیشازحد ترش میشود.
غلیظ و لعابدار شدن خورش قورمه سبزی
استفاده از سبزی تازه، ریز خرد شده و کمتر حاوی ساقههای سبزی باعث لعاب انداختن و غلیظ شدن خورش قورمه سبزی میشود.
استفاده از گوشت خورشتی گوسفندی که چربی زیادی دارد در لعاب انداختن قورمه سبزی بسیار مؤثر است
استفاده از گوشت خورشتی استخواندار مانند گوشت راسته و گردن گوسفندی هم در تهیه خورش کرفس و قورمه سبزی بسیار در لعاب انداختن مفید است.
خوب سرخ شدن سبزی و استفاده از کره، روغن حیوانی یا روغن دنبه برای سرخ کردن آن در لعاب انداختن خورش قورمه سبزی بسیار مؤثر است.
گوشت و لوبیا را پخته و آن را همراه با سبزی کمی تفت دهید تا در ادامه لعاب آن بیشتر شود.
استفاده از سبزیهایی مانند اسفناج و برگ چغندر در سبزی قورمه سبب غلیظ شدن خورش قورمه سبزی میشود.
زمان یک عنصر مهم در لعابدار شدن قورمه سبزی است. خورش قورمه سبزی به ۳ تا ۴ ساعت زمان برای جا افتادن و لعابدار شدن نیاز دارد.
اضافه کردن آب در وسط فرایند پخت به قورمه سبزی باعث آبکی شدن قورمه سبزی میشود، از همان ابتدا آب زیادی به خورش اضافه کنید.
استفاده از لوبیای قرمز تازه و مرغوب باعث خوشمزه و غلیظ شدن خورش قورمه سبزی میشود.
برای غلیظ شدن خورش بادمجان چه کنیم؟
استفاده از رب گوجه و گوجه فرنگی رنده شده و تفت داده شده در خورش بادمجان غلیظ کننده خوبی است.
استفاده از گوشت گردن یا راسته گوسفندی به جای گوشت مرغ در لعابدار شدن خورش بادمجان تأثیر زیادی دارد.
استفاده از بادمجان تازه سرخ شده
سرخ کردن بادمجانها در حرارت ملایم که بادمجان طلایی به ما میدهد باعث حفظ بافت بادمجان و لعابدار شدن خورش میشود.
خورش بامیه را چطور غلیظ کنیم؟
استفاده از گوشت خورشتی استخواندار مانند گوشت راسته و گردن گوسفندی هم در تهیه خورش بامیه بسیار در لعاب انداختن مفید است.
استفاده از چند تکه بامیه خرد شده در خورش باعث وارد شده بخش ژلهای بامیه در خورش و غلیظ شدن آن میشود.
استفاده از روشهای آورده شده در اول مقاله همگی برای غلیظ شدن این خورش مناسب هستند.
برای غلیظ شدن خورش فسنجان چه کنیم؟
پیاز را در ابتدای تهیه خورش فسنجان رنده درشت کرده، آب آن را بگیرید، سپس با کمی روغن و نمک و فلفل تفت دهید بعد گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
مقدار آب در فسنجان بسیار مهم است، سعی کنید در ابتدا مقدار آب زیادی به خورش اضافه کرده تا مجبور نشوید در طی فرایند پخت آب به آن اضافه کنید.
از گردوی تازه چرخ شده و روغندار استفاده کنید.
پس از اضافه کردن رب انار، گوشت مرغ یا گوشت قرمز را اضافه کنید و از هم زدن خورش اجتناب کنید.
#معرفی_کتاب🌱⃢📖
《دختر پیامبر》
نوشته آیت الله جاودان
این کتاب وقایع زندگی حضرت زهرا(س) را بعد از رحلت پیامبر(ص) بازگو میکند.
خاندان پیامبر (ص) عهدهدار مقابله جاهلیتی بودند که پس از رحلت پیامبر دوباره سر برآورده بود و دختر پیامر، حضرت فاطمه(س) این وظیفه را به بهترین صورت انجام دادند.
مطالب در این نوشتار به دو بخش تقسیم میشود:
-بخش اوّل: بخش جدلی ـ تاریخی؛ توضیحی ـ تبیینی
-بخش دوم: بحث تطبیقی
تعداد صفحات۱۴۴ صفحه
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
#اصول_تغذیه
🔸سوال: آیا می شود در شبهای فصل پاییز یا زمستان هندوانه خورد؟!
⚠️جواب: مسلماََ کار درستی نيست زیرا؛
▫️اولاً در روايات مى فرمايند هر ميوه اى را در فصل خودش بخوريد.
▫️ثانیاً؛ شب اول زمستان اگر بخواهید با خوردن هندوانه رطوبت و سردی اش را بيشتر کنید این کار باعث:
○ تکرر ادرار، بی اختياری ادرار
○ تب کليه، قولنج کليه می شود
🗯همچنین بلغم سفيد، در بدن بالا می رود.
🔺حالا اگر فرد در سن سالخوردگان باشد يا پرخور و کم تحرک است اين فرد پوده و سردل مي کند
تُخَمه مي کند و ضريب رطوبت اضافی بدنش بالا مى رود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢 #قرار_شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که مهدی زهرا
ز پشت پرده ی غیبت به ما نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هر روز بعد از نماز صبح
صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti