eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
۲لیوان شیر+مقداری زعفرون آبشده+۳ق شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نجوشه فقط شکر حل بشه کافیه. ۲ونیم قاشق پودرژلاتین رو داخل نصف لیوان شیر بنماری کردم اونم به شیر قبلی اضافه‌کردم . نصف لیوان خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم تا شل بشه مقداری از شیر داخلش ریختم تا هم‌دما بشن بعدم‌خامه رو داخل کل شیر ریختم‌و هم زدم راستی مقداری وانیل( یا نصف فنجون گلاب) هم‌داخل شیر بریزید بعدم دسر رو داخل قالب موردنظر بریزید و بزارید یخچال تا ببنده قالبم‌رو‌چرب نکردم‌چون خامه چربه و به راحتی از قالب جدا میشه . موقع سرو دور تا دور دسر رو با نوک چاقو از دیواره قالب فاصله دادم تا هوا بیفته زیرش بعدم بشقابی روی قالب گذاشتم و‌به راحتی با دو تکون‌محکم‌برگردوندم . برای این قالبم مواد رو دوبرابر کردم. البته برای ۵لیوان شیر ۵ق غ پودر ژلاتین زیاده سعی کنید برای این تعداد لیوان ۴ قاشق غذاخوری پودرژلاتین بریزید.⚘ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد: 1 پیمانه کره یا روغن: نصف پیمانه شکر: 1 پیمانه شیر: 2 پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران هل آسیاب شده یا عرق هل : درصورت دلخواه توی یه دیگ، شیر و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل بشه و شیر بجوشه گلاب یا عرق هل (اگه نداریم پودر هل.. ولی توی ظاهر و رنگش تغییر میده.. لزومی هم نداره هم گلاب و هم هل بریزین) و زعفرون رو ریختم توش و یه هم زدم و یه غل که زد خاموش کردم.. میزان زعفرون رو هم چشمی ریختم آرد رو اول الک کردم و توی تابه یا دیگ تفت می دیم تا جایی که بوی خوشش بلند بشه اما زیاد تغییر رنگ نده... چون بهتره که حلوای شیر رنگش روشن باشه.. البته این نظر منه! وقتی به حد مناسب آرد رو هم زدیم با قاشق چوبی بازم الکش می کنیم که اگه احیانا سوختگی یا گلوله ای هست توی حلوا نمونه و یکدست بشه.. این الک کردن قبل و بعد از تفت دادن آرد خیلی مهمه توی کیفیت نهایی حلوا کره یا روغن (یا مخلوطی از هردو) رو به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا روغن به خورد آرد بره کاملا وقتی خوب آرد سرخ شد مخلوط شیر رو کم کم توش می ریزیم و تند تند هم می زنیم.. مرتب هم می زنیم و حلوا رو می کوبیم به ظرف.. اگه دیدین روغنش کمه میتونین کمی اضافه کنین .. من یکم ریختم تا جایی که مثل همه حلواها از ظرف جدا بشه میکشیم ظرف یا قیف که من ازقیف استفاده کردم و هر تزیینی دوست داشتید بکنید یادتون باشه حلوا رو توی یخچال نگه دارین اونم نه طولانی.. شیر داره خراب میشه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☃❄️☃❄️☃❄️☃❄️☃❄️☃ 💠پیامبر گرامی اسلام(صلوات الله علیه و آله) 🔴الشِّتاءُ رَبیعُ المُٶمِنِ،یَطولُ فیهِ لَیلَە،فَیَستَعینُ بِه عَلَی قِیامِه،و یَقصُرُ فیهِ نَهارُه،فَیَستَعینُ بِه عَلَی صِیامِه. 🔷زمستان،بهار مٶمن است،از شبهای طولانی اش برای شب زنده داری و از روزهای کوتاهش برای روزه داری بهره میگیرد🌺 📚وسائل الشیعه/ج۷ ص۳۰۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti 🌨☃🌨☃🌨☃🌨☃🌨☃🌨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوای_زنجفیلی👇 ارد۲۵۰گرم پودر قند۲۰۰گرم بادام یا گردوی پودر شده۸۵گرم زنجفیل۲قاشق سوپخوری کره یا مخلوط کره و روغن جامد۱۳۰گرم هل نرم سابیده شده۲قاشق سوپخوری ابتدا آرد را روی حرارت کم به خوبی تفت میدیم طوری که بوی خامیش بره اما تغییر رنگ نده( نکته ی مهم این حلوا همین تفت دادنه)، بعد آرد رو الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم و کره یا روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وتفت میدیم از روی حرارت برمیداریم و وقتی خنک شد هل وزنجفیل رو روش الک میکنیم ( آرد بایدنسبتا خنک شده باشه وگرنه نهایتا بافت خوب وپوکی بهمون نمیده ) بعد بادام یا گردو رو اضافه میکنیم و بعد پودر قند رو روش الک میکنیم. و خوب مخلوط میکنیم. حلوای بدست آمده پودری است وباید کاملا فشرده شود. برای سرو میتونید توی سینی فشرده ش کنید و بعد قالب بزنید یا برش میتونید تو قالب سیلیکونی طرح بدید و یا مثل من با اسکوپ قالب بزنید. بعد داخل یخچال بگذارید تا خوب خودشو بگیره. میشه با پسته هم درست کرد در اون صورت همین اندازه ی بادام یا گردو از خلال پسته استفاده کنید زنجفیل هم حذف کنید. نوش جون. @sofrebanovanbeheshti
#ژله_رنگین_کمان👇 ژله رنگین درست کردم بعد حدود 3×4 برش زدم . کمی ژله آلوئه ورا ریختم ته ظرف مستطیل شکل و گذاشتم یخچال تا ببنده بعدش ژله هایی که به صورت تکه های 3×4 برش داده بودم رو بصورت افقی و عمودی کنار هم چیدم بعد بقیه ژله آلوئه ورا ریختم تا فضاهای خالی اطرافشو بگیره و روی ژله رنگین کمان رو بپوشونه و گذاشتم یخچال طرز تهیه ژله رنگین کمان: ژله در رنگهای مختلف تهیه کنید یه دونه هم ژله آلوئه ورا با شیر درست کنید. توی قالب ژله رو کمی چرب کنید و با دستمال یا پنبه اضافه روغن رو خارج کنید رنگهای ژله رو به ترتیب بریزید بگذارید یخچال مثلا رنگ زرد اندازه 1سانت بریزید و بگذارید یخچال بعد از بستن روش ژله آلوئه ورا و شیر بریزید بگذارید یخچال بعد از بستن دوباره ژله رنگ مثلا قرمز بریزید و بگذارید یخچال بعد از بستن رنگ قرمز دوباره آلوئه ورا بریزید و ..... همین طور لایه لایه ژله ها رو بریزید و بینش آلوئه ورا بریزید تا ژله ها تمام بشه. بعد که کامل بسته شد و سفت شد از قالب دربیارید و برش بزنید و طبق دستور توی ظرف بچینید .... موفق باشید. @sofrebanovanbeheshti
👇 ۲۰۰ گرم اسفناج رو خورد کردم با نصف پیمانه شیر توی مخلوط کن ریختم خوب پوره کردم وکنار گذاشتم ۴تخم مرغ وبا ۱ ونیم پیمانه شکر و۱/۲ ق چایخوری وانیل و۱ ق چ رنده پوست پرتقال میزنیم تا کشدار بشه بعد ۱ پیمانه روغن اضافه کردم وبعد پوره اسفناج رو و همزدم وبعد۲/۵پ آرد رو با ۲ ق چ بکینگ پودر که ۳ بار الک کرده بودم رو در۳ مرحله اضافه کردم وته قالب رو کاغذ انداختم ومواد را ریختم توی فر ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه بعد که پخت کنارهای کیک رو که کمی تیره شده بود رو گرفتم و پودر کردم وروی کیک ریختم @sofrebanovanbeheshti
🎂✨🎂✨🎂✨🎂✨🎂 👇 کیک دو طبقه این کیک تجربه ی خودمه که با بخار آب داخل قابلمه درست کردم. خیلی راحت و سریع آماده میشه. 🔻 مواد لازم 🍀 آرد سفید : 2 لیوان 🍀 شکر : یک لیوان 🍀 شیر : 2 لیوان 🍀 روغن : یک لیوان 🍀 تخم مرغ: 2 عدد ☘ بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری ☘ پودر کاکائو : 2 قاشق مرباخوری 🍀 وانیل: یک قاشق چایخوری سرخالی 🔻 طرز تهیه: 1. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و دو بار الک کنید بذارید کنار. 2. تخم مرغ + شکر + وانیل + شیر + روغن را به ترتیب با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید. من از همزن دستی استفاده کردم. سپس شماره 1 را با شماره 2 مخلوط کنید و پودر کاکائو را روی مخلوط الک کنید و با همزن خوب هم بزنید. ↩️ داخل قالب را چرب کنید، و مواد را داخل آن بریزید. 📢 توجه: حتما قالبتون نسوز باشه. من از قالب سیلیکونی استفاده کردم. ⤵️ یک قابلمه بزرگی که قالب توش جا بگیره روی گاز بگذارید و به اندازه ی 2 سانتی متر آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشه. سپس قالب کیک را داخل قابلمه بگذارید و در قابلمه را به همراه دم کنی روی آن بگذارید. و شعله ی زیر قابلمه را کمتر کنید. شعله نه خیلی کم باشه، نه خیلی زیاد. ملایم باشه. بعد از گذشت سی دقیقه شعله ی گاز را خاموش کنید، ولی درقابلمه را بر ندارید. بگذارید 20 دقیقه از خاموش کردن شعله بگذره، بعد درقابلمه را بردارید و قالب را بیرون بیارید. ✳️ نکته: من چون قالبم سیلیکونی بود که حالت نرمی داره، قالب را چرب کردم و داخل قابلمه گذاشتم، البته مواد رو دوبرابر کردم برای کیک دوطبقه😊 🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃 @sofrebanovanbehes
#دسر_کاسترد👇 ۲ ق غذاخوری پودر کاسترد با۲ ق غذاخوری شکر و۲ لیوان شیر توی قابلمه ریختم گذاشتم روی گاز ودائم با همزن دستی هم زدم تا به غلظت فرنی برسه بعد۱۰۰ گرم خامه اضافه کردم وچند دقیقه هم زدم بعد خاموش کردم تا کمی خنک بشه بعد توی ظرف که ریختم روش بیسکویت پودر شده ودوباره کاسترد وبعد بیسکوییت تا تموم بشه @sofrebanovanbeheshti
👇 یک پیمانه نشاسته گندم رو با سه و نیم لیوان آب سرد مخلوط کردم و همزدم تا از نشاسته گلوله ای نمونه . بعد دو لیوان شکر رو اضافه کردم و گذاشتم رو حرارت . دائم هم زدم تا یکم غلیظ شد بعد نصف پیمانه گلاب و یکم پودر هل رو بهش اضافه کردم و باز مرتب هم زدم تا غلیظ شد . از روی حرارت برداشتم . یکم که سرد شد تو پودر نارگیل غلطوندم و روشم گردو گذاشتم . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز سرخ می کنید و میگوهارو اضافه می کنید +نمک فلفل سیاه و ادویه کمی شوید هم به این مواد اضافه میکنید و لابه لای شوید پلو میگذارین اما میگو رو باید اول بپزید بعد به پیاز سرخ شده اضافه کنین به دو روش یا در ظرفی میگذارین روی آتش ملایم تا با آب خودش پخته بشه یا مستقیم تو روغن داغ بریزید که روش دوم مزه بهتری به پلو میگو میده در آخر زعفران دم داده رو روی پلو می ریزین و دم می کنین ته دیگ معمولا نون میگذارم تا میگوها حروم نشن☺️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شربت_گل_ختمی گل ختمی رو کمی خیس کردم و فشار دادم تا تمام رنگش رو پس داد. بعد با آب قاطی کردم. هم رنگ میگیره و هم طعم خوبی داره نکته جالبش اینکه یه کم‌شیره نبات برای شیرین شدنش اضافه کردم و رنگش بنفش شد😁 گل ختمی برای دستگاه گوارش،سرفه،زیبایی پوست عاااالیه نکته📢 اگه پنیرک رو هم دم کنید همینطوره با آبلیمو که مخلوط میکنید تغییر رنگ میده 😋 گل گاو زبان هم همین خاصیت رو داره نوش جان 😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 قالب سیلیکونی استفاده کردم. ژله در رنگهای قرمز(انار) و نارنجی(پرتقال) و آبی (بلوبری)و زرد(آناناس) درست کردم. بعد با سرنگ توی قسمت گلها ریختم تا بیرون نریزه توی یخچال گذاشتم یه خورده که خودشو گرفت برای ساقه هاش ژله با طعم(نوشابه) کولا درست کردم برای برگهاشم ژله طالبی دوباره توی یخچال گذاشتم تا ببنده بعد ژله آلوئه ورا رو باشیر قاطی کردم تا سفید بشه و یه لایه توی قالب ریختم. از ژله هایی که اضافه اومده بود (قسمت گلها) لایه لایه ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده بین هر رنگ هم ژله آلوئه ورا مخلوط با شیر ریختم تا رنگها خودشو نشون بده آخرش شد اینی که ملاحظه فرمودید😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_کرفس👇 کرفس دوتا کوچیک یا یک عدد بزرگ گوشت گوسفندی خورشتی نعناع و جعفری و کمی سبزی قورمه کلا ۲۵۰ گرم پیاز متوسط یک عدد زعفران نمک و فلفل لیمو تازه ۵ عدد طرز تهیه: اول پیاز رو تو روغن سرخ میکنیم و گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و ساقه کرفس ها روبه اندازه یک بند انگشت خورد کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و برگهای تازه کرفس که زرد رنگه رو با نعناع و جعفری خورد کرده اضافه کرده و کمی تفت داده (میتونیم جدا سرخ کنیم و به خورش اضافه کنیم )ولی من کرفس رو سرخ نمیکنم و کمی از سبزی قورمه بهش اضافه میکنم و کمی نعناع و جعفری‌. وهیچ کدوم رو سرخ نمیکنم در حد یک تفت دادن. بعد آب بهش اضافه میکنم تا کامل بپزن . نمک و فلفل اضافه کرده و چند دقیقه قبل خاموش کردن آب زعفرون اصافه میکنم و اب لیموهای تازه رو اضافه میکنم تا اندازه ای که طعمش رو دوست داریم و دوتا جوش خورد سریع خاموش میکنیم میتونید از آبغوره یا خود ابلیمو یا لیموعمانی با یک قاشق رب درست کنید ولی لیمو تازه یه چیز دیگس ☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج رو قبل خیس کردن خانم ها توجه کنید حتما بشورین که شفته نشه یک ساعت قبل برنج رو با پیمانه اندازه بگیرین برای هر پیمانه برنج اگه خیس نشده باشه من دو پیمانه آب میریزم اما اگه قبلا خیس بکنم برای هر پیمانه برنج یک ونیم آب میریزم میزاریم جوش بیاد زیرشو کم میکنیم کشمش رو از قبل شسته آماده میکنیم کمی که آبش کمتر شد کشمش رو اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنم و دم کن میگذاریم مواد سس رو هم هویج با پیاز تفت دادم و سیب زمینی رو خرد کردم بخار پز کردم آخر سر ریختم تو مواد و کمی زرد چوبه زدم میتونید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید که من بدون گوشت درست کردم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
کلوچه خرما و گردو @sofrebanovanbeheshti
👇 این کلوچه یکی از کلوچه های خوشمزه کشور ترکیه است که بافتی شبیه نون داره و بسیار خوشمزه است و یک صبحانه و همینطور یک میان وعده عالیه. آرد                      2تا 3 پیمانه شکر                   50گرم شیر                    150گرم آب                       50گرم تخم مرغ                1عدد کره                          75گرم پودر خمیرترش                12گرم وانیل                               1/4ق چایخوری موادمیانی: گردوی نگینی                   50گرم خرمای له شده                 50گرم دارچین                           1ق چایخوری رومال: زرده تخم مرغ                       1عدد زعفران دمکرده                       1ق س کنجد وسیاه دانه برای تزئین               مقداری نکته: تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشن. شیر وآب ولرم روبه گرم باشه. به جای خرمای له شده می تونین از هر خرمایی به صورت چیپسی استفاده کنین. برای اطمینان از سالم بودن مایه خمیر؛ پودر خمیر ترش رو با 1قاشق چایخوری شکر و50گرم آبی که در مواد لازم داریم مخلوط کنین و درش رو بذارین اگر سالم باشه بعد از 5 دقیقه کف می کنه و روی آب حباب جمع می شه. بعد داخل موادتون بریزین. شیر+ آب+ تخم مرغ+وانیل+پودرخمیرترش+شکر+کره رو باهم مخلوط می کنیم. (نیازی به همزن نیست فقط با مفتول یا چنگال به هم می زنیم). بعد 2پیمانه آرد رو اضافه می کنیم و مابقی آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم و خمیر کمی چسبنده باشه.  روی ظرف خمیر رو می پوشونیم و نیم ساعت در هوای محیط بهش استراحت می دهیم. بعد از استراحت خمیر رو ورز مختصری می دیم تا هوای اضافه اش گرفته بشه بعد خمیر رو باز می کنیم و کاتر گرد می زنیم و 1 ق مرباخوری از مواد میانی وسط خمیر می ذاریم و خمیر رو می بندیم و در دست گرد می کنیم. بعد در سینی چرب شده می چینیم. می تونیم به جای چرب کردن سینی از کاغذ پوستی استفاده کنیم و کف سینی کاغذ قرار بدیم. روی کلوچه مهر می زنیم. ویا با چنگال یا هر وسیله ای که در اختیار دارین روی کلوچه ها طرح بزنین. من با قیچی برش زدم .بعد دوباره 15 دقیقه روی سینی رو می پوشونیم و بهش استراحت می دیم. بعد از استراحت رومال می زنیم و سیاه دونه و کنجد می پاشیم.  سینی رو در فری که از 20 دقیقه قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم.15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز داریم. برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها سینی رو در گرمخونه می گذاریم ویا اینکه گریل می کنیم. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 حبوبات نخود/عدس/لوبیا سفید/لوبیا قرمز یا چیتی که من چیتی دوست دارم پیاز داغ رب نعنا آلو ترش آلوبخارا خشک زردآلو یا به زبان ما قیصی برگ زردآلوخشک آلبالو خشک یا تازه زغال آخته رشته آش اگه داشتیم آب قلم بریزین عالی میشه نعنا داغ پیاز رو سرخ کنید و رب میزنیم و آب روش می ریزیم بعد همه مواد رو بجز نعنا داغ و رشته می ریزیم و میگذاریم بپزه بعد از یک ساعت و نیم که پخت بعد بهش رشته اضافه کرده میگذاریم بپزه برای سرو آش هم می تونین از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنیم نکته: تمام حبوبات من پخته هستش👌👌 من همیشه آخر سر بعد پخت رشته یک قاشق پر غذاخوری آرد تو آب سرد میزنم بهش اضافه میکنم تا لعابش خوب بشه من هرچی داشته باشم با همون درست میکنم هر کدوم بودن مثلا دیشب ذغال اخته نداشتم نریختم ولی خوشمزه بود 🆔 @sofrebanovanbeheshti