فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
ســــــــــــــــــــلام گل و گلاب های خونه✋❤️صبح زیبای دی ماهتون☃❄️🌨 پر از انرژے و شادی✨🌟
سعی کن از همه ساعات زندگی ات لذت ببری😌
حتی اگه میتونی برای خودت گل نرگس🌼 بخر و بوی خوشش رو استشمام کن😌
کلیپ بالا👆 رو ببین کلی کیف کن😌
برای آخر هفته #برنامه_ریزی کن اگر شرایطش رو دارید به پارکی جایی🌱🌿برید🏃♀ که تو این سرما 🌬این خوشمزه ها خیلی میچسبه...😋خلاصه نمیدونم فقط حالتو خوب کن 😉
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
خـــــــــــــــــبر 📣📣خبــــــــــــــــــــر📣📣 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 آموزش آشپزی مجازی👩🍳دی ماه❄️ مصادف با
با آموزش مرحله به مرحله کلاس آنلاین دی ماه
#شیرینی_سوهانی در خدمتتون هستیم 🔰🔰
#از_سری_آموزشهای_آنلاین
#آموزش_آنلاین
#شیرینی_سوهانی
سلام و عرض ادب دارم خدمت همراهان عزیز
بانوان بهشتی❤️
اخگری هستم مربی قنادی🧕🏻🎂
خوشحالم ک درخدمت شما دوستان هنرمند و هنردوست هستم
مخصوصا نوجونهای شاداب و دوست داشتنی گروه 😘
با یاری خدا آموزش رو شروع میکنیم🌸🌿
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سوهانی
❣مواد لازم شیرینی سوهانی :
آرد قنادی یک لیوان + (1ق غ درصورت نیاز)
پودر قند یک سوم لیوان
کره 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 2 ق غ
پودر هل 1 ق م
وانیل 1 ق چ
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سوهانی
1⃣
کره ی دمای محیط رو با پود قند الک شده، کمی مخلوط میکنیم که موقع هم زدن پودر قند توی هوا پخش نشه.
@sofrebanovanbeheshti
2⃣
بعد همزن رو روشن میکنیم و به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا سبک بشه.
حین کار همزن و خاموش میکنیم، ظرف رو دورگیری میکنیم و دوباره هم میزنیم تا تمام مواد کاملا همزده بشه.
@sofrebanovanbeheshti
3⃣
حالا زرده ی تخم مرغ ، وانیل، زعفران و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.
@sofrebanovanbeheshti
5⃣
آرد الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک مواد رو هم میزنیم.
@sofrebanovanbeheshti
6⃣
خمیرمون کمی حالت چسبندگی داره که عادیه، نگران نباشید.
@sofrebanovanbeheshti
7⃣
خمیر رو توی نایلون فریزر میریزیم و به مدت یکساعت توی یخچال بهش استراحت میدیم.
@sofrebanovanbeheshti
8⃣
تو این مرحله قراره که خمیرمون رو با وردنه باز کنیم و کاتر بزنیم، که به این سه روش میشه انجامش داد👇
🔅میتونیم بین دوتا کاغذ روغنی خمیر و باز کنیم
🔅یا بین دوتا نایلون فریزر
🔅یا اینکه روی سطح آرد پاشی شده این کار و انجام بدیم.
@sofrebanovanbeheshti
9⃣
چون خمیرم کمی چسبندگی داشت اون یک قاشق آرد رو بهش اضافه کردم و بعد روی سطح آرد پاشی شده، با وردنه به ضخامت نیم سانت، خمیر رو باز کردم
@sofrebanovanbeheshti
🔟
وقتی خواستید کاتر بزنید بهتره ک کاتر رو داخل آرد بزنید ک به خمیر نچسبه.
@sofrebanovanbeheshti
1⃣1⃣
کف قالب کاغذ روغنی یا ورق نسوز میندازیم و شیرینی ها رو با کمی فاصله روش میچینیم
❌بهتره که از سینی لعابی فر استفاده نشه، چون دما رو سریع منتقل میکنه و شیرینیا میسوزن.
اگر استفاده کردید حتماااا از شعله ی فر خیلی فاصله داشته باشه و مدام چک کنید ک نسوزه.
@sofrebanovanbeheshti
1⃣2⃣
بدون کاتر هم میتونید به این شکل شیرینیا رو درست کنید.
با چنگال طرح انداختم.
@sofrebanovanbeheshti
1⃣3⃣
سینی رو طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار میدیم
دما 150 درجه سانتیگراد
به مدت 15 الی 20 دقیقه
⭕️اگر از فر برقی استفاده میکنید دما رو 10 درجه کم کنید
@sofrebanovanbeheshti
1⃣4⃣
بعد از خنک شدن میتونید با شکلات، ترافل، مغزیجات و.... شیرینیها رو تزئین کنید
امیدوارم این شیرینی خوش عطر و خوش طعم رو درست کنید و درکنار خانواده نوش جان کنید و لذت ببرید
☕️🥰
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سوهانی
#پرسش_و_پاسخ
🔴سوال:
با این خمیر میشه شیرینی مارمالادی درست کرد؟
پاسخ:
نه جانم مواد شیرینی مارمالادی متفاوته
________________________
🔴سوال:
میشه فقط از پودر هل است استفاده کرد؟
پاسخ:
بله عزیزم میشه زعفران رو حذف کرد.
________________________
🔴سوال:
ممکنه به جای پودرقند ،از شکر استفاده کرد ؟
پاسخ:
از خود شکر خیر
میتونید شکر رو آسیاب کنید بعد مصرف کنید
________________________
🔴سوال:
این شیرینی سوهانی طعم ومزه سوهان میده ؟
پاسخ:
بله جانم
بخاطر ترکیب کره و پودر هل و زعفرون دقیقا عطر سوهان رو داره😋👌
________________________
🔴سوال:
خوب اگر از سینی فر استفاده نکنیم شیرینی هارو توی چی بزاریم؟
پاسخ:
کف قالبای گالوانیزه ی کیک، ماهیتابه روی
________________________
🔴سوال:
سینی روحی میشه؟
پاسخ:
بله عزیزم میشه
فقط چون ممکنه ضخامت زیاد باشه یا باید دما رو بیشتر کنید یا زمان رو
بهتره ک یکی دوتا شیرینی رو امتحان کنید تا دستتون بیاد
بعد بقیه شیرینی ها رو بپزید
@sofrebanovanbeheshti