13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید| فاصله ما تا خدا دو قدم است...
#استاد_فیاض_بخش
📌 بیایید در این ایام مبارک با یکی از معصومین(ع) عهد کنیم و قراری عملی، هرچند کوچک، بگذاریم.
1⃣ قسمت اول
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید| فاصله ما تا خدا دو قدم است...
#استاد_فیاض_بخش
📌 بیایید در این ایام مبارک با یکی از معصومین(ع) عهد کنیم و قراری عملی، هرچند کوچک، بگذاریم.
2⃣ قسمت دوم
#کوکو_لپه👇
لپه ۱ بسته بزرگ
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم یا سینه مرغ کوچک ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه
سبزی معطر خورد شده ۲ قاشق
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ
لپه ۲۴ ساعت خیس میکنیم تو این فاصله چند بار آبشو عوض میکنیم بعد از اون همه مواد رو چرخ میکنیم البته سیب زمینی باید پخته باشه میتونید از سینه مرغ یا گوشت چرخ شده استفاده کنید ولی ترکیب دوتا با هم خوشمزه تر میشه
البته من این مقدار بسته بندی میکنم میگذارم فریزر موقع درست کردنش یه پیاز کوچیک رنده میکنم و تخم مرغ و نمک و فلفل😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_چندرنگ👇
ژله های من با پودر ژلاتین حلال
خودم طعم دار ورنگ کردم ☺️
ژلاتین حلال دو ساشه (هر پاکت ژلاتین حلال حاوی ۴ساشه هست که هر کدام کار یک بسته ژلاتین های دیگه رو میکنه😉)
آب سه لیوان(میتونید ۴لیوان هم بریزید)
آب لبو
زعفران دمکرده
شکر
ابتدا دوساشه ژلاتین را در آب جوش ریخته وبن ماری میکنیم.
به دلیل اینکه این ژلاتین ها خالص وبدون طعم وشیرینی هست باید مزه دار بشه.
شکر به اندازه ای که شیرینیش رو دوست داشته باشین اضافه میکنید من برای هر ساشه دوقاشق غذاخوری اضافه میکنم. سپس نصف استکان یا کمی کمتر (بسته به میل خودتون) گلاب اضافه میکنیم. حالا هررنگ و طعمی که دوست داشته باشیم بهش اضافه میکنیم.
من برای قسمت صورتی رنگ، از آب لبویی که تو فریزر داشتم استفاده کردم.
برای قسمت سفید رنگ از مقداری شیر یا خامه استفاده کنید برای قسمت زرد رنگ هم از زعفران.
البته بادستور های مختلف میتونید با این پودر ژله طعم های متفاوت ایجاد کنید حتی از آب میوه، پوره میوه، خامه یا پودر کاکائو هم میشه استفاده کرد وژله های ودر های خوشمزه وزیبایی درست کنیم.
من به ساده ترین روش گفتم. 😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بدون_بکینگپودر👇
تخم مرغ ۳
اب ۱لیوان
گلاب ۳ق غذاخوری
شکر ۳/۴ لیوان
ارد۱لیوان
تخم مرغ و شکر رو ۵دقیقه با دور تند همزن بزنین بعد از۵دقیقه گلاب اضافه کنید و کمی بزنید.
بعد ارد الک شده رو قاشق قاشق اضافه کنید و هر دفعه اروم با همزن بزنید تا مخلوط بشه.
ارد رو یهو اضافه نکنید که پفش بخوابه.
بعد مواد رو در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید
🔴اگر بخواین تو قابلمه درست کنین اول کفش رو کمی روغن بریزین چرب بشه بعد بگذارین رو شعله خیلی کم مثل وقتی برنج دم میکنین تا مایع کیک آماده بشه.
بعد سریع مایع اماده رو بریزین تو قابلمه داغ
۴۰دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درش رو هم دمکنی بگذارین.
ـــ نیم ساعت اول هم درش رو باز نکنید
🔵 من ۱قاشق از ارد کم کردم به جاش کاکائو زدم و همراه ارد الک کردم
@sofrebanovanbeheshti