💥💥💥از زرده های اضافی شیرینی گردویی هم میتونید شیرینی پفکی گردویی آماده کنید👌👌👌👌👇
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پفکی_گردویی👇
زرده تخم مرغ3عدد
پودر قند 75گرم
هل1/8 ق چ
آب لیمو 1/8ق چایخوری
وانیل 1پسته
گردو80 گرم
زرده و پودر قند و وانیل را آنقدر بزنید تا کشدار شود یعنی وقتی همزن رو از ظرف برمیدارید کش بیاید و روی مواد بریزید.
پودر هل و آبلیمو رو اضافه کنید.
گردویی خرد شده را اضافه کنید مخلوط کنید
بعد با قاشق چایخوری یا مربا خوری روی سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید.
با فاصله بریزید و اینکه زیاد نریزید تا مغز پخت شود.
دمای فر 150درجه 15دقیقه.
@sofrebanovanbeheshti
دوستانِ همراه
در آموزش مرحله به مرحله ای
🏹🎯با این هدف آغاز به کار کردیم که
در سال #رونق_تولید ⚙ماهم قدمی 👣 برداریم در راستای تولید شیرینی و خودکفایی آن در منازل🍪🍩
که واقعا به صرفه 💰هست و
چه بسا که دوستان با آموزش های گروه بتونن سفارش🎁 بگیرن و به فرموده ی رهبر عزیزمون این سال رونق تولید ملی داشته باشیم 😘😘😘
اینم لینک گروه بانوان بهشتی 👇
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
🇮🇷به امید رونق اقتصادی کشوروایرانی آبادتر🇮🇷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ژله_کیوی👇
شش الی هشت تا کیوی متوسط رو پوره میکنیم با یک پیمانه شکر و نصف پیمانه اب میگذاریم رو گاز چند جوش بزنه و بپزه
نکته:💥(اگه کیوی رو خام به ژلاتین اضافه کنید ژله نمی بنده پس حتما بگذارید خوب بپزه)
بعد مقداری مثلا در حد دوقاشق زعفران اب کرده میریزیم تا خوشرنگتر بشه و با دوساشه ژلاتین حلال بن ماری شده مخلوط کرده و داخل قالب چرب میریزیم و میگذاریم تو یخچال تا ببنده
نوش جان😉
@sofrebanovanbeheshti