وقتی دسر کاملاً بست دور تا دور دسر
خیلی آروم با دست از قالب جدا میکنیم
وقتی مطمئن شدیم که کاملاً جدا شده
داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم
و به دلخواه تزیین میکنیم
من برای تزیین پاناکوتا وانیلی رنگ قرمز زدم و داخل قالب سیلیکونی قلبی ریختم، برای تزیین روی کار
از قلبهای کاتر زده هم اضافه اومد ، برای تزیین دور کار
ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین
نوش جان🌺
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یزدی 👇:
تخم مرغ 2عدد.
ماست 1پیمانه،
روغن مایع دو سوم پیمانه،
پودر هل نصف ق چایخوری،
جوش شیرین نصف ق چایخوری.
گلاب 1ق غذاخوری،
ارد 2پیمانه،
شکر 1پیمانه.
البته پیمانه من ازپیمانه های اصلی استاندارد که کیک درست میکنیم کوچیکتره.
میتونید یه کم سرپیمانه رو خالی بگذارید.
من ازیه استکان استفاده میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خانگی_ساده 👇
مواد لازم برای ۱۰ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ استکان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
شیر یا آب ۲ لیوان
زعفران به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم
نمک یک قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم
۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد.
۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید...
همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده...
۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید...
۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه...
۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد...
سایر نکات
بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه...
من برای رومال نان بهش زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه...
تو فرتون یه ظرف آب بگذارید😊😊
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
قالبهای کیک و شیرینی پزی را بیشتر بشناسید. در این مطلب قصد داریم هر آنچه را که باید درباره قالبهای کیک و شیرینی پزی بدانید را به شما آموزش دهیم
#انواع_قالبها
✅قالب کیک معمولی
قالب کیک معمولی که حتما همه یک عدد از آن در آشپزخانه خود دارند و معمولا به شکل گرد و یا مستطیل در بازار موجود هستند. اغلب از نوعی هستند که نیاز به استفاده از کاغذ روغنی و یا روغن جدا کننده دارند. این قالب پرکاربرد ترین نوع قالب است که اندازه 18، 20، 22 مناسب ترین سایزهای این قالب است. این قالب مخصوص کیک های اسفنجی و شیفون است و از قیمتی مناسب برخوردارند و در همه فروشگاه های لوازم قنادی موجود می باشند. توصیه می شود از سایز 18 و یا 20 دو عدد تهیه نمایید چراکه سایزی مناسب است که به راحتی این امکان را به شما می دهد همزمان دو قالب را در فر قرار دهید.
✅قالب های کمربندی یا Spring Form Pan
این قالب ها معمولا به شکل گرد هستند و ویژگی اصلی این قالب ها این است که وقتی کیک پخته شد با باز کردن کمربند آن به راحتی کیک از قالب جدا می شود و نیازی به برگرداندن قالب نیست. این قالب مخصوص چیز کیک و یا چاکلت موس کیک است و معمولا از جنس نچسب هستند. بعد از قالب معمولی که در بالا به آن اشاره شد این قالب پر کاربرد ترین قالب است.
✅قالب کیک آنجل فود کیک Angel food
این قالب مخصوص کیک Angel food است که از وسط به صورت استوانه ای بالا آمده است و دلیل آن این است که حجم این کیک بالاست و خیلی پف می کندو قالب آنجل فود کمک می کند که گرما به وسط این کیک نیز برسد و روند پخت به طور کامل صورت گیرد.
یک کیک فوق العاده ابری و خوشمزه مانند کیک اسفنجی بوده با این تفاوت که پف بیشتری دارد و با طعم های مختلف نیز پخته می شود. توصیه می شود اگر حجم مایه کیک اسفنجی شما بالاست از این قالب استفاده کنید.
✅قالب کیک طرحدار یا Bundt Pan
این قالب ها معمولا نچسب هستند وگزینه مناسبی برای پاوند کیک، کیک هویج، کیک موکا و انواع کیک های شکلاتی و خیلی از ژله هاست. این قالب ها نیازی به کاغذ روغنی ندارند و عملا انجام این کار به دلیل شکل ظاهری آن غیر ممکن است لذا باید از روغن جدا کننده برای چرب کردن این دسته از قالب ها استفاده کرد. نکته دیگر در رابطه با این قالب ها این است که به هنگام شستشو بهتر است از اسفنج های ابری نرم استفاده شود چرا که با خراش پیدا کردن این قالب، پخت و جدا سازی کیک از آن دچار مشکل خواهد شد.
✅قالب های مخصوص نان و کیک های صبحانه یا loaf pan
این قالب ها مناسب انواع نان فانتزی، تست و انواع کیک صبحانه و عصرانه است که بعد از بیرون آمدن از قالب به صورت مستطیلی برش داده می شود
✅قالب کاپ کیک و یا Muffin pans
معمولا این قالب های کاپ کیک 6، 12 و 24 تایی هستند و شما بسته به سایز فر خود یکی را انتخاب خواهید کرد.
✅قالب پای Pie panِ
این قالب هم مناسب انواع پای ها و دسرهای خوشمزه و معمولا از نوع نچسب هستند. به علاوه می توانید به عنوان قالب تهیه پیتزا نیز از آن بهره ببرید. ساختار برخی از این قالب ها به طوری است که کف قالببه راحتی از جداره جدا می شود و شما بعد از پخت به راحتی می توانید پای یا پیتزای خود را انتقال دهید.
✅سینی شیرینی یا cookie sheet
مناسب برای درست کردن انواع شیرینی است که در سایز های مختلف در بازار موجود می باشد و بهترین سایز آن 30 در 40 است که برای تهیه رولت از آن استفاده میشود
✅قالب های سیلیکونی silicone pan
این قالب ها از قابلیت انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. از جنس پلیمر ساخته شده و نچسب است و تا ۵۰۰ درجه سانتی گراد گرما را تحمل می کند. از این نوع قالب های سیلیکونی که دارای تنوع طرح زیادی هستند همچنین برای تهیه انواع ژله و دسر یخچالی نیز استفاده می شود
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_رنگین_کمان 👇
برای این ژله چون قالبم بزرگ بود(قالب کیک 30در40) برای هر رنگ از دوساشه ژلاتین حلال استفاده کردم.
باگلاب وشکر طعم دارکردم. (هرساشه معادل یک بسته ژلاتین معمولی) برای دوساشه ژلاتین از سه لیوان آب جوش استفاده کرده وبا رنگ های ژله ای رنگ میکنیم.
برای قسمتهای سفید هم از آب جوش، نصف لیوان کم کرده واز شیر استفاده کردم. بعد از بستن هر لایه، لایه بعد را ریختم.
بعداز چند ساعت برش زدم ودر کپسولهای کاغذی گذاشتم.
وقتی میخواهید لایه بعد را بریزید باید ژله بعدی سرد شده باشد وگرنه رنگها قاطی میشن.
با ده ساشه ژلاتین، حدود45تا ژله تک نفره شد.
@sofrebanovanbeheshti
س صفاری:
#دسر_مگنولیا👇
مواد اولیه : برای 6 نفر
شکر 120 گرم یا 1/2 پیمانه
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک (یعنی میزان بسیار کم) 1 پنس
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر (بین 2 تا 2/5 پیمانه کافیه) 2 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 100 گرم
موز بمیزان دلخواه
بیسکویت (هر نوع بیسکویتی که دوست دارید فقط ساده باشه) به میزان دلخواه
شکر و نمک و نشاسته را داخل قابلمه ریخته، سپس کمی از شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا نشاسته حل شود.
بعد زرده ها رو اضافه می کنیم و باز هم می زنیم.
سپس بقیه ی شیر را اضافه می کنیم و مایه را روی گاز می گذاریم و مدام هم می زنیم تا بپزه و غلیظ بشه و وقتی جوشید شعله رو خاموش می کنیم . وانیل و کره رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا از حرارت بیفته .
وقتی ولرم شد خامه رو آروم آروم اضافه می کنیم و هم می زنیم.
سپس داخل ظرفی که می خواهید دسر رو سرو کنید کمی بیسکویت خرد شده ،یه لایه دسر ماگنولیا ،دوباره بیسکویت ،چند برش موز یا هر میوه ای که دوست دارید بریزید.
و این کار رو تکرار کنید تا زمانی که ظرف پر بشه .
این دسر هم بصورت گرم و هم سرد قابل استفاده هست و هر جفتش خوشمزه است.
@sofrebanovanbeheshti
✍پیامبر اکرم (ص) فرمود:
خدا و پیامبرش درود می فرستند بر سفره هایی که در آن نمک و سرکه باشد.
📚 دعوات راوندی صفحه ۱۴۶
⛔️طب استعماری می گوید نمک را از سفره ها حذف کنید. سرکه هم برای سلامتی مضر است. البته ما هم قبول داریم نمک و سرکه تقلبی جز ضرر چیز دیگری ندارد.
💠نمک سالم = نمک کامل
💠سرکه سالم = سرکه طبیعی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
14-NilchiZadeh (4).mp3
9.19M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده
سرکار خانم #نیلچی_زاده
#قسمت_چهارم
@samtekhoda3
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_سوم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیون
قسمت سوم ☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #آسیبهای_اخلاقی_درخانواده رو ان شاءالله قرار میدیم