eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#بامیه👇 ۱ لیوان آبسرد داخل قابلمه ریختم یه بسته ۵۰ گرمی کره بهش اضافه کردم حرارت رو روشن کردم تا آب و کره باهم بجوشن و کره کاملا ذوب بشه. در این زمان ۱ لیوان آردسفید قنادی و ۱ ق غذاخوری شکر بهش اضافه کردم و تند تند هم زدم( حدودا ۲دقیقه )تا مثل حلوا وسط قابلمه جمع بشه حرارت رو خاموش کردم . ۱ق غذاخوری از شربت بامیه روی خمیر ریختم کمی هم زدم گذاشتم کنار تا خمیر کاملا خنک بشه. بعد ۲عدد تخم مرغ رو با نوک ق چایخوری وانیل هم زدم به خمیرم اضافش کردم باهمزن مخلوطشون کردم تا خمیر یکدستی داشته باشم. خمیر رو داخل قیفی که ماسوره شکوفه بزرگ داشت ریختم داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی ریختم وقتی کاملا داغ شد بامیه ها رو داخلش شکوفه زدم با قیچی که تیغه هاش رو چرب کرده بودم شکوفه ها رو در اندازه دلخواه قطع کردم. بامیه ها رو تند تند هم بزنید که بهم نچسبن و یکدست سرخ بشن بعد مستقیم داخل شربت بندازین ۳دقیقه کافیه که داخل شربت بمونه. نکته❗️بامیه باید داغ باشه و شربت روبه سردی باشه‌. #شربت_بامیه ۲لیوان شکر+۱لیوان آب رو روی حرارت گذاشتم وقتی شکرش حل شد نصف لیوان گلاب و مقدار کافی زعفرون آبشده داخلش ریختم یک ربع جوشید تا غلیظ و کشدار شد در آخرین مرحله نصف ق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کردم بعدم حرارت رو خاموش کردم گذاشتم تا شربت خنک بشه. دوستانی که در مناطق مرطوب زندگی میکنن به شربت بامیه ۱ق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کنن که بامیه هاشون نرم نشه‌. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈 فواید مصرف آب ولرم از دیدگاه طب اسلامی👇 ⚜کَانَ رَسُولُ الله : 《مَاءٍ فَاتِرٍ، یُنَقِّي المَعِدَةَ وَ الکَبِدَ، وَ یُطَیَّبُ النَّکهَةَ وَ الفَهمَ، وَ یُقَوَّي الأَضرَاسَ، وَ یُقَوَّي الحَدَقَ، وَ یَجلو النَّاظِرَ، وَ یَغسِلُ الذُّنُوبَ غسلًا، وَ یُسَکَّنُ العُرُوق الهَائحَجِةَ وَ المِرَّةَ الغَالِبَةَ، وَ یَقطَعُ البَلغَمَ، وَ یُطفِئُ الحَرَارَةَ عَنِ المَعِدَةِ، وَ یَذهَبُ بِالصُّدَاعِ.》 آب ولرم معده و کبد را پاک میکند و انسان و دهان را خوشبو و دندان ها را تقویت و بلغم را قطع و گرمی معده را خاموش و میگرن را برطرف میکند. 📚منبع: همان، ج۴، ص۱۵۳. #اصلاح_سبک_زندگی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
1_53231554.mp3
950.4K
پیامبر(ص) با آب #فاتر افطار میکردند😍❤️ فواید #آب_فاتر جوشیده ولرم 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز سوم ماه مبارک رمضان🌙 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5857025611402313858.mp3
24.19M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء سوم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ژله_پای_مرغ👇 شش بسته پای مرغ شستم همراه یا پیاز خلالی شده یه حبه سیر و کمی چوب دارچین ریختم تو یه قابلمه بزرگ پر آب کردم گذاشتم روی اجاق وقتی جوش اومد زیر دیگی گذاشتم شعله کم کردم حدود بیست ساعت ریز میجوشید کمی کمی که خنک شد سبد گذاشتم روی یه ظرف بزرگ کم کم پاهای مرغ میریختم توی سبد با گوشتکوب ماهیچه ها را ته سبد له کردم کمی اب جوش میریختم گوشتکوب میکشیدم روی ماهیچه های باقیمانده با قاشق استخوانها را جمع میکردم دوباره یه سری دیگه میریختم با کمی حوصله همه را صاف کردم در آخر ابی که توی قابلمه بود ریختم توی سبد وصاف کردم تا پیاز سیر و چوب دارچین همه گرفته شد بعد ریختم توی لیوان یک بار مصرف گذاشتم یخچال وقتی مثل ژله شد تعدادی از لیوانها را داخل یه پلاستیک بزرگ گذاشتم بعد داخل فریزر توی همه غذاها که اب لازم داشته باشه یه لیوان ژله پای مرغ میندازم @sofrebanovanbeheshti
👇 چندروزی بودبچه هادلشون سوسیس😉میخواست. منم که مدتهاست تحت هیچ شرایطی اجازه نمیدم سوسیس خریده بشه😡😡برای همین حرکت جهادی زدم وبعدازمدتی سوسیس هایی که چندباربااین دستوردرست کرده بودم رودرست کردم. @sofrebanovanbeheshti
👇 مرغ بدون استخوان ۸۰۰ گرم ( من از ۶۰۰ گرم سینه و ۲۰۰ گرم ران استفاده کردم) خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر نان تست ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد کامل به علاوه ۲ عدد سفیده روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری شیر ۶ قاشق سوپخوری اسانس دود نصف قاشق سوپخوری ( در صورتی که اسانس دود در دسترس نداشتین از ۲ قاشق سوپخوری سس باربیکیو استفاده کنید ) سیر ۳ حبه نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف ق م ادویه سوسیس شامل : (فلفل سیاه نصف ق م . پودر سیر یا موسیر ۱ ق م . تخم گشنیز آسیاب شده نصف ق م . میخک ۵ پر . زنجبیل نصف ق م . دارچین نصف ق م . جوز هندی یک چهارم ق م . آویشن یک ق م ) طرز تهیه : * نکته مهم : تمامی مواد بجز ادویه ها باید برای استفاده در دستور حتما خنک باشند . پس چند ساعت قبل آن ها را در یخچال قرار دهید . * بخش های قهوه ای رنگ دور نان تست را با چاقو ببرید * شیر را اضافه کرده و اجازه دهید خیس بخورند . * سیر را پوست کنده و رنده کنید . * ادویه ها رو هم حاضر کنید . ( البته میزان ادویه ها رو میتونید بنا به ذائقه خودتون کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید . اما حذف نکنید) * گوشت مرغ را تکه تکه کرده و در غذاساز بریزید . سوسیس * زرده و سفیده های تخم مرغ را هم اضافه کرده و خوب میکس کنید . * نان تست ها را با دست حسابی فشار داده و با خامه به مخلوط مرغ بیفزایید و دوباره میکس کنید . * در مرحله بعد ادویه ها و روغن و اسانس دود و سیر را اضافه و میکس کنید . ( در صورت نبود اسانس دود از سس باربیکیو استفاده کنید . ) * در صورت تمایل اگه خواستین یکم رنگ مجاز قرمز خوراکی به مایه خمیریتون اضافه کنید تا سوسیستون رنگ بهتری به خود بگیره . * مایه آماده شده را در یک قیف یکبار مصرف یا کیسه فریزری محکم بریزید و سرشو با قیچی ببرید . * سپس قیف رو داخل غلاف سوسیس قرار داده و پایپ کنید .همونطوریکه می دونید غلاف سوسیس نایلونهای باریکی هستن که از دو طرف بسته شده ( مثل نایلونی که به حالت استوانه باریکی باشه) و می تونید مواد سوسیس رو داخلش ریخته و در آب قرار دهید تا سوسیس ها بدون تماس گرفتن با آب ، پخته و آماده بشن. * درصورتیکه غلاف سوسیس ندارید می تونید مطابق روش زیر عمل کنید. * سطح کار رو خیس کرده و روش سلفون باز کنید . سپس با قیف از مایه سوسیس روش پایپ کنید . توجه داشته باشید که از دو طرف سلفون چند سانتی متر فاصله داشته باشه که بعد بتونید راحت بپیچینش . * لبه سلفون رو آروم رو مایه برگردونید و شروع به رول کردن کنید . چنددور بپیچید تا محکم بشه و از نفوذ آب موقع پخت جلوگیری کنه . * این قسمت خیلی مهمه و باید با دقت انجام بشه تا بافت سوسیس متراکم بشه و هوای داخلی اون خارج بشه . * به این منظور دستتون رو مطابق تصویر یک سمت سلفون بگذارید و اون سمت رو مسدود کنید و با دست دیگه از سمت مخالف خمیر رو به سمت جلو هدایت کنید تا متراکم بشه . * برای این بخش بهتره یه کمکی داشته باشید . * اضافی سلفون رو بچینید و دو بر خمیر که از سلفون اضافی اومده رو به صورت شکلاتی بپیچید و محکم گره بزنید . * همه مواد رو به همین ترتیب حاضر کنید . * به کمک یک تکه کاموا یا نخی که چند لایه کرده اید سوسیس هاتون رو به اندازه های دلخواه تقسیم کنید . میتونید به همین صورت هم برای هات داگ نگه دارید . * سوسیس های آماده شده رو در یک قابلمه بچینید . اگه تعداد سوسیس هاتون زیاده (مثل تصویر ) از دو قابلمه استفاده کنید یا پخت را در دو مرحله انجام بدین . * نکته : اگه حس میکنید سلفون پیچیتون زیاد محکم نیست ، سوسیس های آماده شده رو داخل کیسه تنورک بگذارید و محکم درشو گره بزنید .اگه کیسه تنورک نداشتین داخل چند تا کیسه نایلونی قرار بدین . * به قابلمه آب اضافه کرده و حرارت رو روشن کنید و اجازه بدین آب به جوش بیاد و بعد از اون حدود ۱۰ دقیقه پخت انجام بشه . * زمان پخت ممکنه کمتر و یا بیشتر بشه. اطمینان حاصل کنید که حتما پخت کامل شده . * اگه حین پخت سوسیس ها رو آب شناور شدند از یه جسم سنگین کمک بگیرید . * حرارت رو خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک بشن . با قیچی بخش های گره را چیده و با دست فشار بدین تا سوسیستون خارج بشه . سپس بسته بندی کرده و در فریزر نگه داری کنید . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢بدبویی دهان در ماه رمضان 👇👇 ✅ از جمله آداب اسلامی که در ماه مبارک رمضان بسیار تاثیر محسوس و خوبی دارد استفاده از #مسواک و #چوب_خلال است. خصوصا #مسواک_زیتون یا مسواک پیامبر زیرا این مسواک علاوه بر این که دهان و دندان ها را پاکیزه می کند و تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از پوسیده شدن دندان ها دارد، #دهان را به طور قابل توجهی #خوشمزه می کند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💢روایت در مورد خلال کردن 👇👇 ✅پیامبر(ص) فرمود " خلال کنید ، زیرا دهان را پاک و برای لثه مفید است . گیاهی وجود دارد که به #گیاه_خلال معروف است و #چوب_خلال را از آن تهیه می کردند . اکنون از چین چوب هایی برای خلال می آورند که می گویند از خیزران است و برای خلال کردن مفید نیست . ✅ در روایت آمده است : کسی که از دو چوب ( خلال و مسواک ) استفاده کند از عذاب انبر (کشیدن دندان ) ایمن می شود .😊 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢بهترین زمان صرف غذا در دین اسلام👇👇 🔸سحر و غروب آفتاب در آیه ۶۲ سوره مریم آمده است: 💐"و لهم رزقهم فیها بکره و عشیا" یعنی 👈روزیشان در آن هر #صبح و #شام مهیاست. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5acc70e138239423a65e11a9_-8587073734019858399.mp3
3.93M
🚩 در بهار قرآن، هر روز 20 دقیقه با تفسیر کلام الله مجید 🔉 بشنوید| آشنایی با روش تفسیر واژه محور (قسمت اول) استاد فیاض بخش 🔸روز اول ماه مبارک رمضان: رسول خدا(ص): «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ مَأْدُبَةُ اللَّهِ تَعَالَى، فَتَعَلَّمُوا مِنْ مَأْدُبَةِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مَا اسْتَطَعْتُم.» قرآن که در میان شماست، سفره گسترده الهی است؛ پس تا آنجا که می توانید از خوان گسترده پروردگار بهره ببرید. (وسائل الشیعة، ج6، ص168) کانال استاد فیاض بخش https://sapp.ir/fayyazbakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#انواع_دلمه👇