💢بدبویی دهان در ماه رمضان
👇👇
✅ از جمله آداب اسلامی که در ماه مبارک رمضان بسیار تاثیر محسوس و خوبی دارد استفاده از #مسواک و #چوب_خلال است.
خصوصا #مسواک_زیتون یا مسواک پیامبر
زیرا این مسواک علاوه بر این که دهان و دندان ها را پاکیزه می کند و تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از پوسیده شدن دندان ها دارد، #دهان را به طور قابل توجهی #خوشمزه می کند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💢روایت در مورد خلال کردن 👇👇
✅پیامبر(ص) فرمود " خلال کنید ، زیرا دهان را پاک و برای لثه مفید است .
گیاهی وجود دارد که به #گیاه_خلال معروف است و #چوب_خلال را از آن تهیه می کردند . اکنون از چین چوب هایی برای خلال می آورند که می گویند از خیزران است و برای خلال کردن مفید نیست .
✅ در روایت آمده است : کسی که از دو چوب ( خلال و مسواک ) استفاده کند از عذاب انبر (کشیدن دندان ) ایمن می شود .😊
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
5acc70e138239423a65e11a9_-8587073734019858399.mp3
زمان:
حجم:
3.93M
🚩 در بهار قرآن، هر روز 20 دقیقه با تفسیر کلام الله مجید
🔉 بشنوید| آشنایی با روش تفسیر واژه محور (قسمت اول)
استاد فیاض بخش
🔸روز اول ماه مبارک رمضان:
رسول خدا(ص): «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ مَأْدُبَةُ اللَّهِ تَعَالَى، فَتَعَلَّمُوا مِنْ مَأْدُبَةِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مَا اسْتَطَعْتُم.»
قرآن که در میان شماست، سفره گسترده الهی است؛ پس تا آنجا که می توانید از خوان گسترده پروردگار بهره ببرید.
(وسائل الشیعة، ج6، ص168)
کانال استاد فیاض بخش
https://sapp.ir/fayyazbakhsh
#انواع_دلمه
#دلمه👇
لپه خیس و نیم پز شده ۱پیمانه پر/
مخلوط برنج نیم دانه وبلغور جو یا گندم یک ونیم پیمانه/
سبزی معطر دلمه ۳تا۴سوپخوری/
پیاز متوسط ۱عدد نگینی شده/
گوشت چرخ کرده یا سویا ۲۵۰گرم/آبلیمو،نمک،فلفل،زردچوبه/
رب گوجه۲غذاخوری پر/
برگ مو،فلفل دلمه،بادمجان،گوجه،پیاز،سیب زمینی،کدو خورشتی،کلم برگ به میزان لازم
#سس_دلمه:
👇آب ،نمک،فلفل،زردچوبه،کمی آبلیمو،رب گوجه،درصورتی که بخواهید طعم ملسی داشته باشه کمی شیره یا شکر اضافه کرده،منم خودم چون ترش دوست دارم آبلیمو بیشتر ریختم
ابتدا پیاز وگوشت راتفت داده
بعد ادویه ها را اضافه کرده
بعد لپه و مخلوط برنج و بلغور جو را ریخته کمی تفت خورد رب گوجه هم میریزیم تفت میدهیم خوشرنگ شود
بعد لپه و سبزی را هم ریخته ودر آخر آبلیمو را اضافه هم زده
#دلمه_بادمجان_
#دلمه_کدو_
#دلمه_فلفل_دلمه
#دلمه_کلم_برگ
#دلمه_برگ_مو
وقتی توی بادمجان،کدو وگوجه را خالی کردیم اضافی موادی که خارج کردیم به مواد دلمه اضافه کرده و دور نمیریزم وحرارت را خاموش میکنیم
توی بادمجان ،کدو،گوجه،فلفل دلمه را خالی میکنیم وبا موادی که داشتیم پر میکنیم
#دلمه_سیب_زمینی👇
ابتدا سیب زمینی متوسط برداشته خوب شسته ودرسته با پوست با آب ونمک آن رانیم پز کرده کمی از حرارت افتاد توی آن را خالی با موادی که داشتیم پر میکنیم
#دلمه_پیاز👇👇👇
پیاز خیلی درشت را برداشته و پوستش را گرفته ،بعد خوب ته پیاز را میگیریم تا هنگام پخت لایه ها از هم جدا شود،بعد از یک طرف با چاقو برش عمیق زده طوری که از وسط به دونیم نشود وداخل آب و نمکی که در حال جوش است انداخته تا پخته ونرم شود بعد آن را با آب سرد آبکش کروه وبه آرامی لایه ها را جدا ومواد میانی گذاشته و رول کرده،
ابتدا ته قابلمه کمی روغن و چند عدد برگ مو گذاشته و دلمه های پرشده را کنار هم قرار داده و موادی که برای سس داشتیم همه را باهم مخلوط و روی دلمه ها ریخته و گذاشته تا جوش بیاید وحرارت را کم کرده وقتی پخته شد کمی روغن داغ رویش ریخته ومیل کرده ،هم دلمه ها براق و هم خوشمزه میشن،که من متاسفانه یادم رفت رویش روغن داغ بریزم
@sofrebanovanbeheshti
#خورشت_آلو_و_قیسی
#خورشت_گیلانی_لنگرودی👇
♨️ يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافه و وخوب تفت دادم.
دو ق غذاخوری رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته.
@sofrebanovanbeheshti
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#از_قالب_درآوردن_کیک
وای اگه این کیک خراب میشد😄اینطور که من قالبو برگردوندم😂
واقعا یه دستی سخته
خداروشکر بابت تمام نعمت هاش
خداجون ممنونم❤️
@sofrebanovanbeheshti