eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716479.mp3
4M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و چهارم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ز چشمم خواب بردی.mp3
12.63M
🔊ز چشمم خواب را بردی به جایش اشک بنشاندی... 🎤🎤حجت الاسلام میرزامحمدی التماس دعا 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔ لوح | نه به معامله قرن 🔺️ رهبرانقلاب: راه‌پیمایی #روز_قدس که دفاع از فلسطین به‌وسیله‌ی حضور مردمی است، همیشه مهم است. امسال این راه‌پیمایی مهم‌تر است به‌خاطر این کارهای خیانت‌باری که بعضی از دنباله‌های آمریکا دارند در منطقه انجام میدهند برای جا انداختن معامله‌ی قرن؛ که البته جا نخواهد افتاد و هرگز تحقق هم پیدا نخواهد کرد و آمریکا و دنباله‌هایش حتماً در این قضیه هم شکست خواهند خورد. ۹۸/۳/۸ 🖨 نسخه چاپ👇 http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42695
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوکو_تربچه👇 برگ تربچه رو خرد کردم بعد سه تاسیب زمینی رو پختم رنده کردم با برگ تربچه، تخم مرغ که من سه تا زدم، نمک،فلفل،زردچوبه را با هم مخلوط کردم هم زدم و توی روغن سرخ کردم 😉 @sofrebanovanbeheshti
#گوجه_پلو🍅🍚🍴👇 👩🍳🍳موادلازم برای ۲ نفر: ۱. گوجه ۶تا۷عدد ۲. برنج ۲پیمانه ۳. رب گوجه ۲ ق غ ۴. پیاز داغ ۱تا۲ ق غذاخوری(البته همسربنده از پیاز داخل پلو های مخلوط خوشش نمیاد و من هم بالاجبار نمیریزم😅) ۵. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم ۶. کره مقداری(اختیاری.واجب نیست) 😋دستور پخت: ۱🍅گوجه هارا به صورت نگینی خُرد کردم و در روغن تفت دادم و نمکی که قرار بود به برنج اضافه کنم به گوجه اضافه کردم ۲🍅وقتی آب گوجه تمام شد کمی کره + رب گوجه را به گوجه ها در قابلمه اضافه کردم ۳🍅دراین مرحله فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کردم ۴🍅برنج را شستم و با مقداری آب به گوجه به مواد داخل قابلمه اضافه کردم ۵🍅آب که جوش آمد زعفران را اضافه کردم. پیازداغ هم در همین مرحله میتونید اضافه کنید و بعد برنج را دم انداختم تا با شعله کم دم بکشه. غذای ساده ولی خوشمزه ای هست امتحان کنید.👩🍳🍳🍞 🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_بستنی👇 بیسکویت پتی بور ساده یا کاکایویی ۱بسته پودر شده/ کره ۳سوپخوری در دمای محیط/ بستنی وانیلی لازم/، گاناش:خامه ۱۰۰گرم + شکلات تلخ ۱۰۰گرم=بنماری شده در ظرفی بیسکویت پودر شده و کره را باهم مخلوط کرده به صورت شن ریزه دربیاد بعد در قالب کمر بندی ریخته وفشرده کرده و ۱۰دقیقه در فریزر گذاشته (چون من قالب کمربندی نداشتم یک قالب گرد ۲۰سانتی الومینومی را خیس کردم و کف ودیواره را با کیسه فریزر پوشش دادم وبعد مواد را ریختم) بعد رویش را با بستنی فراوان پر کرده وسطحش را به وسیله پالت خیس شده صاف کرده وبعد گاناش سرد شده را رویش ریخته و قالب را چرخانده تاتمام سطح آن را بپوشاند وسه ساعت در فریزر گذاشته تا سفت شود،این دسر خوشمزه را حتما درست کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوا 👇 #ويژه_رمضان🌙 موادلازم📝 آرد 3 لیوان شکر سه لیوان روغن یک و نیم لیوان مایع سرخ کردنی کره 50 گرم هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری زعفرون یک قاشق چایخوری پر گلاب یک و نیم فنجان آب 4/5 لیوان دسته دار طرزتهيه📝 ابتدا آب و شکر و گلاب و زعفرون و هل رو بگذارید تا بجوشه و شکر آب بشه نیاز نیست قوام بیاد آرد و الک کنید خیلی بهتره؛ روغن بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه بعد روی شعله گاز بزارید نیم ساعت با حرارت متوسط مدام هم بزنید ازش غافل نشید اجازه بدید کاملا تفت بخوره ورنگ مورد علاقه تون بشه. آخرای تفت دادن آرد کره رو بریزید برای تست رنگ حلوا یه قاشق چایخوری با یک قاشق شربت داخل یه پیاله کوچیک هم بزنید اگه رنگشو دوست داشتید؛ شربت رو ملاقه ملاقه به آرد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید شعله رو روی کمترین حالت قرار بدید این اندازه شربت تمام برای این حلوا استفاده میشه و اصلا اضافه نمیاد وقتی تمام شربت بخورد حلوا رفت و حلوا جمع شد بغلتونید تا تمام حلوا یکجا جمع بشه. بگذارید پنج دقیقه خنک بشه بعد داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوشته هاش با قالب شله زرد هست و تزیینش هم با ماسوره شکوفه👌 @sofrebanovanbeheshti
#حلوا یک لیوان آرد رو الک کرده و حدود ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش بره. بعد تو یک ظرف دیگه یک لیوان شکر و یک لیوان آب و کمی گلاب و دو قاشق زعفرون آبکرده و دوتا هل درسته رو میگذاریم رو حرارت تا شکر حل بشه و یکی دو جوش بخوره. بعد آرد تفت خورده رو الک کرده و دوباره تو تابه میریزیم و بهش سه چهارم لیوان روغن اضافه کرده یا مخلوط کره و روغن. و نیم ساعت دیگه هم میزنیم . هرچی زمان بیشتر باشه با حرارت پایین بهتره. بعد مواد شربت رو به آرد اضافه کرده فقط با احتیاط بریزید چون داغه . وتند تند همزده تا بکدست بشه در حدیکه وسط جمع بشه حلوا آمادس. البته اگه بخواهید روشنتر بشه باید کمتر آرد رو تفت بدید و زعفرون بیشتر بریزبد البته مقدار روغن رو میشه کمتر هم ریخت نهایت در آخر میشه اضافه کرد دستور دوست عزیزم خانم صراط👆 البته من کمی شکر بیشتر میریزم😉 این حلواها رو هم با۶برابر دستور درست کردم من حدودایک ساعت ونیم با شعله کم تفت دادم شایدم بیشترشد زمانش چون نگاه به ساعت نکردم😄 @sofrebanovanbeheshti
#نان_سیمیت_ترکیه👇 مواد لازم: آب ولرم نصف پیمانه شکر یه قاشق غذاخوری مایخ خمیر یه قاشق غذاخوری شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد 4پیمانه ممکنه کمتر یا بیشتر مصرف شود. نمک 1ق چایخوری برای رومال: شیره انگور 1سوم پیمانه آب 1سوم پیمانه طرز تهیه: نصف پیمانه آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را با یک قاشق غذاخوری خمیر مایه مخلوط کرده بگذارید پف کنه و عمل بیاد. بعد با یک پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع و چهار پیمانه آرد و یه قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و ورز دهید. ده دقیقه ورز بدید و اگر خمیر چسبنده هست کمی آرد اضافه کنید ولی تا جایی که خمیر به دست نچسبه آرد اضافه کنید، بعد جای گرم درپوش بگذارید تا استراحت کنه، خمیر دوبرابر بشه. بعد پف خمیر رو بگیرید و آنرا به نه قسمت تقسیم کنید، چونه ها تقریبا 100گرمی باشه، هر قسمت رو لوله کنید از قسمت وسط خمیر به دو طرف تاب بدید، یا دوتا چونه پونصد گرمی رو جدا گانه لوله کنید باهم تاب دهید فرقی نداره هر طور راحتیددوسر آنرا بهم وصل کنید، بعد داخل شیره انگور که با آب مخلوط کردیم قرار میدهیم بعد میگذاریم تو کنجد، بعد داخل سینی فر میگذاریم تا حجیم شود، بعد درون فر که 180درجه گرم شده بگذارید، به مدت 20دقیقه قرار بدید اگه روی نون طلایی نشد کمی گریل بزنید، چشم ازش برندارید که زود میسوزه ، درجه فرها متفاوته، مواظب باشید نونتون نسوزه. فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊😍😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716285.mp3
4.07M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و پنجم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا