هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
سلام دوستان گلم.
امروز ۲۵ خرداد روز گل 🌹هست این روز رو به همه ی شما گلهای قشنگ و زیبا تبریک میگم💐💐
روزتون مباااااارک🎉🎉🎉⭐️⭐️🎊🎊🎊
بهانه ی خوبیه برای بچه های عزیزتون یه کادو قشنگ یا یه کیک خوشمزه بپزید و بهشون بگید روزتون مبارک گلهای زندگی من 😉😉🌹🌹
🌸 @fereshtehayebeheshti
#همبرگر_خانگی👇
گوشت (من گوشت گوسفند استفاده کردم) و گندم حلیم رو که شش ساعت خیس خورده(نباید بیشتر خیس بخوره)رو با هم دو بار چرخ کردم
یه پیاز رنده کردم توش و سیر و جوز هندی و فلفل و زیره و نعناع و هر ادویه و سبزی معطری که دوست داشتین اضافه میکنیم ولی سیر و جوز هندی حتما باید باشه تا مزه ش مثل همبر بازاری بشه .
خمیر رو خوب ورز دادم و یکساعتی گذاشتم تو یخچال و بعد گردالی های هم اندازه درست کردم و گذاشتم لای کیسه فریزر و با کف دست پهنش کردم تا دایره ای شکل بشه .
میتونید از دستگاه مخصوص هم برای این کار استفاده کنید.
بعد گذاشتم فریزر و هر وقت خواستم در میارم و تو روغن زیتون سرخ میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#جوجه_کباب_زعفرانی 👇
ابتدا زعفران دم کرده رو به مرغ اضاف میکنیم و میگذاریم حدود دوساعت تو یخچال بمونه تا عطر و رنگ زعفران به مرغ نفوذکنه .
بعد از دوساعت پیاز رو خلال کرده و همرا با ادویه(زردچوبه ،ادویه مرغ،پودرآویشن )روبه مرغ اضافه میکنیم و مرغ رو به دوتا سه قاشق روغن آغشته میکنیم.
سپس آبلیمو ودوتا سه قاشق سس مایونزبه مواد اضافه میکنیم .
ومواد را دوباره به مدت دوساعت میگذاریم تو یخچال بمونه تا اماده کباب کردن بشه .
نکته1:حتما روغن رو قبل از اضافه کردن ابلیمو به مرغ بزنیدچون از سفت شدن و خشک شدن کباب جلوگیری میکنه .
نکته2:میتونید پنج دقیقه قبل از به سیخ کشیدن مرغ کیوی خرد شده به مواد اضافه کنید تا کبابتون لذیذ و ترد بشه .
نکته3:هرچی مرغ بیشتر تویخچال بمونه بیشتر جامیفته و خوشمزه ترمیشه
نوش جونتون 🍗🍗
@sofrebanovanbeheshti
نکته_های_آشپزی
♨️ #رفع_تندی_غذا
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
♨️ #رفع_شوری_غذا
برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید. استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد. اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید. اگر غذا بدون سیب زمینی است، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوری غذا، آن را خارج کنید. روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر به غذای شور بیفزایید.
(برای رفع شوری غذا از مقدار کمی نوشابه هم میتوان استفاده نمود)
♨️ #رفع_بوی_دودگرفتگی_غذا
برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد
♨️ #رفع_چربی_غذا
اگر خورشتی که پختهاید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربیها را به خود جذب میکند. با قاشق چربیها را بیرون بریزید.
♨️ #رفع_تلخی_غذا
اگر غذایتان تلخ شد زعفران را با شكر يا قند دم كنید و داخل غذا بریزید کمی از تلخی غذا گرفته میشود.
#رفع ترشی غذا**اضافه کردن کم کم جوش شیرین
@sofrebanovanbeheshti
یک دسر ترش وملس خیلی خوشمزه ست که با میوه های فصله.
بنظرم اگر ذایقه شما و مهمانها میپسنده حتما درستش کنید.
آلو،آلبالو،زردآلو،شلیل هلو ... میوه هایی ازین دست رو به تقریبا درشت تکه کنید و مخلوط کنید.
میتونید هسته هاشو بگیرید یا نه.
پیشنهاد من اینه که زردآلو از همه بیشتر باشه،آلبالو کمتر.
همه رو با مقداری آب بار بگذارید،وقتی جوش اومد هم بزنید،تا میوه ها له بشه و کمی شکر و نمک هم بزنید.
بچشید تا به طعم دلخواه برسید.
بعد خاموشش کنید و خنک سرو کنید.
واسه هضم هله هوله های تولد عاللللیه😋😋
من تو جشن عبادت دخترم درست کردم،از همه بیشتر اینو دوست داشتن😉
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_بستنی👇
طعم هاش پرتقال و کیوی و توت فرنگی
هر بسته با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم
وقتی خنک شد یه لیوان بستنی که از قبل از فریزر خارج کرده بودم تا کمی شل بشه مخلوط کردم و به ترتیب داخل قالب ریختم
موقع خارج کردن از قالب هم فقط ته ظرف را چند لحظه داخل اب جوش قرار دادم و برگردوندم
@sofrebanovanbeheshti
#مسقطی
#مسقطی_قالبی👇
نشاسته گل ۱ لیوان
آب ۳ لیوان
شکر ۱لیوان و نصف
گلاب نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
خلال بادام ۵۰ گرم
نشاسته و آب را مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم شکر اضافه کردم روی حرارت گذاشتم یکم که غلیظ شد کره و گلاب و زعفران اضافه کردم
و در آخر خلال بادام که شسته بودم اضافه کردم مسقطی باید رو شعله ملایم پخته بشه تا بوی خامی نده
وقتی که مثل فرنی غلیظ شد وکمی از داغیش کم شد داخل قالب بریزید و چند ساعت تو یخچال بگذارید تا خودشو بگیره و نوش جان کنید
@sofrebanovanbeheshti