eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۷ استاد پرهیزگار .MP3
1.04M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
007.mp3
921.5K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۷ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۸ استاد پرهیزگار .MP3
997.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
008.mp3
873.5K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۸ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#طنز_آشپزی قاشق و چنگال مخصوص تازه عروس دامادهایی که تو یه ظرف غذا میخورن😀 با عشق❤️ و لبخند😁 آشپزی کنید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
سلام دوستان گلم. امروز ۲۵ خرداد روز گل 🌹هست این روز رو به همه ی شما گلهای قشنگ و زیبا تبریک میگم💐💐 روزتون مباااااارک🎉🎉🎉⭐️⭐️🎊🎊🎊 بهانه ی خوبیه برای بچه های عزیزتون یه کادو قشنگ یا یه کیک خوشمزه بپزید و بهشون بگید روزتون مبارک گلهای زندگی من 😉😉🌹🌹 🌸 @fereshtehayebeheshti
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#همبرگر_خانگی👇 گوشت (من گوشت گوسفند استفاده کردم) و گندم حلیم رو که شش ساعت خیس خورده(نباید بیشتر خیس بخوره)رو با هم دو بار چرخ کردم یه پیاز رنده کردم توش و سیر و جوز هندی و فلفل و زیره و نعناع و هر ادویه و سبزی معطری که دوست داشتین اضافه میکنیم ولی سیر و جوز هندی حتما باید باشه تا مزه ش مثل همبر بازاری بشه . خمیر رو خوب ورز دادم و یکساعتی گذاشتم تو یخچال و بعد گردالی های هم اندازه درست کردم و گذاشتم لای کیسه فریزر و با کف دست پهنش کردم تا دایره ای شکل بشه . میتونید از دستگاه مخصوص هم برای این کار استفاده کنید. بعد گذاشتم فریزر و هر وقت خواستم در میارم و تو روغن زیتون سرخ میکنم @sofrebanovanbeheshti
#جوجه_کباب_زعفرانی 👇 ابتدا زعفران دم کرده رو به مرغ اضاف میکنیم و میگذاریم حدود دوساعت تو یخچال بمونه تا عطر و رنگ زعفران به مرغ نفوذکنه . بعد از دوساعت پیاز رو خلال کرده و همرا با ادویه(زردچوبه ،ادویه مرغ،پودرآویشن )روبه مرغ اضافه میکنیم و مرغ رو به دوتا سه قاشق روغن آغشته میکنیم. سپس آبلیمو ودوتا سه قاشق سس مایونزبه مواد اضافه میکنیم . ومواد را دوباره به مدت دوساعت میگذاریم تو یخچال بمونه تا اماده کباب کردن بشه . نکته1:حتما روغن رو قبل از اضافه کردن ابلیمو به مرغ بزنیدچون از سفت شدن و خشک شدن کباب جلوگیری میکنه . نکته2:میتونید پنج دقیقه قبل از به سیخ کشیدن مرغ کیوی خرد شده به مواد اضافه کنید تا کبابتون لذیذ و ترد بشه . نکته3:هرچی مرغ بیشتر تویخچال بمونه بیشتر جامیفته و خوشمزه ترمیشه نوش جونتون 🍗🍗 @sofrebanovanbeheshti
#خوراک_دال_عدس برای شش نفر👇 ۳_۴عدد سیب زمینی متوسط رو پوست میکنیم و دوسه قطعه میکنیم،بعد با یک لیوان دال عدس وکمی آب بار میگذاریم. بعد پخت حسابی میکوبیم. یک قاشق رب رو جدا تفت میدیم،واینا رو باهاش مخلوط میکنیم. کمی از پیاز داغ رو هم توش میریزیم،بعد ده دقیقه خاموش میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ نکته_های_آشپزی ♨️ اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت. ♨️  برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید. استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد. اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید. اگر غذا بدون سیب زمینی است، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوری غذا، آن را خارج کنید. روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر  به غذای شور بیفزایید. (برای رفع شوری غذا از مقدار کمی نوشابه هم میتوان استفاده نمود) ♨️ برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد ♨️  اگر خورشتی که پخته‌اید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید. ♨️ اگر غذایتان تلخ شد زعفران را با شكر يا قند دم كنید و داخل غذا بریزید کمی از تلخی غذا گرفته میشود. ترشی غذا**اضافه کردن کم کم جوش شیرین @sofrebanovanbeheshti
یک دسر ترش وملس خیلی خوشمزه ست که با میوه های فصله. بنظرم اگر ذایقه شما و مهمانها میپسنده حتما درستش کنید. آلو،آلبالو،زردآلو،شلیل هلو ... میوه هایی ازین دست رو به تقریبا درشت تکه کنید و مخلوط کنید. میتونید هسته هاشو بگیرید یا نه. پیشنهاد من اینه که زردآلو از همه بیشتر باشه،آلبالو کمتر. همه رو با مقداری آب بار بگذارید،وقتی جوش اومد هم بزنید،تا میوه ها له بشه و کمی شکر و نمک هم بزنید. بچشید تا به طعم دلخواه برسید. بعد خاموشش کنید و خنک سرو کنید. واسه هضم هله هوله های تولد عاللللیه😋😋 من تو جشن عبادت دخترم درست کردم،از همه بیشتر اینو دوست داشتن😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ژله_بستنی👇 طعم هاش پرتقال و کیوی و توت فرنگی هر بسته با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم وقتی خنک شد یه لیوان بستنی که از قبل از فریزر خارج کرده بودم تا کمی شل بشه مخلوط کردم و به ترتیب داخل قالب ریختم موقع خارج کردن از قالب هم فقط ته ظرف را چند لحظه داخل اب جوش قرار دادم و برگردوندم @sofrebanovanbeheshti
👇 نشاسته گل ۱ لیوان آب ۳ لیوان شکر ۱لیوان و نصف گلاب نصف لیوان کره ۵۰ گرم زعفران به میزان لازم خلال بادام ۵۰ گرم نشاسته و آب را مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم شکر اضافه کردم روی حرارت گذاشتم یکم که غلیظ شد کره و گلاب و زعفران اضافه کردم و در آخر خلال بادام که شسته بودم اضافه کردم مسقطی باید رو شعله ملایم پخته بشه تا بوی خامی نده وقتی که مثل فرنی غلیظ شد وکمی از داغیش کم شد داخل قالب بریزید و چند ساعت تو یخچال بگذارید تا خودشو بگیره و نوش جان کنید @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
بازی مریم 🌸 @fereshtehayebeheshti