#حلوا_با_کره_و_خامه👇
آرد 1 کیلو
خامه طبیعی نیم کیلو
کره کبیعی نیم کیلو
شکر 2 لیوان
آب 1/5 لیوان
زعفران نیم مثقال
گلاب نصف لیوان
هل یک قاشق چایخوری
عرق هل نصف استکان
شیره انگور دوسوم لیوان
شیر یک استکان سرخالی.
شکر و آب رو قاطی می کنیم و روی شعله با حرارت بسیار ملایم میگذاریم تا شکر حل بشه نه اینکه بجوشه.
زعفرانو هم دم می کنیم.
آرد رو الک می کنیم و کنار می گذاریم.
همه مواد رو پیمانه کرده کنار می گذاریم.
حالا داخل یک قابلمه خامه و کره رو همزمان میریزیم و حرارت رو متوسط می گذاریم تا به نقطه جوش برسن. کره و خامه در حال جوش رو یکسره هم می زنیم تا خوب مخلوط بشن.
اونوقت آرد الک شده رو با ملاقه اضافه می کنیم و هم میزنیم به طوری که از جوش نیفته.
اگه لازم شد کمی شعله رو بیشتر می کنیم. این ترکیب رو تا زمانی هم میزنیم که بوی خامی آرد گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده و به اصطلاح نخودی بشه.
(این ترکیب به صورت مایع و کمی غلیظه و هم زدنش یکنواخت و راحته) بعد، از شعله برش میداریم و همزمان شربت و زعفران و گلاب و ... همه رو میریزیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
خیلی نیاز به هم زدن نداره بعد از ترکیب شدن مواد، قابلمه رو به دوطرف تاب میدیم تا حلوامون یه تیکه بشه و به دو طرف قابلمه بره.
این حلوا رو هم میتونیم توی دیس بکشیم و تزئین کنیم و هم می تونیم به صورت قیف های کوچیک تک نفره آماده کنیم.
وجود خامه، به این حلوا طعم خوشایند خاصی میده که اکثرا خوششون میاد.
@sofrebanovanbeheshti
#آش_بلغورگندم👇
بلغورگندم ۲پیمانه
نخود،لوبیا،عدس ترکیب این حبوبات ۱پیمانه
سبزی آش خردشده ۲۰۰گرم
پیاز سرخ شده ۳ق غ
سیرسرخ شده ۱ق غ
نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
نعناداغ ۲ق غ
کشک ساییده شده ۲پیمانه
بلغورگندم وخیس کرده به مدت ۳الی ۴ساعت بعدمیگذاریم بپزه
سپس حبوبات پخته شده وسبزی آش وبه بلغوردرحال پخت اضافه میکنیم.
درظرفی جداگانه سیروپیازسرخ شده وبافلفل وزردچوبه مخلوط کرده وسپس همراه کشک به آش اضافه میکنیم.
وقتی آش لعاب داد وخوب جاافتادداخل ظرف موردنظرمیکشیم وبانعناداغ تزیین میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
#ژله_خرده_شیشه👇
سه تاژله رنگی درست کردم هرکدوم رو بایک ونیم لیوان آب جوش حل کردم روی بخارآب بن ماری کردم ریختم توظرف گذاشتم تاببنده
بعدبرش زدم به صورت مربع(عکسش بالاهست) بعدژله آلوئه ورا روبایه لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم تاخنک شه
بعدیه لیوان شیرکه به دمای محیط رسیده بوداضافه کردم...
ژله خورده هاروریختم توقالب تادوسانت مونده به لبه قالب بعدژله آلوئه ورا روریختم روش ویه تکون دادم که تاته قالب بره گذاشتم تویخچال چندساعت تاکاملاخودشوبگیره
بعدچندثانیه قالبتونو توآب گرم نگه دارین ودورژله تونوآزادکنین وبرگردونین توظرف موردنظر😍😍😍
@sofrebanovanbeheshti
دوستان گلم ان شاءالله از فردا پست های سلامت و تغذیه سالم 🍎در کانالمون قرار میگیره هرکس که علاقه مند سلامت خودش و خانواده اش هست عجله کنه 🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
کانالمون رو دنبال کنید ضرر نمیکنید😉😉😉😉
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
@sofrebanovanbeheshti
#آش_ساک👆
مواد لازم
پیاز داغ به اندازه یه پیاز بزرگ
عدس یه استکان
زردچوبه و نمک
سبزی اسفناج خرد شده تقریبا نیم کیلو
گوشت چرخ کرده قلقلی شده به مقدار دلخواه ،، اگرم نبود اشکال نداره
چاشنی این غذا آبلیمو هست به مقدار لازم
آرد برنج تقریبا 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
پیاز داغ کرده کمی زرد چوبه اضافه کنید بعد به اندازه 3 لیوان آب ریخته و عدس رو اضافه کنید تا بپزد، فلفل و نمک هم بزنید
بعد که عدس پخت اسفناج رو ریخته وقتی اسفناج هم پخت ، آرد رو با کمی آب رقیق کنید و به اش اضافه کنید، فقط زود هم بزنید تا آرد گوله نشود و زود لعاب بدهد ، بعد ، برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
خمیر اشترودل
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است
@sofrebanovanbeheshti