صفحہ ۶۸ استاد پرهیزگار .MP3
1.01M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه68🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
✅ #کیک_کاکائویی ،
شکلاتی بسیار ساده و خوشمزه😋
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت
✍مواد اولیه : برای 5 نفر
وانیل 1/2 قاسق چای خوری
پودر کاکائو 4قاشق غداخوری
روغن 3/4 لیوان
شیر 1/2 لیوان
آرد 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 250 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45تا60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنید.
البته من مواد رو ریختم داخل قالب چرب شده و گداشتم تو قابلمه داخل اب جوش .
دم کنی گذاشتم .حرارت متوسط .
30 دقیقه اول هم اصلا نباید در قابلمه رو باز کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
همزن برقی ندارم خیلی دوست دارم خودم کیک خامه ای درست کنم اما یه بار درست کردم خامه همش آب شده پرتش دادم
میشه لطفا بگید با همزن دستی خامه رو چطور فرم بدم؟
#پاسخ👇
با همزن دستی واقعا فرم دادن خامه مشکله و کاش اون خامه رو دور نمیریختید و باهاش گاناش درست میکردید من به کسایی که همزن ندارن گاناش پیشنهاد میدم چون واقعا خوشمزه است و کاور خوبی هست واسه کیک. و یه نکته دیگه تو خوب فرم گرفتن خامه مهمه درصد چربی هست که باید بالای سی درصد باشه ولی بازم با همزن دستی واقعا سخته فرم دادنش
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من توی تستر کیک درست می کنم
فن رو می زنم و کاسه ی آب هم می گذارم
اما کیکم یکدست حجم نمی گیره و همیشه روی کیک خشک می شه ؟
#پاسخ👇
کیک اصلا نیاز به آب نداره پف نکردن کیک به بکینگ پودر و تازگیش ارتباط داره که بهتره از لوازم قنادی تهیه بشه و تو یخچال نگه داری بشه. و همزدن تخم مرغ و اگه سفیده و زرده جدا باید زده بشه نباید سفیده رو زیاد بزنید یعنی وقتی فرم گرفت دیگه نزنید چون کیک رو خشک میکنه زیاد زدنش، و تو کیکهایی که باید باهم زده بشه حتما تخم مرغ رو هشت تا ده دقیقه با همزن بزنید. و آخر اینکه بعد پخت، کیک رو زیاد تو فر نگذارید بمونه چون باعث خشک شدن کیک میشه.
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
غایبی از نظر اما شدہای ساکن دل ❤️
بنما رخ به من ای غایب مشهود بیا
نیست خوشتر ز شمیمات نفس باغ بهشت
گل خوشبوی من ای جنت موعود بیا 😍
#بیا_ای_شمیم_بهشتی_من 💚
🌹 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌹
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
mirdamad veladat emamm hadi (www.mplib.ir) (4).mp3
3.29M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🎤 مولودی ولادت امام هادی (ع)
🎧 منبع : سایت شهید آوینی و نرم افزار بانک صوتی یاسین
🆔 @sofrebanovanbeheshti