May 11
#طنز_آشپزی
وقتی مامانِ خونه اضافه غذاهای چند روز رو داغ میکنه و یه غذای جدید باهاش درست میکنه واسه ناهار 😂
با لبخند 😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فقط_به_عشق_علی
با اینکه از عید غدیر گذشته ولی دیدن این کلیپ ضرر نداره حتما ببینید عاااالیه 👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خورش_ترشی_انار 😋😋😋
#غذای_محلی
این یه خورش محلی منطقه ی ماست که در مجالس های رسمی هم درست میشه و فوق العاده خوشمزه است
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
دانه انار خشک شده : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد متوسط
سیب زمینی :۱ عدد متوسط
پیاز رو خوب تفت میدیدم و با زرد جوبه و نمک و فلفل سیاه مزه دارش میکنیم و گوشت گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم و مجددا خوب تفت میدیم و سپس رب گوجه فرنگی ۱قاشق اضافه میکنیم (بعضی ها رب دوست ندارن به همون زردچوبه اکتفا میکنن )😊
گوشت رو با ۳لیوان آب و همراه سیب زمینی ها می گذاریم به مدت ۱ ساعت خوب پخته بشه ،
دانه های انار خشک شده رو جدا گانه و تو یه قابلمه دیگه با ۲لیوان آب و با شعله خیلی کم میگذاریم تا پخته بشه بعدش رو صافی میگذاریم تا کاملا آب ترشی گرفته بشه و استخوانش رو دور جدا میگذاریم
گوشت که کاملا پخته شد و سیب زمینی های درسته رو خوب له میکنیم و اب ترشی انار رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم خوب غلیظ بشه و جا بیفته
خیلی خیلی ترش و خوشمزه است 😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_آلبالو
آلبالو 1 کیلو
شکر 1 کیلو
مقداری وانیل
آلبالو هارو شسته هسته میگیریم
شکر میپاشیم تویخچال
یه شب تا فرداظهر میگذاریم قشنگ آب بندازه
بعد رو گاز میگذاریم باشعله متوسط روش کف میکنه وبالا میاد
حرارت رو تنظیم کنید وظرف رو هم بزرگ انتخاب کنید که سر نره
کف روش رو هم با قاشق بگیرید حین پخت.
در انتها که شربت قوام اومد وانیل و رو میریزیم وبعدازسرد شدن توشیشه تمیز وخشک میریزیم
@sofrebanovanbeheshti