eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
وقتی مامانِ خونه اضافه غذاهای چند روز رو داغ میکنه و یه غذای جدید باهاش درست میکنه واسه ناهار 😂 با لبخند 😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با اینکه از عید غدیر گذشته ولی دیدن این کلیپ ضرر نداره حتما ببینید عاااالیه 👌 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_ترشی_انار 😋😋😋 #غذای_محلی این یه خورش محلی منطقه ی ماست که در مجالس های رسمی هم درست میشه و فوق العاده خوشمزه است گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم دانه انار خشک شده : ۴۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد متوسط سیب زمینی :۱ عدد متوسط پیاز رو خوب تفت میدیدم و با زرد جوبه و نمک و فلفل سیاه مزه دارش میکنیم و گوشت گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم و مجددا خوب تفت میدیم و سپس رب گوجه فرنگی ۱قاشق اضافه میکنیم (بعضی ها رب دوست ندارن به همون زردچوبه اکتفا میکنن )😊 گوشت رو با ۳لیوان آب و همراه سیب زمینی ها می گذاریم به مدت ۱ ساعت خوب پخته بشه ، دانه های انار خشک شده رو جدا گانه و تو یه قابلمه دیگه با ۲لیوان آب و با شعله خیلی کم میگذاریم تا پخته بشه بعدش رو صافی میگذاریم تا کاملا آب ترشی گرفته بشه و استخوانش رو دور جدا میگذاریم گوشت که کاملا پخته شد و سیب زمینی های درسته رو خوب له میکنیم و اب ترشی انار رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم خوب غلیظ بشه و جا بیفته خیلی خیلی ترش و خوشمزه است 😋😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#برگه های زردآلو درحال خشک شدن😋 البته چون قیسی بودن و خیلی شیره داشتن کف سینی وِلو شدن😄 اونایی هم که تیره شدن به خاطر شیره زیادشونه @sofrebanovanbeheshti
#مربای_آلبالو آلبالو 1 کیلو شکر 1 کیلو مقداری وانیل آلبالو هارو شسته هسته میگیریم شکر میپاشیم تویخچال یه شب تا فرداظهر میگذاریم قشنگ آب بندازه بعد رو گاز میگذاریم باشعله متوسط روش کف میکنه وبالا میاد حرارت رو تنظیم کنید وظرف رو هم بزرگ انتخاب کنید که سر نره کف روش رو هم با قاشق بگیرید حین پخت. در انتها که شربت قوام اومد وانیل و رو میریزیم وبعدازسرد شدن توشیشه تمیز وخشک میریزیم @sofrebanovanbeheshti