9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_مادرانه
📹 مامانِ خودت باش!
👈🏻 وقتی بدیها با یک نگاه از بین میروند ...
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مارمالاد_انجیر👇
انجیر زرد۱/۵کیلو /
آب ۲لیوان/
گلاب۱/۴پیمانه/
پودر ژلاتین۲غ+آب۱/۲پ=بنماری شده/زعفران۲غ دم شده/
شکر ۲ملاقه متوسط
چون انجیرها خیلی خیلی شیرین بودن
ابتدا انجیرها را خرد وبه همراه آب میکس و پوره کردم در قابلمه ریخته به همراه شکر و گذاشته تا پخته و آبش کشیده وغلیظ شود در آخر گلاب ،زعفران،ژلاتین حل شده را ریخته همزده وحرارت را خاموش ودم کنی گذاشته ۲۴ساعت بماند ودر ظرف مخصوص ریخته
چون انجیرها رو پیر زن همسایه آورده بود وکاملا رسیده وپا درختی بود کاملا شیرین بود ورنگش تیره بود به خاطر همین کمی مارمالاد من رنگش تیره شد،اولین با بود درست کردم خانواده راضی بودن😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
مقداری پسته خشک (نه تازه)مغزکردم میخوام خلال شون کنم چون خشک وشکننده هستن درست خلال نمیشن
البته به ذهنمرسیدتواب ولرم کمی خیس کنم
ولی گفتم بپرسم شایدایده بهتری ارائه شد😊
#پاسخ👇
من همیشه بادام یاپسته خشک را تویه ظرف میریزم مقداری اب جوش روی ان میریزم ودرش میگذارم بعدازنیم ساعت بهش سرمیزنم هم پوستش راحت جدامیشه وهم راحت میشه خلال کرد بعدداخل یه سینی میریزم تاخشک بشه اول مقدارکم امتحان کنیداگرراحت وپسندتون بودبقیه اش هم به همین روش خلال کنید
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت👇
سیب زمینی رنده ریز شده و بی آب ۳عدد متوسط/
گوشت چرخ کرده۲۵۰گرم/نمک،فلفل،زردچوبه،/
پیاز رنده شده بدون اب ۱عدد متوسط/
آرد نخودچی و آرد سوخاری از هر کدام ۳غ/
روغن برای سرخ کردن
همه مواد را با هم مخلوط کرده خوب ورز داده وکمی در یخچال استراحت داده،بعد در دست به هر شکلی خواستیم در اورده ودر روغن سرخ کرده تا برشته شود🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti