#طنز_آشپزی
شوهر : خانوم ! غذا آمادس ؟
زن: هنوز نه باید یه کمی صبر کنی !
شوهر : پس من میرم بیرون یه چیزی
میخورم و برمیگردم !
زن : لطفا فقط ۵ دقیقه صبر کن !😉
شوهر : یعنی غذا ۵ دقیق دیگه آمادس ؟!😳😳
زن : نه دیگه من ۵ دقیقه دیگه آماده میشم بریم بیرون.😁😁
زن😁
مرد😳🙄
غذای رو گاز☹️
با لبخند 😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti
به همت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران اولین دوره از سلسله دورهای مجازی بصیرتی"روشنا" با عنوان "گام دوم انقلاب اسلامی و رسالت های طلاب" برگزار می گردد.
⏳مهلت ثبت نام: 13 آبان ماه لغایت 30 آبان ماه
📆شروع دوره: 2 آذر ماه
📝ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر
👇👇
http://negaresh57.whc.ir/content/view/31274/
🚨شرکت طلاب تمامی سطوح، اساتید، پژوهشگران، فارغ التحصیلان و همکاران و کارمندان بلا مانع است.
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
https://eitaa.com/khabarehowzeh
#ترشی_بادمجان_شکم_پر 👇
بادمجون ها رو شستم و 20 تا 30 دقیقه گذاشتم تو مخلوط سرکه و آب جوشید .
مقدار سرکه و اب کاملا سلیقه ایه😉
بعد ریختم تو ابکش یکم که خنک شد .
از یه طرف شکم بادمجون ها رو باز کردم .و از ( نعناخشک و زردچوبه و سیر و فلفل و یکم سرکه و نمک )ریختم داخل بادمجون ها و چیدم تو دبه .
از همون آبی که اول بادمجون ها رو توش پختم یکم نمک ریختم توش و ریختم تو دبه روی بادمجون ها
@sofrebanovanbeheshti
اینم ماکارونی ارگانیک من با ته دیگ سیب زمینی رنده شده 😋
#ماکارونی👇
قابلمه آب رو میگذارم جوش بیاد نمک می ریزم و کمی زردچوبه و آب نارنج😉 اگه خواستین یه کوچولو روغن هم بریزین بعد ماکارونی رو می ریزیم توش روی بسته نوشته ۳دقیقه ولی من5دقیقه میزارم البته بیشتر چشمی کارمیکنم😄 بعد آبکش میکنم روشم آب سرد میدم که به هم نچسبه...مواد ماکارونی هم پیاز فراوون سرخ میکنم یکی دوحبه سیر رنده شده میزنم اگه فلفل دلمه ای داشته باشم ریز شده می ریزم که بچه ها شاکی نشن😁 بعد گوشت چرخکرده می ریزم تفت میدم نمک و فلفل هم میزنم رب گوجه میزنم میزارم کمی با حرارت ملایم رنگش باز شه بعد هم باماکارونی مخلوط میکنم وتوقابلمه می ریزم و دم میکنم😉
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
میخام زیتون درست کنم برای اینکه تلخیش گرفته بشه آب نمک گذاشتم برای ترشیش فقط سرکه بجوشونم؟ چیزی میخواد اضافش کنم ؟
#پاسخ👇
زيتون سبز روبرای تلخیش اول باید تو دو روز یا سه روز روزی چندبار آبشو عوض میکردید
وقتی دیدید شیرین شده، توش سنگ نمک یا نمک بریزید تا قشنگ شور بشه چون نمکش کم باشه نرم میشه و پوسیده میشه
بعد به مقدار مصرفتون،زیتون بردارید توش آب بریزید تو دو روز ومدام آبشو عوض کنید تا شیرین بشه
بعدم شیرین شد آبکش کنید توش سرکه بریزید استفاده کنید میتونید زیتون پرورده درست کنیدو...
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من دم نوش به درست میکنم خیلی رنگ اش کم رنگ است یعنی انگارآب جوشه و اصلا رنگ نداره شما چیکارمیکنیدکه اینقدر خوش رنگ است؟
#پاسخ👇
یه کوچولوزعفران بزن
یااینکه خیلی اب نریز به چای به که رنگش بپره
همه اینهادرصورتیه که به روخوب تفت داده باشید
@sofrebanovanbeheshti