eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من گرفتم که نون درست کنم دستورشو از توکانال گرفتم ولی نونم خشک میشه لای سفره هم میگذارم تاثیری نداره یک کاسه آب هم تو تنور میگذارم فایده نداره به نظرتون چه کارکنم؟؟؟؟ 👇 علتش میتونه چندتا چیز باشه یکی این که اصلا خمیرتون عمل امده بوده یا نه دوم اینکه امکانش هست روغن یا چربی خمیرتونم بوده باشه سوم خمیرتون رو خیلی نازک گرفته باشید وچهارمم این که توی فر زیاد مونده یا حرارت فر زیاد بوده باشه @sofrebanovanbeheshti
👇 تخمه کدوحلوایی رو چطور میشه درست کرد؟ چقدر زمان لازمه ؟؟ 👇 بله اول خود تخمه هاشو بشورید بگذارید خشک بشه بعد بریزید توی تابه بگذارید روی گاز با حرارت کم تا نیم ساعت بعد یه نصف لیوان اب کمی نمک رو با هم حل کنید بریزید روی تخمه ها وهم بزنید تا وقتی ابش خشک بشه وبگذارید تا خوب اب تخمه ها با حرارت کم خشک بشه وبو داده بشن اما بهترین حالتش👇👌👌 ابپز کردن تخمه هست با آب نمک و بعد صاف کنی و بعدش بو بدی دقت کردین جایی برای خرید اجیل میرین نوشته آجیل پزی،اونا هم همشونو میجوشونن👌 @sofrebanovanbeheshti
#باقلوا👇 من مدلی که لایه ای ورقای خمیرو روی هم گذاشتم بیشتر دوست داشتم..😍 @sofrebanovanbeheshti
😋😋👇 از نوع خوشمزه خونگی⭐️ این خمیر خیلی حوصله میخواد اگه مثل من عاشق کار با خمیرید بسم الله.ولی خمیرش خیلی باحال وجذابه.به خصوص موقع وردنه زدن.وقت زیادیم میخواد..عاشقای باقلوا یا علی💪💪این مقدار مواد برای قالب با قطر 30مناسبه مواد لازم شهد باقلوا جانمان⭐️ شکردو پیمانه ودو ویک چهارم پیمانه آب را میریزیم داخل قابلمه ومیگذاریم روی حرارت به مدت ده دقیقه بجوشه.بعد یه قاشق غ آب لیموترش تازه وزعفرون وعرق هل ویک چهارم پ گلاب را اضافه کرده وپنج دقیقه دیگه میگذاریم بجوشه وخاموش میکنیم.میگذاریم تا دردمای محیط خنک بشه.⭐️ موادلازم برای درست کردن خمیر (یوفکا):شیر نصف پیمانه.. ماست شیرین نصف پیمانه.. تخم مرغ ۱ عدد.. روغن مایع نصف پ.. سرکه سفید 1/5ق غ.. بیکینگ پودر1ق غ.. شکر1ق مرباخوری.. نمک 1/4ق چ.. آرد به میزان لازم حدود 400گرم (یه پ هم کنار دستتون باشه شاید لازم شد) نشاسته ذرت به مقدار لازم کنار دستتون بگذارین که خیلی بهش احتیاج داریم.کره هم حدود 200گرم⭐️ ابتدای کار همه ی مواد را به جز آرد وبیکینگ پودر درظرف بزرگی میریزیم وبا همزن دستی مخلوط میکنیم.حالاآرد وبیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه میکنیم.نباید خمیر سنگین بشه باآرد تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه.من اوایل کار با قاشق هم میزنم ومخلوط میکنم وبعد دستمو میگذارم تو خمیر .خمیر باید یکدست ونرم ولطیف باشه (مثل نرمی لاله گوش) وقتی خمیر آماده شد میگذاریم کنار وروشو یه سلفون میکشیم تا پنج دقیقه بمونه.سطح کار را نشاسته ذرت میپاشیم واز خمیر به اندازه یه نارنگی کوچک برمیداریم وروی خمیر را کمی نشاسته میریزیم وباوردنه باز میکنیم.خمیر باید خیلی نازک بشه که دستمون از پشتش پیدا باشه.کف قالب مورد نظر رو با کره آب شده خوب چرب میکنیم وخمیرو میگذاریم کف ظرف وروشو بافرچه خوب کره میمالیم.تا پنج تا هفت لایه به همین ترتیب باز میکنیم وروی هم میگذاریم وکره میمالیم.حالا گردوی کوبیده شده (دندون گیر باشه آسیاب نکنید) پسته کوبیده با هم یک پیمانه وپودرهل ودارچین را باهم مخلوط میکنیم وروی آخرین لایه از اون پنج لایه میریزیم ودوباره روشو با پنج لایه دیگه به ترتیبی که گفتم میپوشونیم.رو وبین لایه ها کره فراموش نشه.آخرین لایه را هم کره زده.وبا یه چاقوی تیز خمیر روبرش میزنیم وبقیه کره را میریزیم روش. (من از روغن مایع هم استفاده کردم) ومیگذاریم توفر از قبل گرم شده به مدت حدود یک ساعت با درجه 180تا روی باقلوا طلایی بشه وزیرش قرمز.من کمی هم گریل کردم.⭐️باقلوا باید داغ باشه وشربتش خنک. شربتو میریزیم روی باقلوا تا به خوردش بره.با پودر پسته یا نارگیل هم روشو تزیین کنید که من تموم کرده بودم.پنج شیش ساعت باید بگذاریم تویخچال(اگه یه شب بمونه که عالی میشه) تا شهد به خوردش بره وجابیفته وخوشمزه تر بشه.من بااین مقدار مواددوظرف باقلوا درست کردم یکی باقطر 25ویکی باقطر20.خیلی خیلی خوشمزست. خمیرشم خودمون درست میکنیم.امتحان کنید دیگه از بیرون باقلوا نمیگیرید.نوش جان⭐️ ♡مامان صبا♡ @sofrebanovanbeheshti
۱. اینم از مراحل کار..👇 خمیرآماده شده به چند قسمت برای راحتی کار تقسیم کردم.. به اندازه یه نارنگی کوچیک چونه گرفتم گذاشتم کنار دستم..وروشو بایه نایلون بپوشونید که خشک نشه..سطح را نشاسته ذرت پاشیدم.یه لیوان نشاسته کنار دستتون باشه چون خیلی بهش نیاز داریم...خمیرو با وردنه باز کردم .نازکیش توعکس مشخصه ..دستم از پشت خمیرمعلومه... @sofrebanovanbeheshti
۲.اول کف قالبو با کره آب شده (کره نباید خیلی آب بشه وگرنه دوغش جدا میشه) خوب چرب کردم با فرچه واز خمیر به اندازه گردوچونه برداشتم وتو دست گرد کردم وروی میزی که نشاسته ذرت پاشیدم شروع به پهن کردن با وردنه کردم تا به اندازه قطر ظرفم بشه که مال من 20بود..باید اونقدر خمیرو نازک کنید که دستتون از پشتش پیدا باشه..حالت شیشه ای بشه.هر چی نازکتر کیفیت باقلوامون بهتر.یه ورق آماده شده رو گذاشتم توی قالب وکناره هاشو صاف کردم..نگران نباشید اگه صاف نشد با دستتون کناره ها رو بکشید وصافش کنید.وروشو کره زدم.من تا پنج لایه ورقا رو روی هم گذاشتم وبعد گردو و..را ریختم روی خمیر ودوباره پنج لایه ورق خمیر گذاشتم وروشو کره ریختم وبرش زدم با یه چاقوی تیز ورفت تو فر تا حاضر بشه این خوشمزه ی چرب.😍وقتی هم حاضر شد دوباره با چاقو برشارو تکرار کنید تا از هم جدابشن.اینم نکتش...البته میتونید تعداد لایه ها روبیشتر بگیرید.. @sofrebanovanbeheshti
۳.گردو و..کوبیده شده را که من ریختم تو یه دونه نایلون وبا چکش کوبیدم تا خورد بشه ودندون گیر باشه به اصطلاح پس آسیاب نکنید.این موادو با قاشق روی خمیر کره زده شده ریختم وبه صورت لوله ای پیچیدم وگذاشتم توقالب چرب شده وروشو کره زدم .باز خمیرو باز کردم وکره وبقیه مراحل تا ظرفم پربشه. بعدشم برش زدم و روشو چند قاشق کره ریختم ورفت تو فر. اگه موادوسطشوفراوون هم بریزین عالی میشه.چون خوشمزگی باقلوا به همین موادشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️مصرف بیش از حد سردیجات در طبایع سرد(بلغمی ها) همانند قارچ- ماست- ماهی- کشک- کیوی- خیار- دوغ و… سبب #کاهش_حافظه است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺زیـارتــــ آل یـاســـیـن🌺 سَلامٌ عَلَى آلِ یس السَّلامُ عَلَیْکَ یَا دَاعِیَ اللَّهِ وَ رَبَّانِیَّ آیَاتِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَابَ اللَّهِ وَ دَیَّانَ دِینِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا خَلِیفَهَ اللَّهِ وَ نَاصِرَ حَقِّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّهَ اللَّهِ وَ دَلِیلَ إِرَادَتِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا تَالِیَ کِتَابِ اللَّهِ وَ تَرْجُمَانَهُ السَّلامُ عَلَیْکَ فِی آنَاءِ لَیْلِکَ وَ أَطْرَافِ نَهَارِکَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّهَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مِیثَاقَ اللَّهِ الَّذِی أَخَذَهُ وَ وَکَّدَهُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِی ضَمِنَهُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ وَ الْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ وَ الْغَوْثُ وَ الرَّحْمَهُ الْوَاسِعَهُ وَعْدا غَیْرَ مَکْذُوبٍ🔅 السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَقُومُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَقْعُدُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَقْرَأُ وَ تُبَیِّنُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تُصَلِّی وَ تَقْنُتُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَرْکَعُ وَ تَسْجُدُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تُهَلِّلُ وَ تُکَبِّرُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَحْمَدُ وَ تَسْتَغْفِرُ السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تُصْبِحُ وَ تُمْسِی السَّلامُ عَلَیْکَ فِی اللَّیْلِ إِذَا یَغْشَى وَ النَّهَارِ إِذَا تَجَلَّى🔅 السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْإِمَامُ الْمَأْمُونُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ السَّلامُ عَلَیْکَ بِجَوَامِعِ السَّلامِ🔅 أُشْهِدُکَ یَا مَوْلایَ أَنِّی أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَ أَنَّ مُحَمَّدا عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ لا حَبِیبَ إِلا هُوَ وَ أَهْلُهُ وَ أُشْهِدُکَ یَا مَوْلایَ أَنَّ عَلِیّا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ حُجَّتُهُ وَ الْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَ الْحُسَیْنَ حُجَّتُهُ وَ عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ حُجَّتُهُ وَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ حُجَّتُهُ وَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ وَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ وَ عَلِیَّ بْنَ مُوسَى حُجَّتُهُ وَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ حُجَّتُهُ وَ عَلِیَّ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ وَ الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ حُجَّتُهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ حُجَّهُ اللَّهِ🔅 أَنْتُمْ الْأَوَّلُ وَ الْآخِرُ وَ أَنَّ رَجْعَتَکُمْ حَقٌّ لا رَیْبَ فِیهَا یَوْمَ لا یَنْفَعُ نَفْسا إِیمَانُهَا لَمْ تَکُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ کَسَبَتْ فِی إِیمَانِهَا خَیْرا🔅 وَ أَنَّ الْمَوْتَ حَقٌّ وَ أَنَّ نَاکِرا وَ نَکِیرا حَقٌّ وَ أَشْهَدُ أَنَّ النَّشْرَ حَقٌّ وَ الْبَعْثَ حَقٌّ وَ أَنَّ الصِّرَاطَ حَقٌّ وَ الْمِرْصَادَ حَقٌّ وَ الْمِیزَانَ حَقٌّ وَ الْحَشْرَ حَقٌّ وَ الْحِسَابَ حَقٌّ وَ الْجَنَّهَ وَ النَّارَ حَقٌّ وَ الْوَعْدَ وَ الْوَعِیدَ بِهِمَا حَقٌّ🔅 یَا مَوْلایَ شَقِیَ مَنْ خَالَفَکُمْ وَ سَعِدَ مَنْ أَطَاعَکُمْ فَاشْهَدْ عَلَى مَا أَشْهَدْتُکَ عَلَیْهِ وَ أَنَا وَلِیٌّ لَکَ بَرِیءٌ مِنْ عَدُوِّکَ فَالْحَقُّ مَا رَضِیتُمُوهُ وَ الْبَاطِلُ مَا أَسْخَطْتُمُوهُ وَ الْمَعْرُوفُ مَا أَمَرْتُمْ بِهِ وَ الْمُنْکَرُ مَا نَهَیْتُمْ عَنْهُ فَنَفْسِی مُؤْمِنَهٌ بِاللَّهِ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَ بِرَسُولِهِ وَ بِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ بِکُمْ یَا مَوْلایَ أَوَّلِکُمْ وَ آخِرِکُمْ وَ نُصْرَتِی مُعَدَّهٌ لَکُمْ وَ مَوَدَّتِی خَالِصَهٌ لَکُمْ آمِینَ آمِینَ🔅 🌹اللهّمّـ صلّ علی محمّد و آل محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🌹 خدایا در ظهور آقامون تعجیل بفرما 🤲 🆔 @sofrebanovanbeheshti شب بیستم و نهم چله
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
زیارت آل یاسین با صدای میرداماد التماس دعای فرج به نیت سلامتی و فرج امام زمان(ع) و هدیه به روح #شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_یونس ☘ #صفحه_219 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144866731.MP3
885.5K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه219🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
219.mp3
789K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۲۱۹ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
همه مقاطع مدارس شهرتهران تعطیل است 🔹سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران: به دلیل بارش شدید برف و برودت هوا همه مدارس شهر تهران در همه مقاطع تحصیلی امروز یکشنبه تعطیل می‌باشد. @Farsna
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه عزت نفس_۱۵.mp3
8.66M
#کارگاه_عزت_نفس #قسمت_پانزدهم #استاد_شجاعی 💢میدونی که آدم متکبر و مغرور ، چه عاقبتی داره؟ علاوه بر اینکه در دنیا ، خوار و منفور میشه ، در آخرت هم زیر پای اهل محشر ، له شدن رو تجربه میکنه... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا