#دوشنبه_های_شهدایی
🔹اسماعیل دقایقی درسال ۱۳۳۳ هجری شمسی در بهبهان به دنیا آمد. روح و روان اسماعیل در این کانون که ارزشهای اسلامی در آن به خوبی مشهود بود پرورش یافت و زمینهای برای شخصیت والای آینده او شد. این خانواده با توجه به مشکلاتی که داشتند، مجبور شدند به «آغاجاری» مهاجرت و با پایبندی به اصول انسانی و اسلامی، در آن شهر زندگی کنند...
او پس از عمری جهاد و ایثار در 28 دی ماه 1365 در عملیات کربلای 5 جام شهادت را نوشید و اجر اخلاص و مجاهدت خود را دریافت.
🌹او ارادت خاصی به حضرت فاطمه زهرا (س) داشت. نخستین سخنی که پس از ازدواج با من گفت، این بود که من فقط به شما و خانواده خود تعلق ندارم، بلکه باید همواره در صحنه انقلاب حضور یابم و تلاش کنم. من و اسماعیل هشت سال با هم بودیم، ولی به جرأت بگویم که جمعا تنها یک سال در کنار من و بقیه این سالها در جبهه بود و با تمام عشقی که به امام خمینی و مردم داشت، با دشمن میجنگید.
او ارادت خاصی به حضرت فاطمه زهرا (س) داشت و جالب است بدانید وصیتنامه اش را در روز شهادت آن حضرت نوشت و سه سال پس از آن بود که در عملیات کربلای 5 که رمز آن یا فاطمه الزهرا بود به شهادت رسید.
راوی: همسر شهید
کلامی ازشهید
معنی ایمان را باید در سختیها دریافت و من مفهوم زندگی را در #دفاع از اسلام فهمیدم.
#شهید_سردار_اسماعیل_دقایقی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
دوستان عزیزم هشیار باشید و همگی این پست را مطالعه بفرمایید ☝️ ⭕️❌نمونه پیامکهای مطالبه گرانه جهت د
به درخواست اعضا چند نمونه پیامک به این پست اضافه شد
✍به قلم خانم #تقوی_راد مدرس طب اسلامی
در حاشیه پخش مطلبی درباره مضر بودن شیرهای کارخانه ای :
من خودم طی این سالها که با سبک زندگی اسلامی ایرانی آشنا شدم... شیر محلی مصرف میکنم.. و با مصرف مواد کارخانه ای مخالف هستم..
ولی نمیدانم هدف از پخش این دست پیامها در این شرایط چیه؟
بنده اصلا صلاح نمیدانم با پخش این اخبار امنیت روانی مردمی را که داغدار شهادت سردار بزرگشان هستن 😢 و در گیر حادثه هوایپما و سیل و برف و.
.به چالش بکشیم.. 🤔
حتی اگر مطلب درستی را بگوییم..
🌹جز راست نباید گفت
هر راست نشاید گفت🌹
نکته مهم اینست که افکار و تلقین ما در سلامت و بیماری ما نقش مهمی دارند...
در روایات هم بر افکار مثبت و تاثیر آن بر جسم و سرنوشت تاکید شده...
دوستان واقعا اگر قرار بود توطیه تغذیه سلامت دشمن بر ما موثر باشه الان اثری از شیعه روی کره زمین نبود 🙄
ما یاد گرفتیم با ذکر صدقه دعا خود را محافظت کنیم...
با گفتن بسم الله الرحمن الرحیم اول هر خوردنی خود را از آسیب های احتمالی آن حفظ کنیم و خواص آن را چند برابر کنیم.. 👌🏻
با خواندن آیت الکرسی به غذا و نذر اهل بیت کردن هر روز غذاهایمان خود و خانواده را با غذای نذری ایمن کنیم...
البته که نذری طیب نمیتواند سوسیس و کالباس و نوشابه و. باشد.. 😉
پس ما با نام خدا و افکار مثبت و صدقه خود را از بلا و بیماری محافظت میکنیم... در عین حال با آگاهی و پیگیری خواستار توجه بیشتر مسیولین در امر مهم تغذیه هستیم..
از آنجا که بعضی مسئولین خواب هستن ( در رویای شیرین اروپا!! پادشاه هفتم!! سیر میکنند😔 ) و فرمان آتش به اختیار صادر شده خودمان باید با تبلیغ تغذیه و #سبک_زندگی درست به داد جامعه و نسل بعد برسیم..
تنبلی بسه بیدار و فعال بشیم ..
ما در پناه خدا هستیم.. به کوری چشم دشمن.. شاد و فعال و تندرست..
یا علی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
چلو گوشت رو با گوشت ساده خورشتی بپزم بد میشه؟
#پاسخ👇
به خوشمزگی ماهیچه نمیشه
البته اگرچلوگوشت باماهیچه درست میکنید .ولی باگوشت خورشتی هم پیازخوب بزنیدوزعفرون وجافتاده درست کنیدخوب میشه
ماهیچه خوشمزه ترین قسمته گوشته، هم لعاب و چسبندگی به غذامیده هم بوش خوبه، بعد ماهیچه گردنه، بعدش اگه نبود دنده و گوشت خورشتی، قسمت سینه ی گوسفند هم چربیش خوبه
@sofrebanovanbeheshti
#لوبیاپلو_با_شوید👇
یه پیمانه لوبیا چشم بلبلی...
برنج به اندازه هر نفر یه پیمانه....
شوید خشک به مقدار دلخواه...
روغن ارده کنجد کمی...
روغن حیوانی یه قاشق...
نمک...
لوبیاها رو میگذاریم تا نیم پز بشن،چون اگه کامل پخته بشن وقتی برنج رو میریزیم قاطیشون له میشن...بعد برنج رو میریزیم قاطی لوبیاها و نمکش رو اندازه میکنیم. آب نباید خیلی باشه چون میخوایم کته کنیم تا خواص و خوشمزگیش رو از دست نده...آبش که تموم شد یه مقدار شوید خشک رو میریزیم روش و کمی مخلوط میکنیم و کمی هم روغن ارده کنجد میریزم رو برنجمون و دم میگذاریم....یه ده دقیقه مونده گازش رو خاموش کنیم یه قاشق روغن حیوانی میگذاریم روی برنجمون که عطرش بپیچه توی قابلمه...
این غذای فوری و خوشمزه و مقوی با سالاد شیرازی خیییلی میچسبه😋😋
نوش جان🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی
با کرم مخصوص😋
تخم مرغ4عدد..
آرد 2پ..
شیر1/2پ..
شکر1پ..
روغن مایع1/2پ سرخالی (100گرم)..
پودر کاکائو 1/2پ..
بیکینگ پودر1ق چایخوری..
وانیل کمی..⭐️
اول کرم خوشمزه را آماده میکنیم.⭐️
سه عدد زرده ی تخم مرغ را بانصفه پیمانه (100گرم) شکر ویه ق چایخوری رنده پوست پرتقال درظرفی ریخته وچند دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کاملا کرم وکشدار بشه کمی.
20گرم نشاسته ذرت (سفید رنگه) را اضافه کرده ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم.
یک پیمانه شیر پرچرب را توی یه قابلمه کوچیک ریخته ومیگذاریم روی گاز.
وقتی که یه جوش زد شعله را کم میکنیم وموادی که آماده کردیم را میریزیم وشروع به هم زدن مداوم میکنیم تا به غلظت برسه وزرده ها هم خوب بپزن.
غلظت مواد باید از فرنی بیشتر باشه.وقنی غلیظ شد میریزیم در ظرف در دار تا کاملا خنک بشه.
اول تخم مرغ وشکر ووانیل را در کاسه همزن ریخته وبه مدت 5دقیقه میزنیم تا کرم وکشدار بشن.
بعدش روغن وشیر را اضافه کرده ودرحد مخلوط شدن میزنیم.
آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو که سه بار الک کردیم باهم را درسه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا مواد باهم به خوبی مخلوط بشن.
قالب را از قبل با روغن جدا کننده چرب میکنیم.
من کمی پودر کاکائو به روغنم اضافه کردم ومخلوط کردم تا یکدست بشه وبعد قالبمو چرب کردم.چون کیک شکلاتیه بهتره روغن جداکننده همرنگ کیک باشه.
مواد کیک رو تو قالب میریزیم.
کرم سرد شده را درقیف ریخته (من با ماسوره روی کیک ماسوره زدم ) وروی کیک به صورت مارپیچ به آرومی از مرکز کیک شروع به ریختن میکنیم.
قالبو تکون نمیدیم وآروم میگذاریم درفر ازقبل گرم شده به مدت 45دقیقه.دمای فرها متفاوته.
خودتون چک کنید. (برای من حدودیک ساعت پخت) بعد از 45دقیقه چک کنید ببینید پخته یا نه.
سیخ چوبی را تا انتها درچند جای کیک فرو ببرید اگه کاملا تمیز بیرون اومد کیک پخته اگه نه که باید بگذارین دوباره بپزه.وقتی که پخت از فر میاریم بیرون ومیگذاریم کمی کیک خنک بشه وبعد برمیگردونیم وبرش میزنیم .نوش جان.⭐️
♡مامان صبا♡
@sofrebanovanbeheshti