#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
کیک سالگرد ازدواجمون❤️❤️❤️
با دستور خانم رماح عزیز🌹
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/21339
#ایده_تزئین👇
فیلینگ موز و گردو زدم با روکش خامه،اول عکس طرح کشیدم روی کاغذ روغنی بعد با شکلات آب شده پرش کردم گذاشتم یخچال تا سفت بشه
خمیر ژلارد چیه😅من نمیدونم،دیدم هیچی دم دستم نیست برای تزیین،با آرد و آب و رنگ خوراکی خمیر قرمز درست کردم با کاتر شکل قلب در آوردم روش تزیین کردم که قراره موقع سرو دور ریخته بشه😂
کیک شیفون دستور خانم رماح
#ایده_تزئین👇
کیک شیفون پختم بعد گذاشتم شب تا صبح خنک شد بعدفیلینگ موز و گردو و بعد خامه کشی کردم
بعداز خامه کشی قیف بستنی ها رو دونیمه کردم و دورتادور کیک گذاشتم،
بعد روی قیف بستنی ها رو خامه فرم گرفته ای که با پودر کاکائو مخلوط بود قیف زدم و روی خامه ها گاناش ریختم و روی کیک هم خامه فرم گرفته قیف زدم و روی خامه ها انگور هایی که با پودر طلایی ،طلاییشون کردم گذاشتم،بین قیف بستنی ها هم اسمارتیز کار کردم.
@sofrebanovanbeheshti
اربعین امسال جا ماندیم تا تلنگری شود برای جا نماندن از لشگر حضرت مهدی (عج)
و این خود یکی از بزرگترین درس و سبک زندگی عاشوراست که بترسیم مبادا از ولایت جا نمانیم.
❤ #اربعین
💖 #ما_ملت_امام_حسینیم
💗 #حب_الحسین_یجمعنا
@sofrebanovanbeheshti
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ایده_تزئین
برش و خامه کشی کیک ساده به صورت اعداد1 تا 5
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ایده_تزئین
با
شکلات تخته ای
مارمالادانجیرسیاه
#مارمالاد_انجیر👇
انجیر سیاه دوکیلو
شکر1800
زعفران دم کرده یک چهارم پیمانه
اب شش پیمانه
گلاب یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
آبلیمو چهارقاشق غذاخوری
پودرهل یک قاشق چایخوری
چوب دارچین سه تکه اندازه بندانگشت
انجیر داخل مخلوط کن یاغذا ساز باگلاب مخلوط کنید تاله شود
همه مواد باهم مخلوط روی حرارت ملایم زمان طولانی میگذاریم تا کم کم بپزد غلیظ شودوهر ازگاهی کف روی مارمالاد بردارید مدت پخت بااین مقدارمواد برای من 7ساعت طول کشیدمن حرارت ملایم گذاشتم به جوش آمد یک ساعت باحرارت ملایم که جوشیدروی گاز شعله پخش کن گذاشتم مارمالادروی شعله پخش کن پختش ادامه دادم هرنیم ساعت هم بزنیدتا ته نگیره هرچه مدت پخت باحرارت کمترباشدوطولانی تر مدت ماندگاری مارمالاد خیلی بیشترمی شود دوساعت بعدپخت چوب دارچین خارج کنید
مارمالاد لذیذی هست وکاربردزیادی داره برای شیرینی وکیک مربایی وفیلینگ کیک های خامه ای وهمینطور صبحانه کودکان وساندویج مدرسه هم خوشمزه وسالم هست هم مقوی
@sofrebanovanbeheshti
#شله_مشهدی👇
نخود ۲کیلو
لوبیا چیتی۲ کیلو
لوبیا سفید ۲ کیلو
لوبیا قرمز۲کیلو
برنج ایرانی۳کیلو
گندم حلیم یا بلغور گندم۲۰ کیلو
پیاز ۱۷ کیلو
گوشت گوسفند هرچه بیشتر بهتر (امسال خدا توفیق داد ما دوتا گوسفند کشتیم ریختیم بنابراین چهارکیلو دیگه حبوبات هم اضافه کردیم)
روغن۶ کیلو برای پیاز داغ
ادویه مخصوص شله(چهار زیره، وسیاه،میخک،هل،دارچین، زنجبیل،ریشه جوز،فلفل قرمز و
سیاه،)هرکدوم ۱۰۰ گرم به غیر از میخک ۶۰ گرم
زعفران و گلاب به دلخواه
مواد لازم برای قیمه👇
لپه ۴ کیلو
پیاز ۲کیلو
رب ۲عدد
گوشت یک و نیم کیلو
حبوبات رو به غیر از گندم و برنج همه رو جدا میپزیم بعد تو قابلمه آب میگذاریم جوش بیاد بلغور و برنج روکه نم کرده بودیم میریزیم زیرشو کم میکنیم به قل قل که افتاد شروع میکنیم به هم زدن بعد کم کم حبوبات رو اضافه میکنیم و گوشت و پیاز داغ و ادویه هارو بعد اونقد هم میزنیم که تا جا بیفته
ما ۱۲ ساله خدا توفیق داده ۱۳ محرم شله میپزیم اولا از۴و۵کیلو گوشت و آب قلم و گوشت چرخ کرده شروع کردیم ولی امام حسین قربونش برم😘 هی هرسال یه طوری جور کرده گوشتش بیشتر وموادشم بیشتر شد تارسیده به گوسفند کامل پارسال یکی بود امسال یه نفر دیگه هم گوسفندشو نذر شله ما کرد شد دوتا😊
@sofrebanovanbeheshti