6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_شکلاتی
هم برای رویه و هم میان کیک👌👏👏😍
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر 📣📣📣📣📣 خبر📣📣📣♥️♥️
آموزش مجازی👏👏👏
سلام دوستان وقتتون بخیر
ان شاءالله روز دوشنبه ۱۸ اسفند باتوجه به نزدیک شدن به #عید_مبعث
🌸🍃🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#خانم_رفیعی_عزیزم
آموزش (((( کلوچه کنجدی ))))
را در گروه بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میکنن👩🍳🍩🍩🍩🍪🍪🍰🍰
زمان : دوشنبه سر ساعت ۳ بعدازظهر 🕒شروع میشه ✌️
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید عجله کنید که ساعت ۱۵ جا نمانید 😉🏃♀
توجه توجه 📣📣📣
در حین پرسش و پاسخ ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که روز دوشنبه در ساعت ۱۵ 🕒 تا ۱۶ 🕓 گروه باز میشه فقط برای آموزش آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷🌷🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#نان_خامه_ای👇
کره۵۰گرم
شکر۱یا۲ق غذاخوری
اب با شیر۲۰۰گرم معادل ۱لیوان
ارد۱۲۵گرم معادل یک لیوان
تخم مرغ ۴عدد درشت
پیکینک پودر۴قاشق چای خوری
وانیل چهار قاشق چای خوری
خامه قنادی ۳۰۰گرم
کره وشکر و اب را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت قراردهید و مدام هم بزنید تا شکر و کره حل شوند و اب جوش بیایدوقتی اب به جوش زسید و چند تا جوش زد ارد را اضافه می کنیم وخوب و تند تند هم بزنید تا خمیرش مثل حلوا در ظرف جمع شودوبعد از چند ثانیه ان را از رو حرارت بردارید و در ظرف دیگری بریزیدواجازه دهید که خمیر یک الا دوساعت سرد شود وتوجه داشته باشید که ارد را ۲یا۳مرتبه حتما الک میکنید ودر این مرحله فر را ۲۰۰درجه کنید تا موقع گذاشتن خمیر درون فر ،فرداغ باشد ودرظرفی دیگر تخم مرغ ها رو بریزید و با همزن برقی همبزنید و بعد از کمی هم زدن اون رو ارام ارام به خمیر اضافه کنید تا جذب شود و حدود ۳الی ۴دقیقه تخم مرغ ها رو هم بزنید تا کاملا خمیر جذب و براق شودودر مرحله اخر هنگامی که دارید خمیر رو هم میزنید بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده تا بوی بد تخم مرغ از بین برودوخمیر اماده شده باید روان با شدیعنی نه خیلی سفت و نه خیلی نرم وبعد ان را داخل قیف و با ماسوره شکوفه بریزید وکف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید واندازه ی یک گردو یا بیشستر بگذارید ونان خامه ای باید به مدت نیم ساعت با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد پخته شود وحجمش دو یا سه برابر شود وباید پوک و تو خالی باشدوبعد از در اوردنشون از فر ودر مرحله اخر سرنگی بردارید و ان را پر از خامه کنید ودرون نان خامه ای بریزید و بعد تزئین کنید و۱۸ تا شدتقریبا
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_مجلسی
با طعمی عالی
یا
#حلوا_سه_آرد_مجلسی👇
آرد سفید یک لیوان
آرد برنج یک لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
شکر۲ لیوان
آب ۱لیوان
کره و روغن مایه با هم تقریبا ۲۰۰ گرم
گلاب نصف لیوان
زعفران ۱ قاشق چایخوری سر پر یا به دلخواه میتونید بیشتر بریزید
هل ساییده خیلی نرم ۱/۵ قاشق چایخوری
یا عرق هل نصف لیوان
طرز پخت شهد👇
آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و جوش بیاید
بعد گلاب هل یا عرق هل و زعفران را اضافه و پس از یکی دو جوش حرارت را خاموش میکنیم میزاریم از دما بیفته بعد میگذاریم تو یخچال تا خوب خنک بشه
طرز تهیه حلوا
ابتدا ارد گندم را الک کرده و روی حرارت با شعله خیلی کم حدود ۱۰تا۱۲ ساعت با حرارت کم هم میزنیم تا ارد خوب تفت بخوره و نخودی رنگ بشه اگر حرارت کم باشه لازم نیست بالا سرش بایستید هر وقت تونستید یه هم بزنید هر چقدر حرارت کمتر و مدت تفت دادن ارد بیشتر باشه حلوا خوشمزه تر میشه بعد آرد برنج الک شده را اضافه کرده و تفت میدهیم و در آخر آرد نخودچی الک شده را تفت میدیم
نکته: هر کدام از آردهای نخودچی و برنج رو باید ۱۵ دقیقه بدون روغن تفت بدیم
وقتی اردها تفت خورد دوباره همه را الک میکنیم ودر ظرف روی حرارت قرار میدهیم
حالا کره و روغن را کم کم اضافه کرده چون ممکنه همش لازم نباشه
و آنقدر هم میزنیم تا رنگ قهوه ای روشن بشه میتونید با حرارت کم و مدت بیشتر سرخ کنید یا حرارت رو کمی بیشتر کنید و بالا سرش بایستید و هم بزنیدتا نسوزه بعد شهد خنک را کم کم اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم که از دیواره ظرف جدا شود و حالت کشدار پیدا کنه
نکته مهم
هیچ وقت کل شربت رو به یکباره اضافه نکنید کم کم اضافه کنید چون ممکنه همه شربت استفاده نشه
اگر شربت اضافه امد میتونید تو بطری بریزید بگذارید یخچال وبرای دفعات بعدی استفاده کنید
نکته مهم
خنک بودن شربت باعث ترد شدن حلوا میشه
حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین کنید😉رماح
هر عزیز از دستور استفاده کرد و راضی بود عنایت کنه فاتحه ای نثار روح رفتگانم
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti