#کتلت_شیرازی👇
دوستان توی شهر ما به اینا میگن کتلت و به اون موادی که گوشت داره میگن شاااااامی اینو گفتم که در جریان باشید😁😁
يك ليوان اب -
يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي -
كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر-
سيب زميني سه عدد متوسط -
تخم مرغ يك عدد -
آرد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون آرد سوخاري رو درست كنيد👈 نون باگت رو بگذاريد خشك شه بعد آسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و آب گرفته
سيب زميني رو آبپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد،
يك ليوان آب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته
بعد زردچوبه را اضافه كنيد و بعد از اينكه روي آب يه کم حباب ايجاد شد آرد رو اضافه كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد
حسابي با پشت قاشق آرد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و آرد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه.
بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد
اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید
نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضافه كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم آرد سوخاري رو اضافه كنيد
بايد يه خمير لطيف ونچسب به ما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بگذارید تو یخچال)
یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید
بعد از خمير به اندازه يه گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد
يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم آرد سوخاري اضافه كنيد.
نکته :اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داغ باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو به کم باشه و آروم آروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار مواد تقريبا هفده تا كتلت به ما میده
#کتلت_شیرازی
@sofrebanovanbeheshti