eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️آیا میدانید براى حفظ سلامت خون چه چيزهايى مفيد است؟ 1- هيجان و فشار خون را كنترل مى كند. 2- عقل را استحكام مى بخشد و خون را تصفيه مى كند. 3- بر شما باد كاهو؛ چرا كه خون را تصفيه مى كند. 4- (خوردن باقلا، استخوان هاى ساق را تراكم درونى مى دهد، توان مغز را افزون مى سازد و خون تازه توليد مى كند) 5- آب انارمَلَس را بِمك، زيرا انسان را قوى مى كند و خون را زنده مى سازد. 6- اگر خون در درونتان به جوش مى آيد، حجامت كنيد؛ چرا كه خون، گاه ممكن است در درون شخص، طغيان كند و وى را بكشد! 📚طب الائمة ا بنى بسطام، ص57 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میدونین سرور همه میوه ها کدوم میوه هست؟ 😋 خودشم فصل نوش جان کردنشه... 😍 خصوصا جمعه ها،ناشتا... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(دسر ترکیه ای) به زبان ترکی استانبولی به معنای کاستارد است. یک نوع دسر است که ماده اصلی آن را شیر تشکیل می‌دهد این دسر از نظر ترکیبات به فرنی یک نوع خوراک ایرانی شباهت دارد. 👇  آرد برنج یک سوم پیمانه نشاسته گل ۱ پیمانه شکر  ۳ پیمانه آب  یک لیتر شیر  یک لیتر  گلاب یا عرق بهارنارنج  نصف پیمانه خلال پسته به میزان لازم  زعفران و کاکائو به مقدار لازم نشاسته و شیر سرد را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم تا کاملا گلوله‌های نشاسته در شیر باز شود. همین کار رو با آرد برنج و آب سرد انجام میدیم و بعد باهم مخلوط میکنیم و در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا داغ شود . بعد که داغ شد شکر را اضافه میکنیم ومیگذاریم تا حل شود و بجوشد و غلیظ شود . توجه کرده که از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید هم‌زده شود،در غیر این صورت سریع در قابلمه ته می‌گیرد. وقتی کاملا محلبی غلیظ شد حرارت را کم کرده، گلاب را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و بعد خاموش میکنیم . اگر میخواهیم چند رنگ شود یه مقدار بر میداریم مابقی رو دو قسمت میکنیم به یه قسمت زعفران و به قسمت دیگر کاکائو میزنیم و تا زمان سرو در یخچال قرار میدیم و قبل از سرو با خلال پسته این دسر را تزیین می‌نماییم.  می‌توانید قالب سیلیکون یا مخصوص دسر را چرب کرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد،سپس در ظرف سرو برگردانده تااز قالب جدا شود و تزیین کنید. برای تزیین محلبی روی دسر می‌توانید از میوه‌های تکه ای نیز استفاده کنید شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا