✨✨✨✨✨
یک #پیشنهاد ساده اما مهم که از همین امروز یعنی سالروز آغاز امامت حضرت حجت ابن الحسن العسکری(عج) میتوانیم در تک تک خانه هایمان اجرا کنیم...
🔻🔻🔻🔻🔻
💚 یکی از بهترین مصادیق یاد و ذکر حضرت بقیة الله عج الله تعالی فرجه، #انتشار_یاد_و_نام آن حضرت و توجه دادن دیگران به آن وجود نازنین است...
✨ در این باره کاری ساده که از همه برمیآید و آثار و خیرات فراوانی همراه دارد، این است که :
☀️در جمع خانواده و پیش از خوردن غذا، دعای معروف «اللهم کن لولیّک الحجةبن الحسن...» به طور جمعی خوانده شود☀️
🍀 این واقعیتی است که هر نعمت مادی و معنوی به #واسطه اهل بیت علیهم السلام به ما میرسد که آخرین آن بزرگواران، امام زمان عج الله تعالی فرجه هستند؛ لذا هنگام غذا، توجه به #ولیّ_نعمت، مناسب و لازم است.
✳️ این کار، علاوه بر توجه به ولی نعمت، زنده کردن یاد حضرت در جمع خانواده نیز هست.
💎 باید دانست تبلیغ نام و یاد حضرت، " #آثار_وضعی " بسیاری دارد که خیر دنیا و آخرت را برای انسان فراهم میکند. علاوه بر آن، برای فرزندان نیز #آثار_تربیتی مهمی دارد...
فرزند ما کنار سفره غذا، علاوه بر تغذیه جسمی، مشغول " #تغذیه_اعتقادی" هم هست و از رفتار و کردار ما الگو میگیرد؛ لذا این عمل خیر و این دعای کوتاه را نباید دست کم گرفت.
🌸 این دعاها و عملکردهای مشابه سرمایهای برای فرزندان میشود؛ به طوری که اگر در آینده برای فرزند زمینه لغزشی پیش آمد یا در معرض دوستی ناباب قرار گرفت، این زیباییها و این توجهات و توسلات به سراغ او میآید و از ذهنش عبور می کند و باعث حفظ و حراست او میشود.
به امید روزی که در هر خانه شیعی، پیش از غذا این دعا زمزمه شود.🙏
آیت الله ناصری حفظه الله
@nasery_ir
التماس دعا عزیزان 🙏
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#بادمجان_کباب👇
یه غذای خوشمزه شمال😋
بادمجونو نمک میزنیم که سوداش بره.
موادشم سبزی های معطر همون شوشاخ که تو سبزیهام بود.
پیاز یه حبه سیر گردو نمک فلفل زردچوبه دارچین رب انار موادو تفت میدم.
بادمجونها رو با شعله کم سرخ کردم ومواد رو لابلاش ریختم.
گوجه هم ورق کردم با نمک و فلفل کمی سرخ کردم و گذاشتم با شعله خییلی کم که جا بیوفته
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_قرمز_مخملی
✏️مواد لازم
🔸وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸پودر قند ۶۰ گرم
🔸پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
🔸خامه فرم گرفته ۱۸۰ گرم
🔸مواد کرم پنیری روی کیک
🔸رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
🔸جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
🔸سرکه ۱ قاشق چای خوری
🔸عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شکر ۲۲۵ گرم
🔸نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸کره نرم شده در دمای محیط اتاق ۱۲۰ گرم
🔸پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
🔸دوغ بی نمک(۲۴۰ گرم) ۱ پیمانه
🔸آرد (۲۵۰ گرم) ۲ پیمانه
♨️طرز تهیه
🔹پودر کاکائو،آرد و نمک را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگری دوغ و رنگ قرمز را با هم ترکیب کنید.
کره و شکر را 2 دقیقه با همزن زده تا سبک و رنگش روشن شود.
🔹تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید بعد وانیل را اضافه کنید.
سرعت همزن رو کم کرده و ترکیب آرد و دوغ رنگ شده رو طی سه مرحله به ترکیب اضافه کرده و ترکیب کنید(شروع و پایان با ترکیب آرد )
🔹در کاسه کوچکی سرکه و جوش شیرین را ترکیب کنید و اجازه بدید بجوشد بعد سریع به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید.
کف قالب 23 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشونید و دیواره ها را چرب و آرد پاشی کنید قالب را تکان داده اضافه آرد را خالی کرده.
🔹مایه کیک را در دو قالب ریخته و قالب ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
( میتونید مواد را به طور مساوی تو دو تا سه تا قالب یک شکل بریزیدو بگذارید بپزه ) اینطوری موقعه ی تزیین کیکتون سه یا دو طبقه میشه.
🔹قالب را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و در حین پخت اصلا در فر را باز نکنید.
حواستون باشه بعد از پخت تا یک ربع در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد کیک را از فر خارج کنید
🔹برای تهیه کرم کیک پنیر خامه ای و وانیل و پودر قند رو با همزن بزنید تا یکدست شود ،خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و با لیسک آهسته ترکیب کنید کرم رو داخل یخچال بذارید تا خنک و سفت شود
🔹بعد از پخت اولین لایه کیک قالب رو از فر خارج کنید و کیک رو با قالب روی توری بذارید تا 10 دقیقه بمونه و کمی خنک شود
🔹کیک رو از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی رو در بیارید و بگذارید کیک کاملا خنک شود.
بعد از خنک شدن کیک ها، روی هر لایه کرم ریخته و لایه هارو روی هم قرار بدید
🔹دیواره و روی کیک رو هم با کرم پوشانده و می توانیم از قبل مقداری از کیک را خرد کرده وپودرش کرده روی کیک را بپوشانیم که حالت مخملی در بیاد.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کاسترد👇
یا شیرینی قلبی
300گرم کره
1پیمانه پودر قند
1پیمانه پودر کاسترد
1/8ام ق چ وانیل
2و 1/2 پیمانه آرد
پودر قند و کره و وانیل رو با همزن دستی به مدت 5دقیقه میزنیم
بعد پودر کاسترد رو اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم
بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع بشه و به لیسک نچسبه
به مدت 30 دقیقه داخل یخچال میگذاریم
بعد میاریم بیرون با وردنه صاف میکنیم و قالب میزنیم
دوباره 30دقیقه داخل یخچال میگذاریم بعد داخل فر به دمای 180درجه به مدت 10-20 دقیقه داخل فر میگذاریم
روش به دلخواه میشه مارمالاد یا شکلات داغ ریخت
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#قالب قالب کاپ کیک و یا Muffin pans معمولا این قالبهای کاپ کیک 6، 12 و 24 تایی هستند و شما بسته
#قالب
قالب پای Pie pan
این قالب هم مناسب انواع پایها و دسرهای خوشمزه و معمولا از نوع نچسب هستند. به علاوه میتوانید به عنوان قالب تهیه پیتزا نیز از آن بهره ببرید. ساختار برخی از این قالبها به طوری است که کف قالب به راحتی از جداره جدا میشود و شما بعد از پخت به راحتی میتوانید پای یا پیتزای خود را به ظرف مورد نظرتون انتقال دهید.
✍مجله اینترنتی ستاره
ادامه دارد......
🆔 @sofrebanovanbeheshti
❄ #نخود_آب و طرز تهیه این معجون شگفت انگیز :
❄برای تهیه نخود آب ابتدا ۴۰۰ گرم نخود را که از حداقل ۸ ساعت خیس خورده صاف می کنیم.
❄۳ عدد پیاز متوسط را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا خوب طلایی بشود.
❄سپس نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
❄زرد چوبه و نمک و فلفل (به اندازه دلخواه) و ۴ لیوان آب را هم به آن اضافه می کنیم.
شعله را ملایم کرده و با حرارت کم می پزیم .
❄در پایان وقتی نخودها به خوبی پخت به آن یک قاشق آرد ترجیحاَ سبوس دار (یا سَویق گندم حل شده در آب)، را در نیم استکان آب خنک مخلوط و به نخود آب اضافه می کنیم.
🔹بعد از اینکه ۵ دقیقه جوشید این غذا را میتوانید همراه با کمی سرکه ، آبلیمو یا آبغوره میل بفرمایید.
پ.ن: نخودآب یک غذای بسیار مقوی برای کودکان و بزرگسالان بوده و برای #ضعف_قوای_جنسی و #ناباروری و #تقویت_عمومی بدن بسیار مفید است...
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍥🍥🍥🍥🍥
#تغذیه_کودکان
⁉️چرا کودکان دبستانی و نوجوان خود را با تغذیه سوداوی و سرد، صبح هنگام ازمنزل تدبیر و خارج شان میکنیم؟
✅ تغذیه اطفال و نوجوانان بر مبنای طب سنتی و آینده سازان مدیریت کشوربا اصول علمی :
🔻🔻🔻🔻🔻
تناول تغذیه سرد مثل پنیر و خیار و گوجه و ماست و فست فود خوری و سیب زمینی و…. در #صبح هنگام چه آسیب های جسمی را دربدن فرزندمان به وجود میآورد؟
مغز و غده هیپوفیز سرد و سست + ناتوانی مغز در دانشمندشدن + اسیب به عقل و هوش + پف الود شدن بدن+ ورم زیر چشم + سفید شدن پوست + نازک شدن عروق + نازک شدن موی سر و ریزش آن + ریزش آب دهان موقع خوابیدن + برگرداندن غذا + ضعف مستمر دراندام ها و اشتهای کاذب+ دل پیچه و حالات تهوع + لکنت زبان + شب ادراری + کوتاهی قد + چشم استیگمات + سرماخوردگی و ابریزش بینی و اشک چشم مستمر + ورم مثانه + بزرگ شدن شکم + کم کارشدن تیروئید + زبان با بار سفید + نفخ شکم + خوابهای رطوبی دیدن + دردپشت سر + احساس سرمای مستمر + درد و قولنج پشت کتف + درد مفاصل + خواب زیاد + علاقه به هله هوله خوری و….
❔اکنون درمان بدغذایی صبح هنگام برای فرزندان مان چیست ؟
۱- شربت خاکشیر با آب گرم ناشتا و با چاشنی عسل
۲- مالیدن روغن گرم گیاهی به گوارش از فم معده تا ناف
۳- کره با عسل
۴- نان و پنیر و گردو
۵- حلوارده یا ارده شیره با شیره انگور
۶- کاچی با روغن حیوانی با خشکبار
۷- شیربادام یا هریره بادام
۸- شیر گاوی با عسل یا خرما
۹- مویز و نخود چی درجیب فرزندتان بعنوان تنقل برتر
۱۰- خشکبار تنقل برتر
۱۱- خوراک گرم لطیف مثل سوپ گندم با روغن زیتون
۱۲- نان کنجدی
۱۳- سوپ همراه با گوشت ماهیچه گوسفندی و بالاخص گوشت بلدرچین
۱۴- تخم مرغ محلی بشرطی که تنگی نفس نباشه
۱۵- تخم بلدرچین
اگراین مواظبت اجراشود مطمئن باشید فرزندشما نابغه میشود انشالله
✳️ آری مدیران اتی کشور باید قدرتمند باشند...
✍طب اسلامی کودکان
@tebeslami_koodakan
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#کیک_باقلوا👇
تخم مرغ ۳ عدد
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
هل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد یک ونیم لیوان
تخم مرغها با همزن برقی حدود سه دقیقه زده شوند
وانیل اضافه و یک دقیقه دیگر هم با همزن برقی میزنیم
یک لیوان شکر اضافه شود و باز با همزن برقی میزنیم
یک لیوان شیر و هل و روغن اضافه شود و یک دقیقه دیگر با همزن برقی زده شود
حالا آردی که با بیکینگ پودر دوبار الک شده در سه مرحله اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم تا مواد خوب یکدست شوند
در قالب پیرکس چرب شده یا سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده مواد را میریزیم
به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم
حالا مواد رومال کیک را با برس مخصوص یا قاشق آرام آرام روی سطح کیک رو آغشته میکنیم و پنج دقیقه گریل(شعله بالایی فر)
را روشن میکنیم تا روی کیک طلایی خوشرنگ شود
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
مواد رومال کیک
تخم مرغ یک عدد
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
شکر یا پودرشکر یک قاشق غذاخوری
مرحله آخر😋😋😋
کیک را برش های عرضی و طولی منظم داده و شربت ولرم را منظم روی کیک داغ میریزیم تا کامل به خورد کیک برود
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
شهد یا شربت کیک👇
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران حل شده دوقاشق غذاخوری
ودر آخر با خلال پسته یا پودرپسته تزئین میکنیم
نوش جان😘😘😘
@sofrebanovanbeheshti
💞سالروز ازدواج
🎊خاتم الانبیا
💞حضرت محمد(صلی الله علیه و اله)
🎊و مادر مؤمنین
💞حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها )
🎊بر تمامی
💞مسلمانان جهان مبارک
🎊 💞این پیوند آسمانی و
🎊پر برکت بر شما مبااااارک💞
🆔 @sofrebanovanbeheshti
آش_گوشت
موادلازم:
گوشت گوسفندى ٣٠٠ گرم پخته شده عدس ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
گندم ۱ پیمانه
پیاز ۸۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
دارچین ½ ق چ
فلفل پاپریکا ¼ ق چ
زردچوبه ¼ ق چ
ادویه کاری ¼ ق چ
نمک ۳ ق چ، برگ بو دو عدد
✍طرزتهیه:
برنج، گندم و نخود رو جداگانه شسته و به مدت چند ساعت خیس کنید. آب نخود رو هر یک ساعت عوض کنید. یک سوم پیازها رو به صورت نگینی و دو سوم بقیه رو به صورت خلالی خرد کنید.نصف پیازهای نگینی رو با ۲ ق غ روغن کمی تفت بدید. وقتی پیازها نرم شدند، ¼ ق چ زردچوبه و ¼ ق چ ادویه کاری رو اضافه کنید و کمی با ادویه ها تفت بدید.
گوشت رو به همراه پیازها کمی سرخ کنید.
حدود ۲ لیتر آب به گوشت اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب، ½ ق چ دارچین و برگ بوها رو اضافه کرده و شعله رو ملایم کنید تا گوشت کاملا پخته بشه. در اواخر پخت، ۲ ق چ نمک اضافه کنید. در یک قابلمه ی دیگه، نخود و گندم رو با حدود یک لیتر آب بذارید تا پخته بشن. در یه قابلمه ی بزرگ، بقیه ی پیازهای نگینی خرد شده رو با ۲ ق غ روغن تفت بدید. توجه کنید که بعدا تمام مواد آش به این قابلمه منتقل میشه و باید به اندازه کافی جا داشته باشه. وقتی پیازها سرخ شدند، ¼ ق چ زردچوبه رو اضافه کرده و کمی تفت بدید.
برنج خیس خورده رو به همراه حدود ۲ لیتر آب اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه.
وقتی برنج کاملا پخته شد، عدس ها رو شسته و اضافه کنید. مخلوط گندم و نخود باید بعد از پخت، آب زیادی نداشته باشه. با گوشتکوب برقی، مخلوط گندم و نخود پخته شده رو له کنید. تا جایی که نخودها ریز بشن ولی کاملا له نشن. بعد از پخته شدن عدس، مخلوط نخود و گندم رو به قابلمه اضافه کنید.
اگر آش زیادی سفت شده، بهش از آب گوشت اضافه کنید.گوشت رو کاملا ریش ریش کنید.گوشت پخته شده رو به آش اضافه کنید. فلفل پاپریکا رو هم اضافه کنید. از اینجا به بعد باید آش رو حداقل به مدت یک ساعت روی حرارت متوسط، مرتبا و در یک جهت هم بزنید. این کار باعث کشدار شدن و جا افتادن آش میشه و از ته گرفتن آش هم جلوگیری میکنه.
پیازهای خلالی رو سرخ كنيد، بعد ¼ ق چ زردچوبه رو به همراه ¼ ق چ دارچین به پیاز اضافه کنیدو تفت بدید.بعد از جا افتادن آش، اون رو در ظرف سرو بکشید.و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید
@sofrebanovanbeheshti